Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 20 April 2012

BERITA KAH KAH KAH NGO MELAYU KANTOI MANTOI





TAKUT HANTU SILAT DATANG KE







NGO AKUR TAK ANJUR PERHIMPUNAN LGBT - berita hairan

KUALA LUMPUR : Jaringan Melayu Malaysia (JMM) dan beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) akur dengan alasan penolakan untuk menganjurkan Perhimpunan Rakyat Membantah Seks Bebas & Golongan Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender (LGBT) di Dataran Merdeka petang esok.

Presiden JMM, Azwanddin Hamzah, semalam berkata sebagai gabungan NGO yang bertanggungjawab, pihaknya akur dengan dengan alasan yang diberikan kerana ia membabitkan kepentingan awam.

Penolakan dibuat atas dasar keprihatinan DBKL yang sebelum ini menerima memorandum pelbagai pihak, termasuk persatuan teksi, peniaga serta agensi pelancongan yang mahu DBKL tidak membenarkan sebarang kumpulan mengadakan perhimpunan di Dataran Merdeka.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH.... kah kah kah..

woit.. KAH KAH KAH...KAH KAH KAH..... kah kah kah..

kah kah kah...TEGOLEK DOG KETAWA.... kah kah kah ..

kah kah kah...TAK ADA ORANG NAK DEMO... CAKAP TERUS TERANG... kah kah kah..

kah kah kah...NAK KUMPUL 10 ORANG PUN SERIK KIAMAT.... kah kah kah..

kah kah kah..KE HULU KE HILIR CARI ORANG.... kah kah kah...

kah kah kah...INI NAK KUMPUL LIMA RIBU UNTUK DEMO..kah kah kah

kah kah kah.... CIIIT.....POOOOORAH.... kah kah kah..

wooit... APA PUNYAAAA TUUUUR.... kah kah kah

500 RIBU ANGKA KE DATARAN


NOTA:
demo anak mahasisa tiap malam
ada 10,000 orang keluar masuk

NOTA:
anak muda di dataran
sdedang menunggu kah kah kah



10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alsan nak cover mslu tu pooooraahhh cit

TANDA-TANDA BERSIH 3.0 AKAN GAGAL...KAKAKAKAKAKAH berkata...

Pertama, ialah himpunan Bersih, Duduk dan Bantah yang akan diadakan pada 28 April ini. Peristiwa ini akan dijadikan penanda aras sejauh mana sokongan rakyat kepada Pakatan Rakyat. Umno beriya dan bersungguh benar mengagalkan himpunan ini. Sekiranya himpunan ini gagal mengundang lebih 100,000 demostran ia menggembirakan Umno.

Kerana itu Umno cuba tidak memberi publisiti kepada himpunan kali ini agar ia tidak diberikan sambutan ghairah. Provokasi seperti himpunan Bersih 2.0 sebelum ini tidak dilakukan. Hari ini mana adalah istilah himpunan Bersih sebagai haram. Mana ada lagi report polis oleh NGO atau perrtubuhan-pertubuhan sengket. Begitu juga dengan polis tidak diam membisu dan tidak ada sepatah arang pun komen kepada himpunan Bersih.

TANDA-TANDA BERSIH 3.0 AKAN GAGAL...KAKAKAKAKAKAH berkata...

Kerana pengalaman dialami pada Bersih 2.0 cukup memberi pengajaran. Disebabkan tindakan polis kelihatan nampak tegas dan menguar-uarkan kepada umum himpunan itu haram menyebabkan ia memberi suasana lain. Rakyat bingkas tidak mempedulikan amaran polis. Provokasi polis menyebabkan Bersih 2.0 berjaya.

Tindakan dan taktik polis itu sebagai reverse saikologi. Ia nampak berjaya hari ini bila mana mana mood rakyat kepada Bersih 3.0 kali ini nampak tidak begitu bersungguh. Sehingga ke hari ini suasana Bersih masih belum wujud di mana-mana. Wap Bersih belum memandikan tubuh rakyat. Kelanggaran polis kali ini nampak jelas sekali bila mana T-shirt Bersih berwarna kuning boleh dijual di mana-mana tidak seperti dulu peniaga pun dikejar sampai ke dalam reban ayam.

Tanpa Nama berkata...

TT, duit tak boleh nak enjoy2 sekarang. Nak pump masih PRU nanti, itu pasal budget utk buat demo tak masyukkkkk....

kalo setakat dpt nasi bungkus & air sebotol, mana ada kelas???? kurang2 nak jugak duit poket rm 30 + rokok canyon sekotak...hahahaha. Abis tu, transport pon tak ada org nak sponsor...tak ke tension!!!

kalo TT punya program, mana ada sponsor2....sendiri tanggung ler!!!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kah ..... ckp mcm haram... pom pang pom pang... mcm ramai benor ahlinya... malu woooi

Amuraria berkata...

kena huluk baru depa turun ;)

Tanpa Nama berkata...

ni mesti kes tak cukup buret! eh! silap BUJET.

nasik lemak dah naik harga
karipap dah naik harga
teh tarik dah naik harga

mat bangla pun dah pandai demand.
kalau jemput mat bangla berdemo sekarang mesti mau makan KENTAKI. apa barang makan nasik lemak! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

" French court not only agreed that there was a need for a judicial investigation into the RM7 billion Scorpenes purchase but the judge also accepted Suaram's proposed list of potential witnesses.

Guess who are on that red-hot list of witnesses - Najib and the current Defence minister, Ahmad Zahid Hamidi!................... "

http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=32363%3Athe-resurrection-of-altantuya-shariibu&Itemid=2#.T5Dqv_f2QfY.facebook

Kah.....kah.............kah........

ada oreng kenal cabut lari lor...
Kah.....kah.............kah........

Tanpa Nama berkata...

LGBT? ingat Luv Bite tadi kakaka..

perhipunanan kesamaan gender gay lesbian ari tu takda halangan pon.. :D

eh perhimpunan konsert boleh ni nak halang maksiat takleh pulak.. Tapi bila LGBT ni nak buat takd aura-ura pon alih cakap tak mau buat nih macam cerai sebelum nikah jo..

apo2 aaa poyo jo..

Non-Governmental Individual berkata...

alasan... nak tunjuk baik,.! puii!