Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 28 Januari 2011

PUN SERI FLOM




PUAN SERI FLOM




BN BIMBANG MEDIA BARU DEDAH MAKLUMAT - harakah daily

Cadangan pindaan memperluas skop Akta Mesin Cetak dan Penerbitan 1984 (PPPA) kepada internet hanyalah persiapan awal BN untuk menghadapi pilihan raya umum ke 13, kata Ketua Penerangan PAS Perak, Drs. Khalil Idham Lim.

Beliau yang juga seorang penulis blog politik berkata, cadangan itu sangat tidak masuk akal dan langkah yang mundur ke belakang.

"Apapun alasan yang diberikan oleh Kementerian Dalam Negeri untuk meminda Akta Mesin Cetak, saya lihat ianya tidak lebih dari persiapan awal BN menghadapi PRU ke 13," kata beliau.

Khalil yang juga Pengerusi Sekretariat Pakatan Rakyat Perak juga berkata, cadangan kerajaan itu kerana pemimpin BN mula bimbang dengan keberanian pengamal media baru mendedahkan maklumat sebenar kepada pengguna internet.

"Jika dikira dari segi bahan pemberitaan dan segala fakta yang disiarkan oleh blogger Pakatan Rakyat, saya lihat ianya merupakan sesuatu yang bertanggungjawab.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... KESIAN GEROMBOLAN... kah kah kah..

kah kah kah... AKHBAR GEROMBOLAN TAK ADA ORANG PERCAYA... kah kah kah..

kah kah kah... TV GEROMBOLAN.. TAK ADA ORANG PERCAYA...kah kah kah..

kah kah kah... NAK BUAT MACAM MANA?....kah kah kah..

kah kah kah... MAKIN RAMAI PERCAYA LAMAN WEB... BLOG DAN FB.... kah kah kah...

kah kah kah... HARAKAH.. ROKET... SUARA KEADILAN... LARIS... kah kah kah..

kah kah kah.... AKHIRNYA PAKAI TAKTIK LAMA.... kah kah kah...

kah kah kah...HARAMKAN DAN SUSAHKAN MEDIA YANG BERJAYA... kah kah kah..

woit...MASIH ADA 1000 KEPING DOKUMEN DARI WIKILEAKS TENTANG MALAYSIA... kah kah kah..

kah kah kah.... LAGI BANYAK CERITA... kah kah kah...

kah kah kah... MESTI ADA CERITA TUN TUYA.... kah kah kah...

kah kah kah... MESTI ADA CERITA TUN MONGOL.... kah kah kah...

kah kah kah... MESTI ADA CERITA FLOM... FAT LADY OF MALAYSIA.... kah kah kah..

6 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Fat Labia of Malaysia aka Bini Puaka.

Syabas dan Tahniah kepada rakyat Tunisia dan Mesir.

Tanpa Nama berkata...

kurang ajar punya MCA..kalau apku jumpa Chua soiled led, aku potong kontol dia...haram jad!

MCA's first ever ceramah in this by election at its Labis division office ended with Deputy Youth and Sports Minister Gan Ping Sieu the last speaker.

The main theme of MCA's ceramah is still the "Islamic State" issue and the the party has played a video which warn the chinese society about the "horrible" impact islamic state and hudud law.

This includes how the hand will be chopped off for theft and how women needed four male Muslims as her witness to prove that they were raped.

With the video, they also played a ceramah by PAS spiritual leader Nik Aziz Nik Mat, claiming the woman who didin't cover her aurat deserved to be raped.

Gan, who is MCA vice president, reminded that Nik Aziz has strongly supported the hudud law in the past.

"We should remember every PAS leader, irrespective of whether its Abdul Hadi Awang, Nasharuddin Mat Isa or other leaders in Kelantan, their aim is only one, it is to create a theocratic islamic state," he said.

He also urged the Chinese voters to support prime minister's 1Malaysia which represent the moderate views.

apa apa pun ok berkata...

aku heran pasal apa al-mongoli ni boleh sangkut ngan minah ni kahhh kahhh kahhh
sedangkan ex-wife dia sikit punya cun apa-utk kategori 50-an dia boleh diiktirafkan sbg cun la, baik pulak tu. ini FLOM muka pun dah nampak sombong, berlagak, banyak songel, queen control dll yg negatif kahhh kahhh kahhh
nak kata al-mongoli kena bomoh dgn FLOM ni, terlepas juga dia dgn budak ItaM ngan budak PutiH tu kahhh kahhh kahhh
ke bomoh FLOM salah baca mentera kahhh kahhh kahhh
atau al-mongoli dah kauthim dgn bomoh FLOM kahhh kahhh kahhh
yg pasti banyak2 bini pm, ini minah paling byk gelaran Ringgit Malaysia a.k.a. bik mama a.k.a. anak badak a.k.a. fat fat short short a.k.a FLOM a.k.a. ustazah rosmahah al-mansori al-BADAKiah-camBABI kahhh kahhh kahhh

saypocek berkata...

akta baru nanti.cume bleh browser web gov,rtm,parlimen,tv3suku.online b,hairan,utusan meloya.keputusan tikam no ekor.....twitter@facbook utuk suami isteri pm ye...harap maklum...
Kah kah kah

Dakwat Basah! berkata...

wahai org tua berambut panjang, apesal lama x update. sibuk dgr ceramah cua soi lek kt tenang ke?

ada cerita baru, kak ummi hafilda nak saman tukar tiub. kahkahkah...TT, hang cakap betul2, hang pnh pegi london dgn dia ke? kahkahkah.. ummi? kahkahkah...saman? kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

mengapa setelah dibongkarkan tentang F.L.O.M oleh bloggers tiba-tiba maklumat FLOM di dalam laman sesawang pejabat perdana menteri dipadamkan? dato seri najib sebagai perdana menteri, sila jawab! jangan menyalak tentang 1malaysia, nkra, etp dan lain2 kalau tak boleh nak jawab persoalan ini..