Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 23 April 2011

HIBURAN HUJUNG MINGGU




HIBURKAN LAH HATI MU




nota:
di hujung minggu ini
berhiburlah dengan terang bulan
kah kah kah



22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kene berdiri regak tak?....

Tanpa Nama berkata...

apasal dia orang nyanyi sedap, aku dulu nyanyi kat sekolah tak sedap langsong......tp bukan aku sorang.

sekarang pon kat sekolah diaorang nyanyi tak sedap.

kalu camgitu baik tak payah nyanyi dan tak payah ada lagu...

tak pon nyanyi lagu anak tupai..lgi best.

Tanpa Nama berkata...

bro tt,bila lagu ni berkumandang kitaorang kena berdiri ke?..

Tanpa Nama berkata...

Perghhh...thanks bro TT, first time aku denga bende ni, bru aku tau lagu NEGARAKU tu ciplak, patutla bini Bik Mama pi beli kapal selam dari Perancis!! Kah...kah...kah...

Tp aku pelik la bro, menteri mana yg terer sgt bab2 ciplak ni, nk tuduh Rais Yatim, ntah2 time tu dia bru nk belaja kenal Minah Kabaret.. Kah....kah....kah...

Tanpa Nama berkata...

Takpelah Bang TT. Aku tak kisah lah kalau kita tiru lagu orang. Apa pun lagunya memang sempoi. Patutlah Sultan Perak dan Tunku Abdul Rahman suka lagu ni. Bravo, Congrats, Syabas, Omedeto Gozaimas, Tahniah etc...

Tanpa Nama berkata...

EnChe Guevara 1st:
Apa dan siapala yg bangang sangat org negaraku ini yg mendabik dada "mencipta" lagu Negaraku? wuekhkkk!
Vomit blood!!
PR WAJIB ubah lagu kebangsaan bila gerombolan Umngok tumbang!
Bodo punya org2 yg terlibat dgn "penciptaan & pemilihan" lagu Negaraku. suwey 17 keturunan

CHUKCHOR berkata...

Kah kah kah.........inila identiti negara yang dibangga-banggakan.... ape kesalahan cetak rompak di negara ni???

Tanpa Nama berkata...

wowwwwwwwww....lagu negara ku di nyanyikan di Obersea lah....hebat..hebat....Malaysia Boleh

Tanpa Nama berkata...

woi Perkasa... bila nak keluarkan keris kasi takut-takutkan mat salleh tu ????

Kalau tak cukup keris sila pergi jumpa dengan Hishamddin Anchor !!

Tanpa Nama berkata...

woi. woi, woi....

mat saleh nie dah melampau.

dapat tau bebudak pekasam huru hara nanti di buatnya.

p/s - dah lama tak dengar warning 24 jam dorg.

wakakakakakakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

aku nak saman kumpulan koir ni...

apa kejadah dia tukar skrip lagu negaraku ni??? hehehehe

terang bulan??? hehehehe....suka penyokong pas!

memang bulan dah nak terang kat negara aku nih!!!!

laskarfajar berkata...

Sungguh memalukan apabila dengar lagu kebangsaan bukan ori ciptaan orang malaysia...diciplak dari org puteh...dahlah bendera ciplak bendera amerika...

ImNeO berkata...

Aik ! apasal mat salleh nyanyi lagu negaraku.

Pak Isham,
Kita tukaq lagu bila pakatan rakyat jadi kerajaan. Malulah mcm ini..

Lagu Negara pun mau ciplak ?...tak bolehkah kita gubal Lagu Sendiri.

as01x berkata...

gampang malu aku Lagu Negaraku telah diubah lirik

Tanpa Nama berkata...

Wow TT pandai ko. Namapak nya orang lain tiru tiun Negaraku? atau Negaraku meniru tiun lagi dalam gambar Utube tu? Kenapa tiru? bukan ori lagi ni.

Tanpa Nama berkata...

Macam kimak, amendelah. Aku tak paham, memang tak paham, agaknyer apa lagi yg ciplak.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Ini yang akan buat perwira , perkosa , Ibrahim Katak, Rais Entot Amah naik angin sekali lagi.

Dengar lagu NegaraKuKu dah naik angin.
Sekarang kena pulak mereka dengar lagu "La Rosalie"
Ciplak punya lagu dipertahankan.
Tapi lagu yang tulen , di-padamkan dalam buku sejarah.

Tanpa Nama berkata...

Macam pornah dengor aje..
Siapa pulak tiru siapa ni?

siti harapan berkata...

aik!!!!!!!!! hmmmmmmmmmmmm!!!!sangat-sangat negaraku!

Tanpa Nama berkata...

eh..eh..mcm lagu negara kula....sah...dia org tiru kita..hah..ha..

Tanpa Nama berkata...

korang yang bagi komen merendah2kan lagu negeraku tak takutke pas ni korang kena lenjan dengan pihak berkuasa silap haribulan ada yang buat report polis korang kena tanggungjawab ya apa yang korang tulis dan perlekehkan tu nampaknya kalu korang
dah kena macam raja petra barulah tuan puan bangga dengan negara malaysia

Tanpa Nama berkata...

napa akunya ulasan korang tak keluarkan wahai balici pembangkang ko kutuk lagu negarako sendiri sunguh biadab dan penderhaka mungkin sikit masa lagi ada orng datang ketuk pintu umah ko bawak gari lak tu....