.

Ahad, 1 Mei 2011

PAS AKAN BERWAJAH BARU - ROCK !HADI JAWAB NAJIB : LEBIH BAIK TINGGAL UMNO SERTAI PAS
- minsider

Membalas kenyataan Najib Razak, Presiden PAS Abdul Hadi Awang pula menyeru ahli-ahli dan pemimpin Umno supaya meninggalkan parti teras BN itu untuk menyertai PAS jika benar-benar hendak melaksanakan Islam dan menegakkan keadilan bagi semua kaum.

“Jika benar Umno hendak laksanakan Islam dan bertindak dengan penuh keadilan, kuasa sudah ada di tangan mereka hari ini, mengapa mereka tidak laksanakan?” kata beliau dalam satu kenyataan.

Dalam laporan dibawa Harakah Daily hari ini, Presiden PAS itu menegaskan, seruan Najib semalam adalah janggal dan aneh, kerana PAS sekali-kali tidak akan bekerjasama dengan Umno BN dalam melakukan kezaliman dan meruntuhkan keadilan kepada rakyat.

Semalam, Najib berkata PAS patut keluar Pakatan Rakyat jikapun tidak memutuskan untuk tidak menyertai BN.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit….MAT MONGOL AKAN MASUK PAS… kah kah kah..

kah kah kah…BIK MAMA AKAN MEMIMPIN DEWAN MUSLIMAT…. kah kah kah…

kah kah kah… KAH KAH KAH…. KAH KAH KAH…. kah kah kah

kah kah kah... ROCK... JANGAN TAK ROCK... kah kah kah..KETUA DEWAN MUSLIMAT
MURSHIDUL AM LEBAI MAT MONGOLKAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...HAJI HADI INI SEKALI SEKALA BUAT LAWAK TOP LAAA.... kah kah kah..

kah kah kah..TAK SANGKA HAJI HADI INI BOLEH BUAT LAWAK... kah kah kah

7 ulasan:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam..pic art betul lebih lawak dari maharaja lawak

BEZA ISLAM DGN P'JUANGAN LAIN berkata...

ITULAH ISLAM... PERJUANGAN ISLAM SENTIASA MENYERU MANUSIA BERHIJRAH DR KEBURUKAN KPD KEBAIKAN...DR TAGHUT KPD ISLAM YG SEMPURNA.

INI AMALAN PARA NABI...DAKWAH.. KALAU TAK, TAK BERLAKU PULA SAIDINA UMAR AL-KHATTAB YG PALING MEMUSUHI NABI HINGGA TEKAD MEMBAWA PEDANG INGIN MEMBUNUH NABI, TIBA2 BERTUKAR KPD BERSAMA BERSETIA DGN NABI...ITULAH HIDAYAH. HIDAYAH ALLAH TERBUKA KPD SESIAPA SAJA.

DLM PERANG...KHALID AL-WALID MENYERU TENTERA MUSUH MASUK ISLAM, DGN IZIN ALLAH, PANGLIMA TENTERA ROM YG BERDIALOG DGN KHALID AL WALID TERUS MASUK ISLAM, TERUS TERBALIK MEMERANGI PULA TENTERA ROM! TAK ADA YG PELIK JIKA ALLAH BERKEHENDAK. ITU BEZANYA PERJUANGAN ISLAM DGN PERJUANGAN TAGHUT YG LAIN..SOSIALIS KE, KOMUNIS KE, NASIONALIS KE...SEMUANYA BERASASKAN KEBENDAAN, EKONOMI, KUASA POLITIK SEMATA2. ISLAM MENYERU HINGGA KE AKHIRAT.

YG TAK DPT HIDAYAH, SAYANG UTK TINGGALKAN PANGKAT, DUNIA, AMBIL CONTOH FIRAUN (PHARAOH), NAMROD (NIMROD), ABU JAHAL, ABU LAHAB DLL MAKA TAK AKAN BERUBAH... ITU SUDAH JD SEJARAH, TAK LEH NK UBAH. TAPI BAGI YG LAIN, JIKA ADA HIDAYAH ALLAH UTK MEREKA, KITA TAK BOLEH NAK SANGGAH & KATA TAK LOGIK... ALLAH MAHA BERKUASA UNTUK BUAT APA SAJA..TERMASUK MEMBERI HIDAYAH KPD SESIAPA SAHAJA YG DIA KEHENDAKI.

Alok berkata...

Aku setuju dgn BIDPL,
Bukankah DIA yng maha kuasa.
Sebagai seorng pemimpin islam tanggungjawab kita menyeru dan mengajak manusia kearah tuntutan agama, amal makruf nahi mungkar, manakala hidayah itu hak mutlak Allah swt. Mungkin mustahil pada kita tapi tidak pada Rabbul Jalil.
Sejarah Nabi2 telah menceritakan semuanya. w.a.

mmongol27@my1malaysia.com berkata...

ngaji quran.....
rambut kat depan nampak sejambak

betina zaman sekarang....
elok benor ler tur....

Tanpa Nama berkata...

murshidul am ustaz najib.mana tahu akan berlaku dimasa depan.

Tanpa Nama berkata...

Binawe betul! Aku ingat mamat ni Pak Aji Hadi, rupe-rupanya Musang Berjanggut, Tok Lebai Monggol Altantuya rupanya. Eloklah parti UMporNo ni di bubarkan dan masuk PAS. Bolehlah Tuan presiden Tok Lebai Monggol Altantuya ni buat kerja Tazkirah kata seluruh Masjid 1 Malaysia. Daripada dok bershubahat dengan Yahudi Apco tu. Duit Apco boleh bagi kat sekolah2 pondok. Baru Apdal namanya. Kah..Kah..Kah..

SU Politik Zambry berkata...

a ah..zambry jadi pesuruhjaya pas perak..

ko suke la kan TT..

haaaaaaaaahahahahaha