Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 29 November 2011

BERKUMPUL PAGI INI DI LAKE GARDEN



PEGUAM BERDEMO TAHUN 2007 DAHULU








DARI FACE BOOK ZUNAR:

Protes oleh peguam-peguam pagi ini 29 November
Berkumpul di Lake Garden,
lot letak kereta awam jam 11.30 pagi,
kemudian berarak ke Parlimen untuk
serah memorandum bantah
Rang Undang2 sekat Perhimpunan Aman.




MALAM INI DI DEWAN CHINA



9 ulasan:

ahlee berkata...

black maria dan keta mayat dah siap siaga?

Batu Tepi Jalan berkata...

http://batutepijalan.blogspot.com/2011/11/apabila-najib-bercakap-tentang.html

Tanpa Nama berkata...

Salam tukar tiub...kesian aku baca ko punyer blog...nak hentam org tapi isi tak cukup...bukan setakat tak cukup...mostly takde isi langsung...yg aku selalu nampak...kahkahkah "kutuk kutuk kutuk" kahkahkah...agaknya itu je la yg ko tau tulis...cetek betul kepala otak ko...aparraa!!! Takde class punyer blog...

anakkedah.com berkata...

sekatan perhimpunan aman seolah-olah membuka pekung did dada kerajaan BN, yang menampakkan keatakutan BN menghadapi kebangitan anak Muda malaysia...dulu DR. M pernah kata :"demonstrasi bukan budaya kita"..kahkahkahakhah....kini BN hanya mampu dalam posisi Denfensif sahaja nak serang takut kena counter balik...buat kerja pun macam tarik rambut dalam tepung

Tanpa Nama berkata...

Woi mangkuk 850,

Nak baca banyak isi hang pi baca utusan meloya la oii. Tak pung baca yellow pages.

Apa punya bangang kau nie. Nie mesti banyak mkn duit komisyen nie.

Ini blog utk mamat2x yg cool. Mat poyo, mat baju batik lengan panjang mcm lu pi baca blog mat bisul.
Bodo punya melayu.

Tanpa Nama berkata...

kepada tanpa nama 8.50 pg.

bagus. teruskan memberi komen yg sebegini. kelas apa pun blog ini menulis, 1000x lebih mulia dari cara penulisan kau.

selamat mengundi umno utk orang macam kau, jangan berubah, teruskan menjahamankam malaysia.

Tanpa Nama berkata...

Woi Sintok 850..nak syok sendiri layan la Parpukari ka, Papagomo ka, lain posting tarak.. Djubor, Peliaq,Djubor, Peliaq,.."BODO PUNYA UMNO"

Tanpa Nama berkata...

Hai takan tak tahu dalam kepala umno ni ada dua benda jer duit dengan jubor

Tanpa Nama berkata...

Lepas songlap duit, berjubor. Lepas berjubor songlap duit...tu la otak Dan dunia Ummo....skali skala bom....