Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 31 Mei 2012

KEMPEN BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR DI TERUS KAN







NOTA:
teruskan
kembangkan
sebarkan

sudah mula berjaya
banyak yang bungkus
dan banyak lagi akan mengikut sama
syabas!






APA ITU RABU : RADIO BANGSAR UTAMA

rabu ialah stesen radio internet
rabu ialah stesen radio melawan
rabu ialah stesen radio melanggar
rabu ialah stesen radio cool
rabu ialah stesen radio chic
rabu ialah stesen radio radikal

layari sekarang:
www.radiobangsarutama.blogspot.com

dari rabu akan dapat didengari:
berita bersih
berita menghasut
berita terkini


dari rabu akan berkumandang:
lagu punk rock
lagu rock klasik
lagu rock kapak
lagu metal
lagu perjuangan
lagu melawan
lagu sosialis
lagu komunis
lagu lagu perjuangan dari seluruh dunia

sesekali lagu mat bunga
sesekali lagu mat jiwang

NOTA:
untuk mengiklankan program
untuk berhubung
untuk membuat bantahan
untuk memberi komen
untuk mengutuk
untuk mencaci
untuk membodek
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com




jadi cool jadi kawan rabu
BE COOL – BE DARE






9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

i love UMNO 4ever!

keh3!!!

nak tunggu 'pembungkusan' selepas PRU13 nnti

ah beng!!...kasi bungkus tiga!

hehe

-abu aliff melaka-

Tanpa Nama berkata...

Rasa yang kena lelong tu sebab tak bayar duit ikan..

Sebab dah rugi so nak ambik kesempatan dari bersih 3 lancar bersih 4 nak cover kerugian sebab tak pandai bisnes..

Mungkin ada sponsor besar belakang beliau?

atau beliau cukup bijak mencari peluang dengan cabutan kereta ferari/lamborgini serta keuntungan dari penyertaan bersih 4 khabarnye kena bayar rm50 sorang untuk join..

atau yakin leh dapat balik tampung kerugian (syarikat2 beliau) dengan hasrat menyaman Bersih 3..

Apapon buat jahat tak kemana..

Tanpa Nama berkata...

tuan tt,

ikan bakar sekinchan kat melaka raya, melaka dah beberapa hari tak buka. kena boikot jugak ke??

kah....kah....kah.....

Tanpa Nama berkata...

AKU NAK DATANG SANA BWK RAMAI-RAMAI..

NAK ORDER MAKAN BANYAK-BANYAK..

BILA MAKANAN SAMPAI, AKU CANCEL LA NAK BALIK.. TAK JADI MAKAN..

KEH KEH KEH

Tanpa Nama berkata...

Apa dia takut.......bisnes nasi lemak dia kan banyakkkkkk...

Tanpa Nama berkata...

www.facebook.com/najibvsanwar. sila "like"

Tanpa Nama berkata...

GLC - GLC sumer patut rakyat boikot sama.. biar lingkup sistem kapitalis ni..

Tanpa Nama berkata...

niaga menipu berlagak pakai ferrari barua ni..skrg nk chong lagi nk cover tak bayar loan bank..padan muka lu fuckos

Qamar berkata...

SIB kat melaka takde sebut pun, kaw MITC depan maiden