.

Ahad, 29 Mei 2011

SIAPA JANTAN KE TIGA?KITA TUNGGU
SKANDAL SCORPENE : PEGUAM PERANCHIS AKAN TIBA KE MALAYSIA
– keadilan daily

Peguam Perancis yang mewakili Suara Rakyat Malaysia (SUARAM) dijangka tiba ke Kuala Lumpur lewat Jun atau Julai untuk memberi taklimat mengenai perkembangan terbaru skandal pembelian dua kapal selam Scorpene.

Suaram mewakili rakyat Malaysia memfailkan aduan terhadap DCNS pada Disember 2009, di mahkamah Paris kerana aktiviti rasuah dalam urusan pembelian berkenaan.
Suaram juga mengesyaki wang sogokan berjumlah ratusan juta di sebalik transaksi berkenaan, yang butirannya cuba disembunyikan pentadbiran Najib Razak.

Menurut laporan Malaysia Chronicles, peguam berkenaan akan memberi taklimat kepada warga Malaysia di beberapa tempat.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…BOLEH DAPAT MASUK KE MALAYSIA KE?.... kah kah kah..

kah kah kah…BOLEH DAPAT VISA KE ?.... kah kah kah…


nota:
kita tunggu dan nanti
tetapi besar kemungkinan peguam
yang hendak membocorkan siapa jantan ke tiga
bersama razak baginda dan siti altantuya ke malta
akan di sekat

akan diberitahu bahawa :

- gambar passport tak jelas
- tulis salah nama
- tak tulis bin atau binti
- tak jelas nama hotel menginap
- di syaki akan mencari kerja


justeru:
akan dilarang masuk ke malaysia

tak percaya?
sila tunggu


TURUN 9 JULAI

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jantan ke tiga adalah jantan bersaiz badak sumbu. Rupanya juga seperti badak sumbu menyondol macam pandy kutty.Kah..Kah..Kah. Pastikan peguam Peranchis dapat masuk ke Malaysia melalui laluan semut di sempadan jika laluan KLIA tidak boleh di bolosi sebab tiada rekod imigresen membolehkan rakyat Peranchis masuk Malaysia.Kah..Kah..Kah.Si Badak sumbu ni bersumpah lagi dengan menjual agamanya untuk kepentingan dunia. Sekarang dia sedang menerima bala akibat sumpahnya itu.Kah..Kah..Kah. Sumpah yang paling di takutinya adalah bila Mr. Bala balik ke Malaysia bila Parlimen di bubarkan.Kah..Kah..Kah. Makan sumpah sendiri.Kah..Kah..Kah.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Mat Mongolia sudah Ready
Mat Mongolia ada 1juta orang mat rempit dan budak sekolah untuk pertahankan dan angkat coli Bik Mama

Tanpa Nama berkata...

Nampak gaya orang peka dengan hal ehwal skandal Scorpene ni tahu siapa gerangan jantan keiga itu, HAHAHAHA KAHKAHKAH! Anda pun boleh tekakan? Tunggu dan lihat.

Tanpa Nama berkata...

JAMIN TAK BOLEH MASUK SEBAB BELUM BERSUNAT, BANYAK PALAT!

Amuraria berkata...

JANGAN DI BOM MAMAT PERANCIS TU DAH :)

cicit ngah layor berkata...

'KIN MAI EEM,NON MAI LAP,APNAM MAI PIAK' kater siAchart,sahabat teman duduk di Kg Tok Set,Naka.Sekampong dgn SK gamaknyer.kah kah kah.Ini ler ghoper peneraju2 negagher yg kiter sayang....ghakyat Malaysia yg berlainan pendapat dgn peneraju tak dibenorkan masok Sarawak.Kalau dibenorkan juger,Temenggong Jugah akan hidop balik.....org Penan jadi ceghodek.Rekod kemasokan jander dr ulan batur dihilangkan.Kalau ader rekod,DVD tak laku,polih tak kener gantong.Naikkan gheger minyak dan letrik utk kompoi duit banyak utk bayor pader loyor Prancis biler kener 'ngap'nanti.Sebelom hujan lughuh,sedierkan payong dulu.kahkahkah.

kote najib berkata...

org ketiga pi tgk boleh kat skrin besar smlm..utk hilang stres

Tanpa Nama berkata...

tak boleh masuk. akan disekat.
akan diberitahu bahwa:
borang permohonan masuk ditolak kerana tidak diisi menggunakan bahasa malaysia (lalu jika ada apa2 berlaku pada pemohon, mahkamah malaysia tak boleh dengar kes)

Tanpa Nama berkata...

wah wah wah

Esok akan ada Video 3Some neh
hebat.. kalah asia carera

Lang berkata...

usah percaya loyar tu... bahasa perancis tak boleh dipercayai... bahasa perancis membohong... kalau nak dengor yg betul... dengor bahasa meloya, bahasa hairan dan bahasa tiga suku... bahasa mereka idak menipu... hebahkan... jangan dengor bahasa perancis... bahasa perancis sama mcm bahasa nuar-lge-hadi, bahasa perancis diharamkan dimessia...