Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 29 September 2010

SIAPA ADA HIDUNG MANCUNG - SILA CIUM




MAT LAAAA LOOOOK








DUA WANITA WARGA IRAN BEBAS TUDUHAN EDAR SYABU
- melayau

SHAH ALAM 29 Sept. – Dua wanita warganegara Iran dilepas dan dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi Shah Alam hari ini daripada tuduhan mengedar dadah jenis syabu seberat 38,957 gram di KLIA, Sepang, pada Februari lepas, tanpa dipanggil membela diri.

Hakim Datuk Wira Mohtarudin Baki memutuskan sedemikian selepas mendapati pihak pendakwaan gagal membuktikan kes prima facie terhadap Mazieh Azimzadehtabriz, 32, dan Hajar Fakri Lasbo, 25.

Kedua-dua wanita itu didakwa melakukan kesalahan itu di Balai Ketibaan Antarabangsa, KLIA, pada 10.40 malam pada 5 Februari lepas.

Mazieh, seorang jurulatih kecergasan dan Hajar, seorang pelajar, didakwa mengikut Seksyen 39B(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan boleh dihukum mengikut Seksyen 39B(2) Akta yang sama yang memperuntukkan hukuman mati mandatori, jika sabit kesalahan.

Dadah itu dijumpai dalam dua buah beg yang setiap satu dibawa oleh mereka.

nota:
sila baca berita ini betul betul
ulangi membaca. hairan?
ada apa apa terbau tak dari beriat ini?
ada bau apa apa ?
ada tercium apa apa?
kah kah kah

nota:
kunci untuk mencium bau
dadah ini ada di perenggan terakhir kah kah kah

19 ulasan:

Pengkritik Cover Malaya berkata...

ala... mesti kowtim tu... got money, can let go maa!!

Tanpa Nama berkata...

melayau silap cetak kot?...bukan 'dadah' tapi 'dada' agaknya..tu yg xde prima facie tu..

ingat camna samy vellu menyebut 'pemuda2 sekarang suka menghisap dadah'

Senapang Gajah berkata...

Dadah itu dijumpai dalam dua buah beg yang setiap satu dibawa oleh mereka.

Aik? Boleh terlepas? Ajaib!

Tanpa Nama berkata...

hkkkaaaaaaaaakppttuuuuuuuuuiiiiiiiiih!!!!

Tanpa Nama berkata...

cilakka punya sistem...

malaisia darul rasuah

cicit ngah layor berkata...

Negara Mahmud Ahmadenijad baru sahaja mencipta bot yg bolih terbang.........lengkap dgn senjata canggih,bolih guna siang atau malam......Menggerunkan teman......tak gheti teman nak komen akan hai undang2 ni.

Tanpa Nama berkata...

UMNO ada projek dengan Iran ke ??....nak beli plan loji nuklear Iran ... commission mesti kaw kaw punya !!

mungkin kali ni Jho Lo yg akan jadi egen bik mama, dulu Razak baginda dengan kapal selam habis mati Altantuya...apa akan jadi dengan Paris Hilton ar ????

Tanpa Nama berkata...

ada terbau apa2..

iaitu...

polis mesia BUDUH dan sistem MAHKAMAH mesia BUDUH...

dah terbukti terjumpa dadah dalam beg mereka, per ke jadahnya DILEPASKAN macam tuh ajer setakat prima face lahanat tuh..

KENA RASUAH KER POLISI DAN MAHKAMAH NIE???

dah jumpa dadah pun blh lepas oleh kerana prima face jerk??LAHANAT BETUL...

aku nak g rompak bank la ngn bro TT, pas tuh nnti pi rasuah, then oleh kerana prima face gagal, then LEPAS....yahoooo mesia ku HAPRAK!!!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalau ada wang yang chukop.
Dadah heroin boleh ditukar jadi tepung gandum.
Erimin boleh di tukar jadi chokolat M&M...

Kedua dua suspek sendiri yang bawa beg dan tak ada kes?

Tanpa Nama berkata...

ni mesti ada masssyukkkkkk baiiik punya ?

sethu2105@gmail.com

mat lendir berkata...

Woi......
korang tak belaja undang2 i hep u, u hep mi ke?

2 beg, ok lagi
3 beg, penjara aje
4 beg, baru bole gantung

tu pasal tak ada satu pon kes dada kat sni

Tanpa Nama berkata...

jurulatih bik mama..mana ble kacau2..

Tanpa Nama berkata...

iranian ni cantik bai. skali offer meleleh gak.

Johan 23.01.84 berkata...

Mazieh, seorang jurulatih kecergasan

terlepas sbb Mazieh offer tuk tlg Bik Mama kuruskan badan kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Cibai polis.

mosabit berkata...

yer laaa....

mereka tu juru latih nak slimkan bik mama ....

sapa berani usik bro???...nak kena hempap dengan kopek dia?...boleh kojol dok bawah kopek bik mama tuhh....

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

Kurang ajar punya orang Iran. Takleh jadi nie. Jom kita perang diorang, kita masuk team America + Israel. Dahlah dia org nie org Shiah.

Tanpa Nama berkata...

PDRM sial. Budak Melayu memiliki dadah 17 gram kena dakwa. Malaon Iran yang ada 2 beg sah-sah kandungannya berat dilepaskan pulak. Apa punya pukimak polis kat Malaysia ni.

Sudin berkata...

Dadah yang hilang di balai polis Johor dah setel ke ?

Kah,kah,kah......ngancukmak PDRM..!!!!