Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 3 Februari 2012

GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT



NOTA:

ini salah satu scam gagak hitam dari nigeria
gagak ini telah dapat menipu wanita tempatan
ini bukan pekara yang baru

gagak nigeria ini juga
telah menipu pelajar tempatan
untuk meminjamkan kad bank akoun mereka
ini untuk tujuan menipu
dengan nama gadis tempatan
dengan nama dan number akoun tempatan
gagakl nigeria akan men jalan penipuan

bagaimana nigeria ini datang ke malaysia?

di akhor tahun 90'an madey
ingin menjadi pemimpin dan wira dunia ketika
ada dialok selatan selatan
ada dailok langkawi
semua ini projek untuk membesar kan hidung madey
hasilnya rakyat afrika ini dibenarkan masuk
dengan hanya memgambil visa di lapaangan terbang

inilah bodoh ketuanan melayu
inilah tanda melayu bodoh
tak ada masalah buat masalah

NOTA:
kita bukan benci kulit mereka
kita tak suka perangai mereka
kulit hitam tak ada masalah

sivarasa hitam
karpal singh hitam
ambiga hitam
kita menghormati sosok sosok ini

jelas bukan warna kulit yang kita lawan
tetapi perangai mereka yang suka menipu
perangai hasan ali mereka
perangai zul nordin mereka
perangai madey mereka
peranai rosmah mereka
perangai najib mereka
yang wajib kita dilawan


INI BUKTI ORANG ITAM NIGERIA MENIPU


ARNI BINTI IBRAHIM arnibinti202@msn.com
show details 10:29 AM (23 hours ago)

Salam,

Saya ARNI BINTI IBRAHIM, saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang. Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal (agent) kepada syarikat saya bekerja dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini . Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (ZOAMA TAENI COID). Para ZOAMA TAENI COID adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological pemurnian merawat atau menerangkan,memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.

Pembekal asal produk ini adalah di (Malaysia) sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini {uk} ,dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli .Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar.saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya.Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.

Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal (agent)kepada syarikat saya nanti. Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,000.00 USD, sedangkan di (Malaysia) harga jual tempatan adalah 2,100.00 USD dan syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.

Saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama berdua 50% untuk encik, sementara 50% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amat berterima kasih.kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya. saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat.di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga dan cara bayaran maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini. encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik.sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.Terima kasih atas kerjasama encik,saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.

Wassalam...

--------------------------


PAGI ESOK DI MUZIUM NEGARA




sahabat sekalian,

adalah dengan ini saya berbesar hati ingin menjemput sahabat semua ke
program
Bonanza Amal Hope 2 Walk
di Muzium Negara pada esok hari.

Marilah kita sama2 meriahkan.
Program akan dimulakan pada pukul 9.30 am hingga 5.00 pm.

membeli sambil beramal.
utk makluman sahabat sekalian, rm590 berjaya dikutip utk Tabung Hope2 Walk
hasil dari Calender 2012.
terima kasih banyak2.
semuga ALLAH akan membalas setiap sen yg sahabat hulurkan.


JANGAN LUPA AHAD INI





18 ulasan:

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

kalau aku bakar aje gagak hitam ni..buat muka kesian konon..dah melahap ratus ribu ringgit kena tangkap buat muka kesian..xbleh bagi muka ni pandai putar alam ni

Sudin berkata...

Kerajaan pun satu hal....dah tahu ini adalah masalah besar negara....
Kenapa pengambilan visa semudah ini dibenar dan diteruskankan ?
Bukankah sesuatu yang memalukan apabila negara kini menjadi sasaran kumpulan ini...?
Mudah sangat bolos memasuki negara.

Inilah akibatnya apabila rasuah dipandang remeh oleh gerombolan lanun Umno(B)/Bn.
Tarak hal,kerana kepala lanunnya mamak haram jadah Mahathir.

