Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 29 Januari 2011

KEMANA HILANGNYA FLOM




FAT LADY




LAMAN DIREKTORI WANITA PERTAMA JPM DIKELUARKAN
- mkini

Laman direktori sesawang Pejabat Perdana Menteri yang memuatkan bahagian F.L.O.M. yang misteri serta mendatangkan pelbagai perdebatan telah dikeluarkan.

Bahagian berkenaan telah sejak sekian lama menjadi bahan gurauan di blog dan juga forum online yang semuanya bersependapat abjad itu membawa pengertian "First lady of Malaysia" atau “Wanita pertama Malaysia”.

Menurut beberapa blogger senarai dalam direktori itu menunjukkan ia adalah sebahagaian daripada divisyen di Jabatan Perdana Menteri yang ditubuhkan khas bagi memberi perkhidmatan kepada Rosmah Mansor, isteri Abdul Razak.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI SILAP BESAR… KENAPA DI HAPUSKAN FLOM…. kah kah kah..

kah kah kah… KITA SEMUA PERLU FLOM… kah kah kah..

kenapa kita perlu flom:

1 – jika singapura menyerang kita letakkan flom di tambak johor - semua kereta kebal
singapura akan terhentii

2 – jika empang pecah kita letakkan flom sebagai benteng

3 – jika kapal selam tak menyelam – kita minta flom berdiri atas kapal selam

4 – jika negara kekurangan air – minta flom naiak kapal terbang dan kencing berdiri – pasti akan hujan satu negara

5 - jika kita ingin menyerang singapura – kita gugurkan flom dari udara

6 – jika kanak kanak tak mahu tidor – tunjukkan gambar flom pasti akan takut


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Masuk bawah Kopek
BIG BIG ..SHORT SHORT..FAT FAT...

saypocek berkata...

ko tt.aku tgh makn bistik,trus terbayang flom...
Muntah aku

Tanpa Nama berkata...

kah kah kahhhh..
terbaekkk la TT!!!

Tanpa Nama berkata...

Ia di tarik kerana tempoh percubaan telah tamat dan sekarang sudah masuk JPM.
Fasa setyerus nya FLOM akan mengambil aleh secara rasmi jawatan PM Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

BALA dah GO
dia cadang nak tubuh nGO

Sapa2 yang ada ayam, itik, kucing, tikus mondok, burung kakak tua, kucing parsi dan lain2 spesis ternakan boleh mendaftar nGO itu sekarang

Tanpa Nama berkata...

haha macam haram!

hantu flom berkata...

4 – jika negara kekurangan air – minta flom naik kapal terbang dan kencing berdiri – pasti akan hujan satu negara

hang memang barua laa TT kah kah kah terbaikkkkkk!!

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkahkah.....no 4 paling best..kahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

pasal kanak2 takut tgk FLOM tu aku setuju...sebab aku takut gak tgk...

Tanpa Nama berkata...

mmg kita dah kena kencing dh pun... kah kah kah kah..terbaek punya dari tuan TT

Kucing Parsi berkata...

jika negara kekurangan air – minta flom naiak kapal terbang dan kencing berdiri – pasti akan hujan satu negara

kah kah kah

www.tc.com berkata...

hahahaha..x tahan aku part kencing berdiri tu...*imagine: mcm gergasi*..hihihi

Orked Desa berkata...

muahaha...
kenapa kite perlu flom??
1. kalo x der flom, x der la lawak jenaka di pg ari..

2. kalo x der flom, x la kaye tokey2 prepaid sbb kekurangan org yg wat pangggilan ke flom..

3. kalo x der flom, pening la tok jib nak kene share 1 dept dgn bik mama...

4. kalo x der flom......-(sila isikan tempat kosong)

Tanpa Nama berkata...

kelakar gila..

terkentut2 aku gelak
kah.kah.kah

Tanpa Nama berkata...

FLOM tu ap mendenye TT. Fat Lady of Malaysia ke? Atau F___ Lady of Mongolia? Kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

geliga btl otak k sham sama mcm najib,tu pasal najib ujud flom ni..kah kah kah xtepikir kita yg lembab ni..