Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 November 2011

MENTERI BESAR KENA TANGKAP KHALWAT




MAKANG IKANG KENA TANGKANG

















AHMAD SAID AKAN SAMAN PENULIS BLOG FITNAH BELIAU DITANGKAP KHALWAT
– mStar

KUALA TERENGGANU: Menteri Besar Terengganu D Ahmad Said akan mengambil tindakan undang-undang terhadap beberapa penulis blog yang dikatakan memfitnah beliau ditangkap khalwat.

Ahmad berkata cerita beliau ditangkap khalwat itu diketahuinya sejak tiga bulan lalu namun beliau hanya mendiamkan diri kerana menganggap ia asam garam orang politik yang perlu berhadapan dengan pelbagai cabaran termasuk ditohmah.

"Tapi apabila mengenangkan anak saya bila balik belajar, menangis depan saya mengatakan blog tulis macam-macam pasal saya, jadi saya ambil keputusan untuk saman penulis blog-blog yang telah memfitnah saya mengatakan saya kena tangkap basah dan sebagainya.

"Katanya (dalam blog) saya kena tangkap basah, kena tangkap khalwat. Macam-macam versinya, ada kena tangkap dengan pelajar ITM, ada kata pramugari, ada kata dengan budak Besut, ada kata budak Pasir Panjang, ada kata budak Batu Buruk, macam-macam," katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat Exco kerajaan negeri di sini, pada Rabu.

Beliau berkata laporan polis mengenai fitnah yang tidak berasas itu juga akan dibuat dalam masa terdekat selepas berbincang dengan peguamnya.

Ahmad berkata setakat ini pihaknya telah mengesan beberapa blog yang terlibat dalam menyebarkan fitnah itu.

"Saya nak beri nasihatlah kepada mereka yang memfitnah ini supaya menghentikan, kalau tidak kita akan heret sama ke muka pengadilan...saya harap-harap, saya akan jadi jutawan selepas ni," katanya. – TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...BIAR BETUL CERITA INI... kah kah ka..

kah kah kah...DARI BLOG MANA... NAPA TAK ADA NAMA BLOG... kah kah kah..

kah kah kah...SEBUTLAAA NAMA BOOG INI...JANGAN SERKAP JARANG...kah ah kah

kah kah kah...APAKAH INI BERTUJUAN UNTUK CARI SIMPATI.... kah kah kah...

kah kah kah...CARI SIMPATI KERANA ORANG IDRIS JUSUH DAN MULA ASAH PARANG..... kah kah kah..

kah kah ka... TAK PERNAH DENGAR KES KHALWAT INI?.... kah kah kah...

kah kah kah...ATAU INI SATU TRIK NAK TIPU BINI KERANA NAK KAHWIN LAGI..... kah kah kah..

kah kah kah.. KALAU BETUL ...APA NAMA BLOG ITU... kah kah kah..

kah kah kah...APAKAH BLOG ITU NAMANYA...UTUSAN?... kah kah kah


NOTA :
kes bermukah dengan pelajar uitm ini
sama macam kes rais yatim
kah kah kah




8 ulasan:

mek berkata...

bukan sebab anak nangis tu, sebab bini dah bising. sebelum ni bini dia tak tau.
macam ni la perangai orang UMNGOK. siapa yang sokong memang sah NGOK.

kah kah kah

Pokya berkata...

Betullah kata kau TT..

Tak pernah terbaca lak cite MAtSaid ni kena tangkap..

Ni pasal nama tenggelam la ni .. nak naikkan nama sendiri cakap pasal org fitnah khalwat pulak dah...

Pala otak bengong la geng umno ni...

Tanpa Nama berkata...

Ada TT. msomelayu.blogspot. Selalunya Pak sayuti tak akan tulis kalau takda dari sumber-sumber yang tak boleh dipercayai.

Waalahualam.

Bigfish berkata...

ada pulak MB aku nih mengaku benda yang orang pun tak tau. ni mesti kes nak promosikan diri sendiri menjelang PRU13..

berasap berkata...

Offtopic:
Apsal makin banyak lembu united malay new orde kat website pro pakatan?
Sebab kak ros sudah mau balik malasia ka?
Sebab elaun 150hengget sudah masuk ka?
Sebab blog diorang takde pengunjung ka?
Tapi yg paling pasti... udah namanya lembu, mana tau pilih channel.. kalau manusia takkan dia sokong umngok...kah...kah...kah.

Tanpa Nama berkata...

okey tu baru terenganu mencipta tamadun senderi beressss ganu boleh....

Batu Tepi Jalan berkata...

Kalo MAt Sabu kena tangkap khalwat mesti heboh di media perdana..bina konco2 Umno, senyap sunyi je..kahkahkah

Mari ke blog BTJ
http://batutepijalan.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

bodoh nyer alasan..takkan la anak nk nangis depan dia..klu bini tu logik la jgk...agak2 la nk menipu makcik felda tu mat said oiii..cukup la muka huduh...perangai jgn la huduh jgk...