Yang buat operasi ni orang putih dengan PDRM....apa tindakan KDN ?
Menteri lidah kontot buat apa...?main buah pelior?
PDRM tentu mempunyai maklumat terperinci atau apakah PDRM juga bersubahat ?
Tangkap saja Mahathir gantung hidup-hidup.
Kerenah Mahathir sial ni tak akan ada kesudahan selagi tak dibunuh.
Terbaru Skim 1Care....bukankah mamak sial Mahathir dibelakang skim haram jadah ni ?
Duit tak cukup-cukup......!
Selama mana zionis boleh melindungi keluarga mamak Mahathir sial ni...?
Tak semua melayu mudah lupa apabila REFORMASI dapat dikendurkan oleh penasihat zionis Henry Kissinger yang hadir di Kuala Lumpur.....
Diri sendiri menjadi talibarut zionis orang lain pulak yang dituduh sebagai ajen asing.....

Nazaruddin si Hamba Allah berkata...

Nak harapkan polis Malaysia tangkap??? HAMPEHHH! Tangkap student ugut Najib Rosmewah boleh lerrr.. Tangkap yg sebarkan ketua polis mati boleh ler...

Dah banyak jugak orang Malaysia kita ni yang terkena sampai ratusan dan jutaan ringgit! Laporan pun dah banyak dibuat, tapi polis nampaknya sama macam gagak hitam nigeria ni jugak! Khakkk Ptuihhh!!

Juasseh Cafe berkata...

Aku ingat orang kita je yang kena dengan gagak hitam ni, omputeh pun kena jugak,kalau macamni dari kita pandang ke timur Jepun atau e barat Eropah lebih baik kita pandang ke Afrika sana, dia orang lagi cerdik rupanya.

Juasseh Cafe berkata...

Salah kita jugak, yang gi bagi diaorang masuk sini ramai ramai buat apa, aku ingat orang kita je yg terkena dengan diaorang ni,rupanya omputeh pun kena,kita kena belajar dari diaorang ni.

Tanpa Nama berkata...

ketua pemuda umno penang pun gagak juga...
geng dia orang ke?
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Jom TT kita buat pakej melancong ke Nigeria. Pakej yang paling murah dalam sejarah. Bajet sekitar Rm10 sahaja.
Boleh balik hari..tak perlu tempah Airasia atau MAS.
Bayar duit taxi dan pusing2 bandar Ampang dan anda akan merasa suasana Nigeria..
Terima kasih pada Madey yang telah bersusah payah mewujudkan suasana seperti di Nigeria...
Lidah kontot dah tak boleh buat apa2 lagi.. nak lawan dengan keris tamingsari?? minta tauliah dari Professor Khoo Kay dulu lah..

Kita cuma boleh berharap pertolongan Hasan Ali dibantu oleh Panglima2 Ludah dan samseng jalan kebun..
Bajet setakat 75ribu boleh minta dari MB Kedah..no hal punye..

Melayu dah tak sedar diri telah diperbodoh2kan oleh Mamak Kerala..

kkhaaakk ptuiiih..

Tanpa Nama berkata...

Begitu banyak sudah gagak-gagak Nigeria ni ditangkap kerana menipu.Ada yang sudah berani melawan polis dan sudah banyak kes-kes melibatkan penipuan serta menjual dadah tapi pihak yang bertanggung-jawab masih tidak ambil tindakan kepada gagak-gagak Nigeria ni.Masih ramai yang berkeliaran dan masih ramai yang masuk kenegara ni guna pas pelajar.Hishammuddin ada saham ke dengan gagak-gagak Nigeria ni?

Tanpa Nama berkata...

Dapatkan penembak2 curi untuk tembak gagak hitam...
Nak harapkan KDN tak payah lah.. Dah tak terkawal lagi dah.. Nasi dah menjadi bubur..
Selagi apa nama..apa nama oh ye..ayahnda kpd segala gagak tu hidup selagi itu lah gagak tak boleh di hapuskan..
Hanya 1 cara untuk hapuskan gagak tu iaitu kasi tumbang itu apa nama..apa nama..UMNGOK..di pru13 nanti..lain cara takde dah...

Tanpa Nama berkata...

Bukan gagak hitam dari nigeria saja ada scam!

Gagak Mamak dari Kerala pun buat scam !

Dr M gives up on Najib: He won't get two-thirds, delay GE-13 till Chinese support returns
http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=27408:dr-m-gives-up-on-najib-he-wont-get-two-thirds-delay-ge-13-till-chinese-support-returns&Itemid=2

Mamak masih bagai cara lama, iaitu "Divide and Rule".

