Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 Disember 2011

ADA SIAPA KENAL MALAON INI?





SIAPA MALAON TAHAN ISA INI?





500 AHLI AMK HULU KELANG SERTAI UMNO - meloya

KUALA LUMPUR 26 Dis. - 500 ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK) Hulu Kelang keluar parti dan menyertai UMNO ekoran kecewa dengan Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang didakwa tidak menunaikan janjinya.

Mereka menyerahkan borang keanggotaan untuk menyertai UMNO kepada Ketua UMNO Bahagian Gombak, Abdul Rahim Kamarudin di sini, semalam.

Jurucakap kumpulan itu, Mohd Jefry Sallehuddin berkata, beliau dan rakannya keluar parti kerana tidak sanggup lagi ditipu oleh pimpinan pembangkang.

"Saya kenal Anwar Ibrahim sejak 13 tahun... dua kali saya masuk ISA (Akta Keselamatan Dalam Negeri) dan 16 kali saya masuk penjara... tapi mulai 2 Oktober, saya bersama 500 anggota AMK nekad keluar parti untuk sertai UMNO,” katanya kepada pemberita selepas menyerahkan borang berkenaan.

Dalam pada itu, Abdul Rahim berharap lebih ramai anggota pembangkang menyertai UMNO kerana perjuangan pembangkang hanyalah sia-sia. – TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... NAK KELENTONG..BUAT LAAA BETUL BETUL.... kah kah kah...

kah kah kah...500 AHLI AMK.... SIAPA PERCAYA...kah kah kah..

kah kah kah... SIAPA MALAON IN?....kah kah kah..

kah kah kah...DUA KALI MASUK ISA?....kah kah kah..

kah kah kah....TAK KENAL PUN?.... kah kah kah...

kah kah kah...KENA HANTAR KEM MANA ?.... kah kah kah..

kah kah kah...ADA KEM LAIN KE...SELAIAN KAMUNTING?.... kah kah kah

kah kah kah...16 KALI MASUK PENJARA?.... kah kah kah..

jkah kah kah...PENJARA MANA?...KES APA?.... kah kah kah..

woit...INI BUNYI MACAM MAT PET DENGAN KES DADAH......... kah kah kah




13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH.. SEJAK KEBALAKANGAN INI SERINGKALI KEDENGARAN.. AMK MASUK UMNO LAA... PAS MASUK UMNO LAA... TU TRICK JE TU... BERITA INI MMG DI CANANG2 OLEH MEDIA PRO BN... PADAHAL STANBY NAK GUNA UNDI BANGLA.. HAHAHA CIBAI BETOL..

Tanpa Nama berkata...

Mungkin Ezam kot dah tukar nama/IC :D

Tanpa Nama berkata...

semalam berita RTM ada temuramah dengan satu daripada hero hero ini. Dia kata semasa dalam PKR habuk pun tak dapat tapi steleah masuk UMNO semula keadaanya dan keluarganya bertambah baik.

What is the because? Hanya Umno sahaja boleh selamatkan orang melayu. Semua Melayu patut masuk UMNO. Lebih baik dari habuk yang tiada PKR.

But semasa undi ABU!

Tanpa Nama berkata...

16 kali masuk jel?pasal apa?biasanya kalau kerap sgt masuk jel ni kes mat pet je.takkanlah berjuang dgn anuar ibrahim boleh masuk jel sampai banyak tu.TT lagi lama berjuang.baru berapa kali je masuk kamunting.tak gitu TT?cerita sebenarnya ialah si malaon ni taik fit.pasal tu kerap masuk ke dalam.kalau gian fit bukanlah berjuang namanya bangang.jgnlah bodohkan makcik felda.sendiri bodoh cukuplah.

Tanpa Nama berkata...

PKR ini terlampau sangat. Dalam zaman internet ini kenapa dia masuk jail 16 kali tak ditermukakan dimana mana di berita blog ?

TT pun buta dan pekak tak pernah sekali TT hightlight kisah this poor fellow.

Tanpa Nama berkata...

ntah umno ni pasal bodo sgt takder trick lain ke asyik keluar parti je nak tarik pengundi cuba kata alasan lain cth nik aziz masuk umno baru gempar skit kalau setakat ketua kampung ke ketua cabang ke ader aku kesah

Tanpa Nama berkata...

...tuan2 & puan2 sekelian,

...MAKA DENGAN INI DIISTIHARKAN PKR DIBUBARKAN KERANA SUDAH TIADA AHLI LAGI, PAS & DAP PUN SAMA SUDAH HAMPIR TIADA AHLI LAGI ... KAH, KAH, KAH

Tanpa Nama berkata...

kan senang Meloya tulih "PKR dibubarkan" kakakakaka

Tanpa Nama berkata...

orang cirit-birit baru berkali-kali pergi ke tandas, yang masuk penjara sampai 16x tu apa hal? Syok sangat ke dalam penjara tu? Kalau syok, baik tinggal kat dalam terus, tak payah keluar...

Non-Governmental Individual berkata...

16 kali masuk jel??? kah kah kah! memang patut pun keluar. PKR tak perlu kan penjenayah yg kluar masuk jel mcm tu.

prudent berkata...

Mengapalah nak perbodohkan orang umeno kg? Tetapi kalau mereka percaya bermakna mereka cuma berfikiran tahap kampungan tahun 60an - 70an...Tak pernah guna google atau tak tau apa dia google?..huuhh.

Lang berkata...

apa yg dikatakan oleh mamat tu memang betul...

dia ni kerja cleaner... mula2 dia keje di kemunting... baru dua hari dah kena transfer ketempat lain sebab asyik dok berbual jek dengan tahanan kem...

sebab taukeh dia dpt projek cuci penjara, dia ditugaskan untuk mencuci penjara2 di berbagai tempat.. hanya sempat bertahan selama 18 hari, bos dia pening dengan komplen pegawai penjara sebab asyik hilang dari tugas dan sering ditemui tidur dibelakang tandas penjara...

jangan tuduh dia bukan2... dia ni mengidap sakit kss...

Tanpa Nama berkata...

2 kali masuk ISA...16 kali masuk penjara...aper punya najis la org mcm ni...ini mesti mat pet tegar takpun bekas banduan yg rogol mak atau anak sendiri..tu yg masuk penjara smpi 16 kali...najis punya keturunan..!!!!