Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 17 Julai 2011

BINI ROSMAH DISERANG LAGI



SAPA SABOTAJ JAMUAN INI?



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


jamuan makan malam warga dan pelajar malaysia di london
telah disabotaj

kali ini bukan dari queen elizebeth tapi dari dapoor

minuman resmi untuk jemputan malam itu
ialah iar kuninh
kah kah kah
kah kah kah

padan muka!


SIAPA SABOTAJ BINI ROSMAH!






NOTA:
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah



13 ulasan:

gemang berkata...

Najib...mana mau lari...kuning...kuning...kuning...Arghhhhhhhh...

BK berkata...

BINI sengaja cari program agar tidak perlu hadir di Majlis Musabaqah Antarabangsa yang dirasmikan oleh Agong malam tadi.

Kalau hadir mesti hati dan diri TIDAK TENTERAM...kenapa?

Sebab nanti MALU kerana BINI pakai tudung style 'Islam Moden'...EGO...SOMBONG...TAKABUR

Khun Pana aka johanssm berkata...

Jangan lupa serang cincin kepunyaan badak bernama "Imelda Rosmah"

Terima Kaseh kepada CheguBard

Tanpa Nama berkata...

Apasal team Malaysia lwn Liverpool pakai jersey biru?? sedangkan warna home jersey adalah KUNING! jersey biru tu utk away.

check: http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_national_football_team

main kat malaysia, so main kat home, so jersey kena kuning, bukan biru.

mmg betul demam kuningphobia....

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah!!! Makin botakla bini Rosmah...air yg manis rasa pahit ditelan...senyum untuk khalayak kerana terpaksa...dlm hati bengkeeeeekkkkk jer..!!! kah kah kah

serenity9260 berkata...

hahahaha,nampak je kuning,rasa coke tu.saje letak kuning nak perli kaw2 punya.wakakakaka

Lagu 6ixth Sense Tiru Lagu OP2 Gundam 00?
2.Anjing Bermain Dengan Jerung Di Tepi Pantai(Video)
3.Rahsia Hitler,Meriam Terbesar Dunia Milik Beliau(Video)

Orang Kelawar berkata...

Nasib baik juga air kuning kalau air kimia yang tembak pejuang keadilan semasa bersih dulu,lagi parah.Biarkan dia terjun dengan labu-labunya.Setakat mana dia dan kuncu-kuncunya boleh bertahan.Sokong yang selama ini yang mengangga dan menyokongnya tidak lagi lagi akan rebah.Berduyun-duyunlah penyokongnya itu nanti menjadikannya titi untuk menyeberang ke pakatan rakyat.Bila pakatan rakyat menang nanti tak mustahil mereka inilah yang naik dan kedepan.Sebab golongan pembodek-pembodek ini cukup pandai berkata-kata dan berpura sedangkan pejuang sebenar yang bermati-matian,kena pukul kena siksa,ditrangkap dan digari;mereka ini adalah pejuanh jujur dan tak tak pandai ambil kesempatan.Kita tenguklah nanti.Barang diperingatkan dari sekarang para pemimpin pakatan rakyat jangan lupa dan kesampingkan pejuang-pejuang dan penegak keadilan dan kebenaran ini.Dan kepada tt,ingat;teruskan membela dan memperjuangkan mereka jangan dilupakan jasa mereka walaupun mereka tiada meminta.Mereka ada maruah dan harga diri sebab itu mereka tidak meminta-minta dan menuntut walaupun mereka susah."Jangan biarkan meraka lapar"

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha..
gelak sampai cirit kuning wei..

Tanpa Nama berkata...

huhuhu.dah macam cite spongebob la plak dah...teringat cite spongebob yg anak aku slalu layan termasuk pak die..hehehehe(tv ada satu tepaksa ikut )...ada satu episod tu puan puff dah tension dgn benda-benda kuning tapi mana dia lari pom benda kuning sentiasa ada..hahhah last2 dia jadi gila huhhuhu.....

Tanpa Nama berkata...

pulut kuning satu......

Jebon berkata...

Woit TT tak nak buat review ke teori konspirasi Yahudi & Freemason Tan Sri Rahim Noor di artikel terbaru Malaysiakini kah-kah-kah-kah... kalo TT yg buat review akan jadi lawak kah-kah-kah-kah...

Tanpa Nama berkata...

seksa... seksa...

Tanpa Nama berkata...

soklan cepumas:
macammana najibabun boleh lari dari kuning?









jawapan emaskuning:
tak boleh, sebab pada najibabi sendiri ada kuning, camne nak lari! (nota: najibabun ada otak kuning kahkahkahkah)

-average joe-
klakka-la.blogspot.com