Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 17 Julai 2011

KUNING KUNING MENGKUNING




NOTA:


lihat diman mana najib begerak di kota london
terpkasa berhadapan dengan para demonstran

yang paling pahit ialah apabila 2 menteri britaian
telah memakai tali leher kuning
dari sumber yang boleh dipercayai
menteri yang berkenaan telah dilobi
oleh amnesty international
ngo dan warga rakyat di london





KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


5 ulasan:

tok jenggot berkata...

kah..kahh..kahh..
nak beranchok pun tak boleh ngangg
kena penangan bersih kat UK..
syabas kepada smua yang beri sokongan bersih...
botak la kepala..

Tanpa Nama berkata...

we all live in a YELLOW submarine, YELLOW submarine, YELLOW submarine

we all live in a yellow submarine, yellow submarine....yeah

kah kah kah...credit to deep purple for creating a yellow song

serenity9260 berkata...

najib,orang lain suka kuning la skang.pkai la kuning jugak,konfem pru 13 ko menang,wakakakkaa

Lagu 6ixth Sense Tiru Lagu OP2 Gundam 00?
2.Anjing Bermain Dengan Jerung Di Tepi Pantai(Video)
3.Rahsia Hitler,Meriam Terbesar Dunia Milik Beliau(Video)

serenity9260 berkata...

hahaha,die plak penakut sampai xde telooo.kejantanan die da disimpan balak die,awakakakaka

Lagu 6ixth Sense Tiru Lagu OP2 Gundam 00?
2.Anjing Bermain Dengan Jerung Di Tepi Pantai(Video)
3.Rahsia Hitler,Meriam Terbesar Dunia Milik Beliau(Video)

Tanpa Nama berkata...

buleh tak tayangkan video tu dlm perhimpunan ummmnoo? kalau buleh milayoo tabik sama lu org sebab honest to the core about what really happened to your leader that you deified all these years. titik hitam dlm sejarah bukan lagi uth diputarbelit. zalim tetap zalim. tak perlu nak tukar mode utk buat alasan. to the other mlys let it becomes msian hypocrisy, not theirs because they also have glorious faces to put up elsewhere more civilized. they can't afford to let najib smeared their image as idiotic malay leaders. padan muka mamak kutty! a reward for your global pride. cheh!