Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 4 Oktober 2011

TER KINI - TER NOW !





TERKINI TER NOW - BERITA TER HOT














BERITA BARU MASUK


berita jam 1.00 tengah hari
dari radio BFM - telah melaporkan
bahawa najib razak mungkin akan
disapina ke mahkamah di paris

ini amat penting kerana BFM telah
berani melaporkan berita ini

selalunya radio yang wajib mendapat lesen
tidak akan berani melaporkan eerita sedemikian


ini boleh dibaca sebagai tanda
hari hari akhir saekor najib

NOTA:
radio BFM adalah sebuah stesen
yang mewakili kepentingan peniaga tempatan
dan kepentingan gulungan kelas menengah
berbahasa inggeris

berita dalam baha inggeris ini
adalah tanda yang jelas bahawa
suami rosmah sedang terdesak!


6 ulasan:

Mamat Saracen berkata...

Nampaknya zaman 'makan tanggung berak cangkung' bagi suami Najib akan berakhir.

Tanpa Nama berkata...

salam tt & semua,

betul tu, tadi aku dengar berita tu masa dlm keta...ini 1st time keluar berita kat radio mainstream...bagus...bagus. ada org kecut teloq dah ni.

lan berkata...

aku memang suka dgr Bfm ha2

MOH KEMBARA berkata...

Salam,

Starting today kita usyar muka Najib dan Ros kat TV, ada ceria atau gundah -gulana bila berdepan media, kamera etc.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah TT kerana menghebah berita yang paling suka didengar oleh rakyat seMalaysia.Kali ini mat monggol tak boleh nak tunjuk bagus lagi.Tengok muka dia saja dah tau dia ni kaki temberang besar.Lepas ini mari lagi kita kejalanraya bagi menunujukkan sokongan rakyat yang mat monggol memang terlibat dalam pembunuhan kejam manusia yang tak bersalah.Minta dia lepaskan jawatan PM dengan segera.Kah..Kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

kalau aku ditanya ... selain dari munkee dua ekor tu aku suka nak tengok muka adik si najib ngan muka sepupu najib silidah kontot tu dan tak lupa muka si pengent*t amah tu sekali ... kah kah kah ... teloq sapa paling cepat kecut.. kah kah kah