Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 8 April 2012

SURAT UNTUK SAEKOR KANG KONG ISLAM




KOMENTAR TUKAR TIUB


ini dekan kaki entot
ada tiga bini
mustahil tak tahu
dah sebat depan belakang
baru sedar rupa rupanya
yang panjang berjuntai
bukan kelentit tetapi punai
kah kah kah

macam mana malaon ini
boleh jadi dekan

kesian warga uia
bukan saja mereka bodoh
pengajar pun bodoh sama
kah kah kah



MUSTAHIL MENYAMAR TAK TAHU















INI MENYAMAR LAIN PULAK







DARI PEMBACA - MUSTAHIL TAK TAHU
Dunia ini memang tak adil. Gadis cun macam Siti Nurhaliza gilakan lelaki kaya macam Datuk K. Lelaki yang kaya macam Datuk K pula boleh beristeri 2, 3, 4, atau cerai satu dan kahwin satu lagi untuk memenuhi kuota. Manakala gagalist macam Hishamuddin Rais yang baik hati yang sanggup berkorban untuk keadilan bagi semua rakyat Malaysia, tiada gadis cun yang mahu kahwin. Menurut statistik, kadar lelaki dan perempuan di Malaysia ialah 1 lelaki 1 perempuan.

Jadi jika yang kaya raya sapu 2 atau 3 isteri, orang miskin macam Hishamuddin Rais dan saya tidak ada harapan nak berkahwin. Semua wanita yang baik sudah disapu oleh lelaki kaya atau mampu. Nasib, nasib... memang tidak adil dunia ini. Jadi saya harap pelacuran haruslah dihalalkan di Malaysia.

Mengapa? Selain daripada mengurangkan jenayah rogol, ia boleh menolong gagalists yang sudah jemu merancap mengecapi seks. Orang bujang pun perlukan seks juga. Bukan Rais Yatim seorang yang perlukan seks. Lagipun, yang sudah kahwin 2 atau 3 bini macam bekas dekan Universiti Sains Islam Malaysia boleh dikatakan macam melanggani pelacur juga. Cuma apa yang bekas dekan USIM ini buat lebih terkutuk daripada orang bujang yang melanggani pelacur.

Mengapa? Kerana orang yang melanggani pelacur, bayar duit upahan selepas berancok. Manakala bekas dekan USIM ini pula tidak mahu bayar selepas puas makan free dan entot free. Memang terkutuk. Jadi saya harap lebai - lebai yang melawati TT sedar bahawa Tok Lebai yang kononnya pakar didalam agama Islam kerana mereka ada sijil tidaklah baik sangat jika dibandingkan dengan orang-orang Melayu yang dicap Melayu Liberal, Melayu Sosialis, Melayu Kominis.

Tengok apa yang dilaporkan oleh Kosmo. Dekan Universiti Islam pun boleh pergi nikah kat Thailand. Mengapa sijil nikah ini dianggap palsu? Mengapa ia tidak diiktiraf? Dekan Universiti Islam ini memang tahu ia tidak diiktiraf oleh Majlis Agama Islam Malaysia. Sebab itu dia kahwin kat Thailand sebab hajat dia memang nak makan free. Setelah puas mengentot, dia tahu undang-undang syariah Malaysia akan menyebelahi beliau jika dia nak bercerai.

Jadi pergi jahanamlah dengan sijil yang dikeluarkan oleh Majlis Agama Islam Malaysia!!! Mengapa? Kerana lelaki yang dayus akan menggunakan loophole ini untuk makan free dengan menganiayai wanita-wanita yang lemah. Sri Wani Choo Abdullah tu baru peluk Islam. Jadi tidak hairanlah selepas kena makan free oleh pakar Islam dari Universiti Islam Malaysia, dia akan murtad selepas ini.

Jadi salah siapa? SALAH HASSAN ALI!!! KAH KAH KAH Mengapa salah Hassan Ali? Kerana Hassan Ali hanya ingin mempertahankan hak Rajah Gopal yang sudah ada kuasa dan kaya raya. Gadis yang malang dan teraniaya macam Sri Wani Choo Abdullah, Hassan Ali tak ambil port.
By BUJANG LAPOK on INI SAHEH SAEKOR KANG KONG on 4/6/





13 ulasan:

SL Chan berkata...

"dah sebat depan belakang
baru sedar rupa rupanya
yang panjang berjuntai
bukan kelentit tetapi punai"

Kah kah kah kah Kah...ulasan yang baik!!! kah kah kah..sampai tergolek...

Tanpa Nama berkata...

