Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 29 Mac 2011

BERITA TERLALU AMAT SEDIH




AL- FATITAH KUM LIDON!



nota:
semua orang melayu
diminta berkabong selama tujuh hari
untuk sama sama merasa kesedihan kerana
kehilangan wira pundek negara pejuang bangsa
majulah sukan untuk negara
majulah maju ikan
bahasa jiwa bangsa

gunakan lah bahasa kebangsaan kita
wira tiang bendera kah kah kah




PERKASA MULA KACAU DAN MULA BILAU

Ketua Wira Perkasa Arman Azha Abu Hanifah, antara pemimpin yang dilihat lantang bersuara selepas mereka Ibrahim Ali, disebut-sebut akan melepaskan jawatan tersebut dalam waktu terdekat ini.

Jika ia disahkan, Perkasa dilihat berhadapan dengan satu lagi keputusan mengejutkan selepas keputusan Ketua Wiranita Raihan Sulaiman Palestine memutuskan untuk meletakkan jawatan beliau bulan lalu.

Bagaimanapun keputusan Raihan itu belum diterima oleh Ibrahim sehingga kini.
The Malaysian Insider difahamkan Arman Azha, yang seringkali berada di barisan depan dalam perhimpunan dan perarakan berkaitan usaha membela orang Melayu, memutuskan demikian ekoran perkembangan dalaman Perkasa.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…INI BERITA AMAT SEDIH LAGI PILU…. kah kah kah..

kah kah kah…BERITA MENYAYAT HATI….kah kah kah…

kah kah kah…APA AKAN JADI KEPADA BANGSA KU…. kah kah kah..

kah kah kah…DI MANA KAH AKAN KU CARI GANTI…. kah kah kah…

kah kah kah… AKAN DATANG KAH LAGI PEJUANG BANGGA WIRA NEGARA… kah kah kah…

kah kah kah… KEMANA AKAN PERGI WIRA BANGSA YANG PANDAI CARI TETEK…. kah kah kah

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Maka arakian kiamatlah org melayu.. maka berpecahlah melayu umpama halilintar menikam helikopter.

sepurnama melayu akan runtuh bak eiffel dibakar naga. Kendati itu, riang ria & sorak gemalai puak2 yg anti.

sepermegian sang ketua wira di tangisi rakyat jelata, maka berteriaklah blog2 menjerit melolong sekuatnya umpama garuda menghentam Merong Mahawangsa di Semenanjung Emas.

KAHAHAHAHAHHA

ShiNKaI berkata...

Dia lari ke Congo pon aku tak heran

Stupid University berkata...

Owh kesiannya! Kah! Kah! Kah! Pertubuhan yang paling tak guna Pekasam! Lepas nie bolehlah buka keahlian kepada semua haiwan ternakan di ladang! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Mereka juga adalah bumiputera juga! Kah! Kah! Kah! Kah! Tapi awas jangan bagi kat ayam-ayam serama! Khabarnya ayam-ayam tu telah bercampur dengan ayam Cina! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Sedih betul dengar..rasa tak semangat nak keje hari ni...rasa hidup dah tak bermakna...apakah ini bermakna akhirnya pejuangan bangsa melayu...hehehe..

Tanpa Nama berkata...

Perkosa berpecah kerana ada pengikut yang terlalu extreme (contohnya pakai songkok terlalu tinggi) mahu timbulkan kacau bilau dan rusuhan tetapi tidak diluluskan oleh the Big Boss. Big Boss hanya mahu ahli-ahli perkosa bercakap kosong macam sikatak Ibrahim Ali. Tetapi songkok tinggi tidak setuju dengan tactic ini.

Tanpa Nama berkata...

lurah mantop bai

AKU KAKI SEX berkata...

aku pun menumpang gelak lah kalau gitu KAH KAH KAH

KODOK?LU APE CITER BEB?

SI LUNCAI TERJUN DENGAN LABU LABUNYA

BIARKAN..BIARKAN

KAH KAH KAH

mus berkata...

jgn lepas dia keluar pakatan rakyat kalut dok kutip pulak buang beras. depa ni jenis biawak lidah bercabang

Tanpa Nama berkata...

woit..aku dengar dia dan geng dia ada kat perhimpunan di Stadium malawati semalam...

Tanpa Nama berkata...

PANDAI MANGKUK NI CARI TETEK..MONTOK BEB! SORANG GEBU SORANG LAGI LEGAM..POTONG STIM BETUL..

Tanpa Nama berkata...

Mana larat tunggu beb, tak masyukkk. Berahim frog janji ada projek masyuukkkk sbb umno akan gentar dgn perkasa...

Abdul berkata...

tak lalu makan seploh ari. tak lalu berak 20 ari (sepool baru 2 ari).
tak lalu lelap 100ari sbb kecundangnya perwira ku di lurah gebu gebam.
wahahahakakaka
g mampos sama perkasa. pedulik hape haku...

Tanpa Nama berkata...

sedih pilu rasa hati, tiada lagi sandiwara seloka saban hari, bilamana raja lawak membawa diri..kehkehkeh

Tanpa Nama berkata...

ni perkasa blh jadi perkosa ni...gerammm siot!

Tanpa Nama berkata...

betul la
aku macam dah hilang semangat hidup bila mamat geng perkosa ni nak berhenti

tak apa la
bagi la chan mamat ni pegi Lanchowww

rakyat hakim negara berkata...

ini bukan wira melayu tapi wira keling pariah berbahasa tamil.ejen tun kutty. tak dapat duit dari ibrahim katak bukit utk bayar pompuan nak hisap tetek.tengok la dia dapat tetek yg layut dan kendur jer tuh.kesiannyer....tak mantap langsung.

azeeeeeeeeeeeeeeez berkata...

ALAAA... APA SUSAH!!??? GENG EEEEEE KAN RAMAI!! wakakakakakakaaa

Tanpa Nama berkata...

tu tulen ke tiruan tu..auch...

orang lama berkata...

gegak gempitalah dunia mergastua dan african animal kingdom dan berjurai jurailah air mata para hippo menangisi pemergian jebon terbilang yg merajuk membawa diri