Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 7 Februari 2012

BERITA SEDIH LAGI MENYEDIHKAN



NOTA:

kesah gerombolan beramuk sesama sendiri
makin banyak di dengar
bukan lagi desas desus
malah pada ketika ini
para bomoh dan tabib
amat sibuk bekerja siang dan malam
semua nak jadi calon
semua minta kudrat iradat dari bomoh
kah kah kah

perang maikul sembab dengan mat mongol
sedang berjalan
tak sedar ke?
lembu shahrizat adalah lembu malikul sembab
itu pasal lembu ini melawan
mat mongol gunkan kes lembu ini
untuk tibai malikul sembab

NOTA:
apa jadi dengan ketua pemuda gerombolan
malaon ini berdebat di london
kena tibai kau kau
tapi utusan meloya tak ambil pot

kenapa?

ini kerana ahli gerombolan percaya
bahawa malaoan ini punya angkara
salah pilih calon menjadikan gerombolan kalah

ingat tak dulu malaon ini bukan main samseng
itu ketika surat nikah masih hot
kini dah loheee
satu orang pun tak pandang
lebih hina dari selipar buruk
hidup terseksa

siang berdoa agar madey mati
kah kah kah
moga mioga madey terus meroyan



KETUA PEMUDA


NOTA:
tukar tiub minta maaf
kepada yang tak selera
makan malam ini
kerana melihat gambar ini disiar lagi

tukar tiub tak ada pilihan
semua pemuda gerombolan
adalah eeee dan ini lah
satu satunya gambar eee
yang agak cerah kah kah kah



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Bro TT, Ini lagi satu kisah luar topik yg wajar didedahkan... Kelmarin (Sabtu-4hb Feb 2012) Muhyiddin Sembab dtg Taman Medan...betul punya gila pimpinan Umno turun PJS dlm tempoh seminggu jer.... Dalam laporan media, kata ramai yg datang tgk majlis bersama rakyat di tapak pasar malam Tmn Medan Baru..ini semua kencing belaka! Pasar Malam Tmn Medan Baru ada tiap hari Rabu & Sabtu...kalau tak hujan, masyallah ramai,padat, sesak....begitulah pd hari Muhyiddin dtg tu... mmg itu kebiasaan rakyat di kawasan Tmn Medan, Tmn Dato Harun, Tmn Maju Jaya yg padat dgn manusia ni akan dtg ke pasar malam sini....

BUKAN DTG sebab nak tgk TPM pun... lebih menarik, cerita dr bapak mertua aku ramai ketua2 cawangan umno di Tmn Medan tak dipanggil utk program besar hi-class ni...kakakakkaa...dah ramai yg bergaduh sesama sendiri...

paling best kawasan ni dah ada 4 kelompok puak umno: 1. puak bekas calon penggal 1999-2004 2. puak bekas calon penggal 2004-2008 3. puak yg pro pd Penyelaras Dun Tmn Medan, Raja Hanipuddin Raja Nong Chik (brp ramai dah yg pakai nama non chik ni?) 4. puak bekas Kapten(ex Kt Bhgian Umno PJS) yg join pas. puak2 ni sesama sendiri sedar dan tau umno tak menang kt Tmn Medan next pru..tp masih berperang nak jd calon...

yg paling best lg kedatangan Muhyiddin ni bukan saja soal PRU-13 tp pemilihan umno hujung tahun ni....kira sabtu tu dtg nak salur duit sekali lah.... hancus n mampos umno kt tmn medan ni! ***minah2 indon Western Digital pun yg berlambak2 dtg kt pasar malam tu...mcm2 ada...kakakkakakakkakaka
By Anonymous on MAMPOOSLAAAAH MCA on 2/5/12


MALAM KHAMIS DEWAN CHINA


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

memang sial le tengok gambar eee..

Tanpa Nama berkata...

Weh isham, bulih koo dok kalu aku tune sikit gambar tu pakai adobe photoshop, pakai curve tools biar cerah sikit, baru lalu makan nasi, kah kah kah.... 20x

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik gua dh mkn..tp ade rs nk tmuntah blk ni tgok gmbr mamu jebik tuh!

Tanpa Nama berkata...

kahkah hehe gelihati teman

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Biar UMNO berbunuh sesama sendiri! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

united malay national organisation kena tukar nama jadi united mamak(madras) national organisation, ABU-AKU BENCI UMNO

wonder why berkata...

Memang muka sial, 44 hari tak selera makan.Lain kali nak taruk muka ini, tutup muka,buat pertandingan,hadiah lumayan. Suruh pembaca antar gambar siapa MAMAK ini.Baru ada trill.

Tanpa Nama berkata...

isham,

lu memang lah,x jadi gua nak melantak mlm ni tgk muka mamak mengaku melayu..kah2..kah2

average joe berkata...

betol betol betol!
korek korek korek!
memang tapak pasarmalam taman medan tu beratus malah beribu tapak kaki tapak kasut tapak selipar yang menapak hujung ke hujung setiap minggu.
kalau ada malaon asing dari luar nak cari pasal kat tapak pasarmalam taman medan tu, nescaya beratus la tapak kaki hinggap kat badan dia.
kalau dilepaskan badak kat tapak pasarmalam taman medan tu, nescaya bertapak2 lah ribuan tapak kaki dan tapak kasut yang berdesup menapak selaju mungkin melarikan diri memasing!
kalau dilepaskan moo-he-de-one-as-minister-of-cows-when-nfc-was-started kat tapak pasarmalam taman medan tu, nescaya beribu2 lah tapak yang menapak kat situ seperti biasa dan mungkin ramai tak hirau malah tak sedar pun kehadiran al-sembabi-al-tukangtukari-pipisami-jadi-mbmembabi-pulakdah-la-ni walaupun dia dapat title panjang macam yg dia suka...

p/s ceh tt, itu paling cerah dah hang dapat tu???!

-average joe-
klakka-la.blogspot: Selamat Tahun Baru

Tanpa Nama berkata...

mamak eee ni dah plan nak pergi overseas...letak botox...kasi putih...fair & lovely tak jalan...dah try 6 botol...adoiii la

Tanpa Nama berkata...

raja laut ke?? kah2 kah kah

-matindera666-