Ahsoh minta mesti pakai serbuk cuci yg sesuci "Fab"....
kah...kah.....kah........

Don’t be ‘armchair critics’, Shahrizat tells......
http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/dont-be-armchair-critics-shahrizat-tells-wanita-umno-dissidents/

Izat ada "conscience" !?
Jikalau ada, berapa sen se kilo ?!
kah.kah...kah........

“The person that loses their conscience has nothing left worth keeping.”

Tanpa Nama berkata...

Ini Memang pelajar Hassan Ali !

Hassan Ali pun tak tau beza-kan "horizontal mouth" dan "vertical mouth" !

Kah.........kah....kah......
Kah.........kah....kah......
Kah.........kah....kah......

Kesian Kang kong ni !
Kesian Hassan Ali !

Memang jenis orang ni suka makan FREE.

Olehitu mereka boleh join anak perempuan BangJib.

Sebab anak dia makan Free dengan "horizontal mouth", tapi kena orang makan FREE "vertical mouth" -nya.

Kah.........kah....kah......
Kah.........kah....kah......
Kah.........kah....kah......

Tanpa Nama berkata...

_____
/\ __/\
) )(_ ) )
/ / __/ /
\ \ _\ \
) )(__) )
\/____\/


_____
/\_____\
( (_____/
\ \__\
/ /__/_
( (_____\
\/_____/


__ __
/_/\__/\
) ) ) ) )
/_/ /_/_/
\ \ \ \ \
)_) ) \ \
\_\/ \_\/


______
/ ____/\
) ) __\/
\ \ \
_\ \ \
)____) )
\____\/


__
/\_\
\/_/
/\_\
/ / /
( (_(
\/_/


__ __
/\_\ /_/\
( ( (_) ) )
\ \___/ /
/ / _ \ \
( (_( )_) )
\/_/ \_\/


_____
/\__ /\
(_( _)( (
__ \ \
__ _ / /
( (__)( (
\/____\/

Tanpa Nama berkata...

aloo bos..smpai bila nak grip pakai tngan..ibu tunggal ramai..tariklah sorang buat bini..hahahahaha...

Tanpa Nama berkata...

Sosialis kominis tak payah susah-susah pergi pejabat agama untuk nikah. Bedal je mana suka.
Wahyu father Stalin kata tak apa. Wahyu father Brenez kata tak apa. Wahyu papa Mao Ze Tung kata tak apa.

Pelik...kebanyakan bapa kominis sosialis masuk kapitalis. Tak puas duduk dalam kominis sebab mungkin masuk suku...masuk kapitalis dapat masuk penuh. kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

tu usim laa. bukan uia

Tanpa Nama berkata...

What he wrote are just wrong. Very very wrong.

Menghalalkan pelacuran? Ya Allah!

Jadi kau nampak perempuan nie sekadar alat untuk kau sondol punai ko la yer? Salah besar!

Langsung tak hormat maruah wanita.

Sex itu adalah kemuncak penyatuan dua orang yang saling bercinta.
Harharhar

Kalau sekadar sondol menyodol untuk dapat duit beli makanan atau melepas nafsu serakah itu namanya serupa binatang.

Tak heranlah kalau adew lelaki yang jadi gagalist. Pompuan mana yang nak kat lelaki suka langgan pelacur nie? Tak dew punye. Tak kena penyakit merbahaya macam HIV atau AIDS akibat daripada seks rambang dah cukup baik.

Sex bukan satu bidang pekerjaan! Merbahaya! Bingai betul si BUJANG LAPOK neh!

Bro. UIA berkata...

bro..kamon laa..bekas dekan USIM laa..bukan UIA..

wakmeli berkata...

apa yg korang merepek ni. tak payah la bangga jadi orang islam.baik bangga jadi orang beriman. sebab orang islam belum tentu beriman tapi orang yang beriman, insyAllah dia islam. Banyak dah contoh yang aku lihat disekeliling persekitaran manusia, media masa dan alam maya dan membuatkan aku insaf sebagai hamba-Nya...didalam persamaan adan perbedaan yang besar dan sukar untuk dihuraikan.

Tanpa Nama berkata...

tukaq woit. uia lain usim lain. panaih bdak2 uia.

konkek bayar berkata...

entah entah dekan ni dah entot anak murid dia ni. bini ada 2 nak kawin lg.kat siam pulak. patutla negara ni jahanam ulamak semua gila ngongkek free. kadi mufti pun sama sebab tok guru dia kencing berlari.

Madzlan Bin Muhammad berkata...

Jangan tulis ikut hati, Prof itu bidangnya matematik.