Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 22 Oktober 2010

COLLECTOR ITEM - LIMITED EDITION




ANAK MUDA BANGUN MELAWAN !




nota:
kad nama minah cun ini
dibuat hanya 1732 keping

dapatkan sekarang untuk
bahan sejarah kah kah kah


nota:
kalau jumpa iklan tolong klik
biar tt dapat modal
boleh kempen untuk
dapat bini muda kah kah kah

10 ulasan:

gerilasiber berkata...

mana nak dapt kad ni bro?
dulu aku ader tag dia masa tu form 3,aku beli kat ceramah hasan ali...
amik kat ibupejabat pkr ker?
boleh singgah uptown makan steven western skali...kuahkuahkuah

mahaza berkata...

kad nama? udah udah ler... dah lah poster masa PRU 12 kat lembah pantai banyak hilang ingatkan kena sabotaj... sabotaj ke jadah sabotaj dek penyokong aka peminat sendiri... wakaka

mata-lembu shah alam berkata...

'sekeping kertas hamba memberi
tanda setiakawan kita bersama
teruja hamba tidak terperi
angkasa biru bulan purnama'

mana kau dapat ni TT?, gambar YB cun ini pada PRU-12 aku masih simpan lagi.
Walau pon minah cun ini sudah dimiliki, tapi wajah ayu nya tetap menjadi pojaan hatiko.

marhan berkata...

hai YB cun,

'Api dari mata mu,
hutan rasa ku terbakar tujuh tanjung'

Terimakasih TT, kau siarkan gambar YB minah power ni. Penyejuk mataku.

Masa kau siarkan gambar Big Mama RM & Aunty Izat Bangsar jiwa aku kacau, kepala ku penin, mataku berair dan perot ku memulas2 lalu mencari tempat untok kada' hajat.

Tanpa Nama berkata...

poster minah nih masa die kick kak juhi cawla pantai dalam masih aku simpan elok2...

nama anak aku pun iras2dier smpena kejaayaannya mgkick kak juhi pantai dalam...

golok-jangok berkata...

comel, cerdik, bijok, berani - pah tu jadi wokil rakyak pulok.

isamudeng, tulung letok lagi gambaa 'minoh cun' ni..jadi la weh, dok letok gambaa 'betino gemok' serupo gguni.

Tanpa Nama berkata...

bekas awek KJ..huhu

Tanpa Nama berkata...

ingat lag masa anwar kena tangkap,kesian betul aku nurul izzah ngn adik2 dia ngn baju sekolah lagi kt mahkamah keadaan sguh sedih ms tu,ingat2 kembali jahat betul madey,org paling aku benci madey la,bapak segala penyamun..kite berjuang hapus madey dn sekutu2nye,pulihkn sistem kehakiman dimalysia ni,bila hakim baik org xberani nk wat benda xelok,ni sume hakim hacks punya pasai la..hancur malaysia

Tanpa Nama berkata...

kalau setakat untuk klik iklan2 kat blog abang isham ni, no problem.. abg isham dah ada lebih 10 juta pelawat, kira dah ada income.. kami suka kalau abg banyak duit, abg bukan dapat upah pun mcm penulis2 blog be-end tuh.. jangan dah banyak duit tak menulis lagi..macam org asli ler pulok, banyak duit tak kerja dah, tunggu duit habih baru keje balek..haa3x..
perbanyak kan lagi tulisan2 abg yg sensasi tuh..!
belasah sambil gelak ni tak ramai yg boleh buat... syabas bang isham..!!! marakan api perjuangan..!!
cheers..!!!

kmt65.

JBS berkata...

Bro TT. Nampaknya dah terbuka juga hati nak berbini tu.. Tak apa, orang jantan umur 80 tahun pun, keris dia tu masih boleh terhunus dan boleh mengeluarkan lahar gunung berapi. Lagi lama usia gunung berapi tu, lagi kuat tekanan lahar yang akan keluar nanti. Sebelum Bro TT meracau, tolonglah kalau ada sesiapa yang nak rokemen kan anak dara kat dia. Tapi awas! Jangan cuba nak cari mak janda yang anak lima seperti "bini puaka ibni pelesit betina" sudah. Memang pantang Bro TT melihatnya, pantang jumpa! kah...kah.. Jangan mare he.. Sorry Bro..!