Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 18 Februari 2012

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA






WAN JI



DARI FACEBOOK WAN JI

Wan Ji At-ta'aduddi
pasal apa aku tak leh buka blog Tukar Tiub kat dubai ni...tukar tiub pun antara blog di blocked di Dubai ker?? hebat..





DARI PEMBACA

Tukar Tiub blogspot telah di 'Blocked' di Saudi Arabia selama 4 hari.....dari 24-Dec hingga 27-Dec,2011. Pada 28-Dec, baru dapat layari TT !! Hidup TT !! Dari Rakyat Malaysia di KSA
By Anonymous on PANDANGAN DARI SEORANG PEMBACA on 12/28/11

13 ulasan:

mek berkata...

memang blog tukar tiub kena block kat Dubai start end february 2011

Tanpa Nama berkata...

Sila Guna Explorer 9 mesti boleh buka.

Beruk guna explorer 8 tak boleh

Sebab UMNO Kianat...kah kah kah..kah kah

Tanpa Nama berkata...

hidemyass.com. they can't stop us.

Tanpa Nama berkata...

Memang patut kena blocked. Asyik mengutuk Bik Mama jer. Dubai tu salah satu tempat shopping.

Tanpa Nama berkata...

Gua kat Doha masih boleh bukak lagi.. Tah2 lu orang yg salah taip kot... sebab kat belah2 Gulf nih it's too sensitive kalau silap eja 1 huruf... contohnya kalau kat sini bila taip http://tukartiub.blogspot.com... memang kompom kena blocked tapi kalau https://tukartiub.blogspot.com/... trus dapat...Salute TukarTiub..

Tanpa Nama berkata...

di Jogjakarta masih bisa pak....

Mat Lendir berkata...

hebat...
pemimpin dubai pun takut orang muda
sama dengan umngook kat sini
takut hilang harta dan kuasa

Tanpa Nama berkata...

Kat dalam rangkaian internet UTM pun sama. Tukar Tiub dah kena block. Kan keje bodoh namanya tu. Student kan boleh capai melalui broadband? Huhuhu.

AmierHamzah berkata...

La.. kena blok apa la susah.. pakai Public DNS la.. tanya lebai google camne mau menggunakannya.. aku kalau tak baca TT satu hari.. rasa jiwa tak lengkap.. ahaks..adios pechacos...

Tanpa Nama berkata...

apsal bangbros bleh bukak lg...tukar tiub dah mule buat anak muda gian memantat dan membuang anak setiap minggu..kah...kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Di iraq pun masih boleh

badminton rackets berkata...

main internet dah bertahun mende camni pun tak leh settle ke? pentagon pun buleh masuk .subscribe software VPN nanti semua web buleh masuk web lucah pun buleh :)

hadnak berkata...

Kat taiwan boleh buka...Dpt je wifi, TT yg aku buka dulu