Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Mac 2012

SALAKAN SETIA DARI ROTTWEILER




INI BUKAN ROTTWEILER




NAZRI AZIZ TUDUH ANWAR MACAM IBLIS - mkini

Nazri Abdul Aziz hari ini menggelar Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim seperti "Iblis" kerana cuba mengheret bekas perdana menteri Mahathir Mohamad dalam kontroversi isu keselamatan Israel.

"Dia sudah kena teruk. Dia macam Iblislah. Bila dia jatuh, dia nak tarik semua orang. Itu perangainya sekarang.

"Dia sekarang kata 'bukan hanya saya tetapi Mahathir (juga sokong Israel)'," kata Nazri ketika ditanya tentang tindakan kementerian luar menyiarkan tiga surat Dr Mahathir kepada kerajaan Israel ketika pentadbirannya.


NOTA:
pembaca yang budiman
harus tuan pembaca sedar
bahawa malaoan ini adalah contoh yang terbaik
sebagai rottweiler yang amat setia menjaga tuan

ketika zaman mahafiraun dahulu
rottweiler ini menyalak ke hulu ke hilir menyerang
sesiapa sahaja yang beranai melawan mahafirauan

bila mahafirauan jatuh
rottweiler ini tunjuk setia pada mat ngantuk
menyalak pula menyerang mahafiruan

bila mat ngantuk jatuh
rottweiler ini bertukar tuan
kesetiaan pukla kepada mat mongol
kah kah kah...

NOTA:
dicadangkan apabila
pakatan rakyat berkuasa
kerajaan pakatan boleh mengambil rottweiler ini
untuk di gunakan menyalak menentang gerombolan
terjamin rottweiler ini akan setia kepada tuan yang baru
kah kah kah





6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tak guna bela rottweiler jenis ni
pandai nyalak tapi tak tau jaga anak

baginda® berkata...

Salam sahabat blogger,
just nak mohon jasa baik tuan linkkan blog saya kerana blog saya sudah bertukar link dari bagindareformasi kepada erapasca
link baru [www.erapasca.com]
mohon update yer..
terima kasih kita teruskan perjuangan PAS ganti UMNO!!

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni kita rantai & tambat rottweiler neh mengadap kaki bukit. Pastu dia bagi dia nyalak smpai runtuh bukit tu (kalau boleh). Nyalak la s
mpai mati pun ada kita kesah!!!

Tanpa Nama berkata...

demi anak manusia sanggup buat apa saja..

Tanpa Nama berkata...

Woi,
pegi mampos la sama umngok.
Hang tak payah la nak promo bodo pas ganti umngok.
Bukan apa selagi parti yg memperjuangkan bangsa takut salin kulit je. Nanti jadi mcm ulaq. Lidah bercabang.

Tanpa Nama berkata...

Jgn tak tau rottweiler ada beribu permit teksi