Dia dah tahu satu bangsa tak boleh tentukan keputusan GE ke-13!
Kah.....kah....kah.........


Memang Mamak Kutty mudah lupa, tapi terpilih untuk di-lupa.

“The person that loses their conscience has nothing left worth keeping.”

RAKYAT Malaysia mesti mau gabung tak kira bangsa dan hapuskan Regim Celaka UMGGOK-B end!

Tanpa Nama berkata...

Ha..ha...kalo s'jung awg hitam, di Sabah plak mat indon & pilipin. Ngeee...Org Indon tu suku sakat ah jib gor dr Makassar, Indonesial. Pilipin plak suku sakat Dato Akjan, the sultan of f***kin Sulu. Kunun2nya org2 mcm sial ni dtg ke Sabah sbb diternak olh parti Ameno & mdpt sokongan Madey. Tu la Ameno sial kuat di Sabah. Kbykn rakyat & pemimpin Sabah pun mcm sial, buat2 buduh (memang buduh pun) terutama Bung Raden! Di parlimen mcm hanjing menyalak tp membantah penubuhan RCI- buduh punya org! Kunun2nya di M'sia ada lbh kurang 1.3 juta PTI- dan percayalah 1 juta drp PTI itu ada di Sabah!

Sheild berkata...

Gagak ni pun tak boleh nak menipu kalau tak ada orang bodoh macam si kena tipu. Apa lah BODOH sesangat sampai kena tipu macam tu?
Kalau pompuan thai, endon, filipine menipu kat Bahrain ni boleh faham la sebab dah kena minyak tengkorak kat jantan omputih bodoh (memang ramai sangat yang bodoh pun) kat sini tapi ini, kat chatting dan email je boleh kena tipu maksimum!!!
Sorry la, to me, takde kesian la kat kau orang semua, PADAN MUKA BAHALOL!!
Betul si mamat 60 Minutes tu kata, ''if you can't see their eyes and they don't buy you drinks, it's a scam"
Kat Malaysia pulak la dah jadi ''Con Hub'' untuk negros ni, KDN TAK NAK buat apa-apa sebab government sekarang la BAPAK penipu, penipu rakyat dan mencuri harta rakyat Malaysia. Apa nak kesah kat negros tu semua.. Kan Gomen???

Sheild berkata...

Juasseh Cafe: Kita tak salah, Madhey yang salah bagi anak-anak angkat dia bangsa negros ni masuk Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

TT, aku nak share something..

dulu ada sorang komen dekat blog TT ni bgtau yang mamak kutty rompak tanak maeps mardi rm7 satu ekar pastu mamak EPU nak rompak tanah UPM buat highway..aku pernah bgtau kawan2 aku tp dorang gelak tanye mane bukti..alkisahnya pagi tadi utusan naib canselor upm 2012, dia dok cete pasal tanah upm nak kene ambek, siap cakap jangan upm jadi macam mardi..kesian melayu..kene tipu sampai mati..hahahahaha

Md Indera Jr berkata...

correct correct correct

Tanpa Nama berkata...

ape hitam-hitam...
dah melayu tu bodoh...
sama dgn partinya UMNO

-mr bruno mars-
-MIRROR-

Tanpa Nama berkata...

Mana pergi Brahim yang gagah PERKASA...??
Mana pergi Zul gila kopiah...?
Mana pergi Zahid KITA...?
Mana pergi Hasan JATI...?
Mana pergi Panglima ptuih..ptuih...?
Mana pergi Samseng kebun...?
Dah jadi parasit semua ke???
cakap berdegar-degar wow sana wow sini....kena berak gagak hitam semua senyap macam pelior masuk cipap..
ptuiiihh laaahh....

Tanpa Nama berkata...

parti KITA sudah bergolak gara-gara parti JATI
Nampak sangat siapa sebenarnya yang PARASIT...
Berdoa macam orang hilang akal nak bagi orang 'touching' konon.. tapi ada lah sekor dua yang terbodoh..
PARASIT JATI ni elok pi duk di Pasar Road jual gadget elektronik produk dari china..mesti laku giler.
Tapi jangan lupa minta tauliah dulu dari JAIS jika produk tu pakai kuasa solar...