Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 4 Jun 2012

MENUNGGU FILEM : MURTAD KU MURTAD KU JUA - HASAN ALI JATI




KUASA TENAGA MATAHARI




NOTA:
lihat bagaimana kuasa matahari
sedang digunakan untuk menjalan
kempen memurtadkan orang melayu

rancangan licik dan jahat orang kristian ini
hanya di ketahui oleh hasan ali jati

bagaimana kitab injil boleh mendapat tenaga
dari sinaran matahari hingga ke hari ini
hanya hasann a
li jati saje yang tahu
kah kah kah

KDN TAYANG VIDEO BERSIH 3.0 RABU INI - meloya

KLUANG 3 Jun - Tayangan video 'sebenar' mengenai perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April lalu, boleh ditonton oleh orang ramai di laman web Kementerian Dalam Negeri (KDN), Rabu ini.

Hishammuddin Hussein berkata, proses memuat naik rakaman video yang dipanggil The Good, The Bad and The Ugly di laman web KDN, akan selesai selewat-lewatnya Selasa ini.

"Selewat-lewatnya Selasa ini, insya-Allah dapat dimuatkan dalam laman web KDN dan pagi Rabu orang ramai dapat melihat sendiri visual yang dapat kita kumpulkan daripada pelbagai pihak.

JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
JENG JENG JENG


woit...PASAL APA LAMBAT SANGAT.... kah kah kah....

kah kah kah...TAK KAN ADA ADIGAN TAMBAHAN KUUUT.... kah kah kah

kah kah kah... MESTI ADA TAMBAHAN ISAP ISAP.... kah kah kah..

kah kah kah..BUATLAH TAMBAHAN LIWAT LIWAT ...kah kah kah..

kah kah kah... BUAT ADIGAN BABI PANGGANG.... kah kah kah..

woit...BARU BEST.... kah kah kah...

woit... APA JADI DENGAN FILEM MURTAD KU MURTAD KU JUGA.... kah kah kah..

kah kah kah... APAKAH BELUM LEPAS PENAPISAN LAGI.... kah kah kah..

kah kah kah.... SATU DUNIA SEDANG TUNGGU MURTAD KU MURTAD KU JUA....kah kah kah..

kah kah kah...KESAH MURTAD KERANA SOLAR POWER..... kah kah kah..

NOTA:
macam macam dibuat
semua untuk menipu
semua menipu melayu
kah kah kah




radio bangsar utama berani langgar:





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

takkan tak dak bir dan tarian tiang? baru gempak bro....

Tanpa Nama berkata...

lambat sebab kena hantar ke luar negara lagi untuk tapisan gempak..

Tanpa Nama berkata...

KDN, lamaaaaanyaaaaa baru nak siar. edit jgn tak edit.

Bro TT, taknak buat klip "the good the bad and the ugly on the other side" ke?

Tanpa Nama berkata...

kenapa abu?

a)kalau memang berpikiran terbuka ataupun kalau memang dah masak dgn perangai putaralam umngok, dah tentu pilih abu sebab paham sangat gerombolan kera ambik masapanjang baru dapat upload 'sorotan video bersih' akibat bertungkuslumus mengubah dan memanipulasi sorotan berkaitan supaya ianya tampak kotor pada orgramai terutama yg di luarbandar, felda dan siapa2 jua yg hanya berteropong ke arah suratkhabar dan tv milik kera

b)kalau corak pemikiran pula adalah berprasangka baik terhadap sesiapa jua atau pemikiran masih was2 betul ke cakap2 'pembangkang' selama ni, maka sepatutnya abu juga jadi pilihan untuk pru13 ini, kerana jelas sejelas2nya prestasi kerajaan selama 50+tahun dilantik memegang amanah menjadi pentadbir: lembab, selalu lambat, asek ketinggalan keretapi! dah lebih sebulan, barulah siap filem bersih depa?!! bukannya kena buat penggambaran 2-3minggu, 1 hari malah beberapa jam je aturcara bersih 28april tuhari! semua klip video dah tersedia bermula malam 28hb april tu! itupun kena ambik masa 5minggu nak siap production! sekali lagi saheh kera umngok nih tak efisyen tahap lembab celah kopek bikmama! contoh2 lain sebelum ni yg menjelaskan kera umngok tak efisyen:
1)tahun 2011 kera dgn bangga tepukdada nak lancarkan projek penghasilan tenaga guna nuklear, seiring dgn cita2 yg depa dah pasang nak jadi maju tahun 2020. tapi tahun 2011 jugak, jerman yg dah lama berstatus negara maju, malah antara yg termaju dlm seluruh dunia (top 5), buat kenyataan akan berhentikan SEMUA reaktor tenaga nuklear depa paling lewat tahun 2022! dey haji najibabun, lambat lagi lah hangpa kera ni! orglain dah mula pindah guna tenaga lain pulak dah abad nih, tak dengar berita ka??
2)'pembangkang' dah lama dok bising suruh dakwa kepala2 sial yg dilantik menguruskan projek pkfz tu, sebab kepala2geliga tu bukan jalankan amanah 'menguruskan' bermaksud mentadbir projek, tapi kepala2tahi tu pecah amanah 'menguruskan' bermaksud lahaplicin bagi kurus sampai tinggal tulang segala harta negara! tapi julai 2010 barulah ling liong sick didakwa - tuduhannya dia telah lama dan banyak menipu seluruh kera termasuklah chip kera yg diagung2kan sebagai 'pemimpin' paling hebat dan bergeliga dalam 1malaysia!

adoi la. kalau ketua pun, kalau yg paling hebat pun, sonang je kena tipu bertahun2, (padahal bangga tepukdada canang bagitau depa saja yg berpengalaman - alamak, mampus doh negaraku, asek kena tipu ini macam rupa2nya 'pengalaman' yg depa ada!) saheh la kera umngok tak efisyen, mengapa dok undi kumpulan lembab tak efisyen jadi ketua jadi pentadbir negara lagi???!

abu!
-average joe-
klakka-la.blogspot: DON'T HAVE A COW = TAKDE LEMBU?

janggut pendek... berkata...

Lembab.lembab..sungguh kerja Hishamuddin KDN..dah nak masuk 2 bulan baru nak siarkn..ayo yo ni prestasi menteri nya sgt teruk..sepatutnya paling lewat pun seminggu je..mesti ada ape2 nie...

Non-Governmental Individual berkata...

edit baik punya...!

Tanpa Nama berkata...

JILAKA PUNYA HISAM LIDAH PENDEK.. KAU UMUM KAT KLUANG BUAT PE.. BUAT BUSUK NAMA KLUANG...BUGIMAK HISAMUDIN KERIS!!! - org kluang yg malu