Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 7 Februari 2012

KEMPEN ANTI WARGA JAHAT NIGERIA DI TERUSKAN





SIAPA KENAL MINAH CUN INI?


kesah minah cun ini akan muncul
kesah minah cun ini akan sampai
sabar dan tunggu



SIAPA MINAH INI?



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Salam Pak TT, saya ada kawan Nigeria, orang Islam.Kawan saya tu lebih baik dari orang Islam di Malaysia ni.yang datang wat kacau banyak tu orang Kristian.harap Pak TT tak buat generalisation.Sekian, wassalam.
By haniraiha on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12


Aku rasa kesian plak kt gagak2 ni. Ye la sbb sorang dua yg wat hal, abis kita lebel gagak2 ni jahat. Apa kita ni pon apartheid jgk ke? Drogba,obama,mike tyson n ramai lg keturunan gagak ni adalah selibriti dunia.. Jd kalu kita ambik diorang ni jd warganegara, untung2 top la jgk negara kita, yg semakin lama semakin hampeh ni.. Terutama dlm sukan.. Dari kita dok ambik mamak plukang n indon yg xtau apa sumbangan yg diorang bleh wat selain dr dok tipu melayu n angkut kaum krabat dia beduyun2 dtg sini.. Tq
By Anonymous on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12

tt... kau nih penah kena scam dgn gagak hitam ke? slalu je citer psl diorg...
By Anonymous on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12

wah! bro tt sedang on an all-out war campaign against gagak spesis aprika nampaknya... bukan warna hitam yg dibenci, tapi perangai hitamkotor yg kita nak humbankan... jgn lupa semua, kita jugak sedang on all out-war against KERA spesis UMNgOk-BoNgok... bukan warna birutua yg dibenci, tapi perangai hitamkotor yg kita nak humbankan... abu! -average joe- klakka-la.blogspot: SELAMAT MERDEKA 2
By Anonymous on LAGI GAGAK HITAM BUAT KERENAH on 2/6/12


Hapuskan awang hitam, mat indon & pilipin! Kalo mo tumbangkan Ameno, sokong penubuhan RCI (Suruhanjaya Siasatan Diraja) utk menangani PTI di Sabah. Awg hitam tdk seserius masalah PTI di Sabah. Awg hitam kita masih boleh bezakan dgn org tempatan melalui kulit hitam & saiz xxl dot..dot...mereka. Tapi PTI di Sabah terutama mat Indpn serupa dgn org tempatan- ada iras2 ah jib gor!
By Anonymous on INI BUKTI GAGAK NIGERIA on 2/6/12

Malangnya sampai hari ini pak menteri yg jaga keselamatan rakyat masih tak bersuara. Pastinya gerombolan ada kepentingan kat mat2 niger nih. 1 jer cara nak selesaikan masalah, humbankan gerombolan walaupun dah terlambat. takde cara lain lagi. kita pilih wakil rakyat utk jaga kita, tapi wakil2 rakyat siangmalam tipu rakyat. Negara kapir laknat kumpul senjata, tambah anggota keselamatan utk jaga rakyat, jaga negara. Anggota keselamatan kita bantai rakyat sendiri, pendatang dibela & dibelai. mereka adalah PENGKHIANAT!!
By InDERA on LAGI GAGAK HITAM BUAT KERENAH on 2/6/12



Bagaimana pula scam tempatan? Fishing melalui mail terus tranfer duit ke akaun yg tak dikenali. Nak terkena nak buat camno tapi bile buat report polis tak de pun siasatan ke tangkapan di buat, sedangkan tahu nama akaun yang ditransferkan duit tu walaupun akaun tipu dan dah tak aktif, kan boleh track balik sbb nak buka akaun mesti ade detail pembuka akaun.

