Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 Mac 2012

KERAJAAN LEMAH BAIK UNTUK RAKYAT






GEROMBOLAN LANUN




KERAJAAN MANSUH 2 TOL LEBUHRAYA CHERAS-KAJANG
- mstar

KAJANG: Najib Razak pada Khamis mengumumkan pemansuhan bayaran tol RM1 menghala ke Kuala Lumpur di Plaza Tol Batu 9 dan bayaran 90 sen di Plaza Tol Batu 11 menghala ke Kajang, berkuatkuasa tengah malam ini.

Dia berkata, keputusan kerajaan itu akan mengurangkan beban pengguna yang kerap menggunakan Lebuh Raya Cheras-Kajang sebanyak 50 peratus, atau pengurangan bayaran tol daripada RM3.80 kepada RM1.90 untuk dua hala.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..INILAH BAIKNYA BILA KERAJAAN LEMAH...kah kah kah..

kah kah kah..INILAH BAIKNYA MENGUNDI PAKATAN... kah kah kah..

kah kah kah... GEROMBOLAN KINI TERPAKSA MENYEMBAH ORANG RAMAI UNTUK DAPAT UNDI...kah kah kah..

woit... SEKARANG GEROMBOLAN SEDANG BODEK CHINA.... kah kah kah..

kah kah kah...SEDANG BODEK INDIA....kah kah kah...

kah kah kah...LAGI LEMAH KERAJAAN ...LAGI BAIK UNTUK RAKYAT.... kah kah kah..


DEMO DEMO DAN DEMO


9 ulasan:

cow@jb berkata...

KERAjaan lemah baik utk rakyat tapi keLEMAHan haji jibur amat menyusahkan rakyat dan lemak borosmah suatu beban. jib, sampai bila nkau nak harapkan tuah & nasib baik?? sesekali pakai la otak, skill & pengalaman.. tapi bukan pengalaman main pompuan tau.. itu ha ya wan pon pandai.

-bukan aku@jb, aku kat BMC, section 5

Tanpa Nama berkata...

boleh pulak turun yea.. sebelum2 ni bukan main sombong walau laporan keuntungan lebuhraya nih berbillion2 naik tol tetap naik..

lain-lain bila nak turun.. harga minyan rom97 yang diapungkan bila minyak dunia turun tak turun pon..

kampong lad berkata...

kita terus buat dia tonggek, bila dia tonggek, kita tutoh, bila dia kena tutoh, dia kata sedap & suruh kita tutoh lagi. ini plan b sekiranya tak boleh pi putrajaya.

Tanpa Nama berkata...

Goooooood...........
Baguuuuus...........
好。。。。。。。。。。。。。

This our right to have FREE
FREE
FREE expressway !
FREE
FREE education !
FREE
FREE taxes !
FREE
FREE and fair election !
FREE
FREE from evil government !

“Time shall unfold what plighted cunning hides, Who covert faults at last with shame derides”
William Shakespeare quotes (English Dramatist, Playwright and Poet, 1564-1616)


PEOPLE's POWER
.
.

Tanpa Nama berkata...

mansuh apa....kena bayar gantirugi pada syarikat tol, gantirugi duit rakyat Juga

lagipun, akan datang dua tol baru, kinrara dan banting-lumut

mansuh satu, bina baru 2......

bukalah mata rakyat!

Tanpa Nama berkata...

Sblum PRU mcm2 bg.jelas skg kekuatan penbangkang. kalau BN kehilangan kuasa bkn utk sketika tp 4ever dan ramai yg akn ikut diseret ke tirai besi.

RAJAH MAMAK berkata...

Saya nak tahu samada Rajah Gopal kena bayar tol atau tidak.

Kalau Rajah Gopal tak perlu bayar tol, memang sah Rajah Gopal adalah seorang Free Loader.

Jika Rajah Gopal tidak perlu bayar tol, mana ada logik?

Rajah Gopal seorang jutawan yang kaya raya tidak perlu bayar tol manakala rakyat yang miskin kena bayar tol setiap hari.

Tanpa Nama berkata...

Woit jib!
Kasi mansuh itu tol LDP laa!
Sula untong bilion ma!

Tanpa Nama berkata...

bila nak hapus tol utara selatan plus?

asyik naik memanjang!!!

kalau tol plus hapus, aku akan pangkah dacing.

huh!