Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 18 Mac 2012

PROSES MELEBAIKAN ANAK MUDA




NOTA:

anak muda jadi muda
anak muda jangan dilebaikan
anak muda jangan jadi pengampu
anak muda jagan di ybkan




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro hisham, gua ingat lu dah merepek mcm org hilang akal. Lu cakap mcm atheis, mcm pro gay, mcm pukimak, baik lu bisu lg baik beb, kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

tak kesah la lebaisation ke ape2 ke.. bila mau start BERSiH 3.0 ni oit... da rase hina sgt da ni kne tipu ngn bangsa sendiri..ABU!!

Tanpa Nama berkata...

mati tidak mengenal tua atau muda hidup mesti berbuat baik sepanjang masa.

Tanpa Nama berkata...

karut la lu sam

Tanpa Nama berkata...

apa salahnya jadi lebai? yang salah jadi setan!! baruah amerika...barua punk...barua....segala-galanya...

Tanpa Nama berkata...

Tolong jgn guna pkataan 'PUKIMAK' hang keluar kat dunia ne dr mana. hormat lah pd ibu anda. Talk yg bkesan

Tanpa Nama berkata...

Tolong jgn guna pkataan 'PUKIMAK' hang keluar kat dunia ne dr mana. hormat lah pd ibu anda. Talk yg bkesan

LEBAI GOOGLE LAGI BIJAK berkata...

Ramai yang marah kat Hishamuddin kerana mereka tidak sedar bahawa proses lebaization melahirkan ramai munafik bin fasik.

Kalau tak lebai janganlah pura pura jadi lebai sebab nak dipuji.

Proses lebaization mengakibatkan "peer pressure" di kalangan anak muda sebab semua nak jadi lebai sebab nak dipuji dan diterima oleh masyarakat lebai.

Yang penting ialah anak muda jadi original!

Kalau hati you nak jadi rocker, jadi lah rocker. Jangan berpura jadi lebai kerana nak dipuji oleh orang ramai.

Kalau nak jadi samseng, jadilah samseng. Jangan berpura jadi lebai sebab nak disanjungi oleh orang ramai.

HENTIKAN PROSES LEBAISATION DI MALAYSIA DENGAN SEGERA!