Duit yang ditransfer pun masa nak di keluarkan duit tahu kat atm mana yang di gunakan dan semua atm ada cctv soo siasat la.... Yang kene pun bukan orang kaya jadi walaupun jumlah tu kecik bagi orang lain tapi bagi yang terkene banyak tuuuu.
By Anonymous on KEMPEN MENENTANG GAGAK NIGERIA DI TERUSKAN on 2/5/12

brader isham, gua raser kalo lu berdiri kat hyde park cakap pasal ni.. mesti kene gelak jer ngan mat salleh ngan mamat nigeria dan afrika yang bersepah bercakap pasal racist dan islam kat sana.. racist!!! racist ini adalah perkataan keramat yang dipergunakan oleh golongan minoriti yang mana selalu ditindas oleh golongan majoriti bagi mempertahankan diri mereka..

selalunya bila disebut racist, golongan majoriti menjadi checkmate kerana cuba untuk bertindak seakan2 tidak racist.. lu jarang lepak hyde park la brader.. sinilah syurga tempat memaki dan mengutuk sesiapa dan apa saja yang kita rasa tak puas hati.. agama... very funny la lepak sini..


jangan lama2 sangat, boleh menguap siot.. gua pernah kenal satu makcik yang asyik berkelahi dengan boyfriend dia pasal dua2 kaki mabuk.. masa bercakap, dia kemain melebong pasal domineering boyfriend dia.. abes melebong 20-30 minit, boyfriend yang dok depan dia tadi pegang tangan dan jom balik rumah mengentot!!! kahkahkah.. ada mamat nigeria @afrika melebong pagi petang.. gua rasa dia memang padan bertekak ngan lu pasal nigeria haram jadah ni..

5 tahun gua ngan hyde park, tak pernah pun orang sentuh pasal politik malaysia.. tapi pasal illuminati, yahudi, islam, kristian, raja england yang mengarut entah hapa2 tu, mat saleh bodoh, perang iraq, perang afghan, semua2 prince bodoh bangang tu, tax-tax-tax uk yang tinggi diberi kepada kerabat raja uk bangang2 tu..
By Anonymous on INI BUKTI GAGAK NIGERIA on 2/4/12




7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro tt masalah awang nigeria dan seangkatannya hanya boleh diselesaikan dengan memastikan gerombolan dan balaci-balacinya dikalahkan dalam pru 13 kalau tak sampai bila-bila tak selesai. kerajaan pusat baru iaitu pakatan rakyat hendaklah mengetatkan undang-undang imigeresen serta mengusir bahalul-bahalul ni dari malaysia, yang kita hendak adalah pelancong dan pelajar asing yang betul-betul nak melancong dan belajar bukannya datang sini nak menipu, menyamun,melacur dan seangkatannya

Tanpa Nama berkata...

teruskn tt...nigger ni mmg poyo

Tanpa Nama berkata...

teruskn tt...nigger ni mmg poyo

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah tt sudah silap lah

kan baru2 ni ada buat conference, siap ada pakar DNA dah buktikan bahawa umat Melayu adalah tok nenek moyang bangsa2 di dunia.
jadi sekarang mereka , termasuklah gagak2 hitam tu bukan pendatang datang ke sini, mereka pulang, ibarat ikan pulang ke lubuk, burung pulang ke sarang, pohon kembali ke akarnya
kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Awek cun itu ialah haniraiha- pandailah ko ngata org Kristian yg jahat. Napa...yg buang2 bayi blakang surau, isap dadah, perogol, pencurik, haji express, rasuah di sekeliling kita ni sapa punya keja? Org Kristian? Hampir semuanya keja org Melayu!!!

Tanpa Nama berkata...

Tt bila nk blanha itek panggang kl?? Or msk an tt..hahahaha..buku tapai is da best!!

Tanpa Nama berkata...

terus kan bro .. saya menyokong.. mana la pergi nya malaun pekida, melaun perkasa yang konon konon nak pertahan kan org melayu .. geng selsendang merah yang kata konon nya janji akan di kota.. mana mana?? fuck !!tu berlambak bangsa melayu wanita kena taram dgn negro negro nih.. apa lagi oii pekida pi la pukul kasi ajar adab sopan sikit..cakap ajer lebih.. apa pun tarak..pigi la wehhh!! kalau dgn sama melayu bukan main hero..kalau dgn negro , bangla,indon, nepal, pakistan ..kecut kote korang dgn bapak korang sekali.. bodo nya umno