Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Jun 2012

MENUNGGU ZAHID HAMIDI - NOT WAITING FOR GODOT





MENUNGGU KENYATAAN ZAHID HAMIDI


zahid hamidi berkata minggu lalu
hari ini dia akan membuat kenyataan
tentang altantuya

kini jam 12.09 tengah hari
satu negara masih menunggu

seluruh rakyat malaysia menunggu
apa yang ingin diputar oleh zahid hamidi

menunggu zahid hamidi bukan menunggu godot!







KOMENTAR TUKAR TIUB


dari awal lagi tukar tiub
mengatakan bahawa altantuya
bukan penterjemah
cerita penterjemah ini hanya alasan
cerita ini putaran dari media malaysia

kini saheh bahawa jual beli
kapal selam dijalankan dalam bahasa inggeris


jadi soalan untuk kurun ini:
apa peranan altantuya?


APA PERANAN ALTANTUYA?



ALTANTUYA : MOI NON


Furthermore, Altantuya did not speak French so she could not have acted as an English-French interpreter.

He also alluded that he had not met or known Altantuya.

“You ask me if Altantuya was present at these meetings; I say that all Malaysians have perfect English and an interpreter is unnecessary,” was his response to a question by the French police.




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH


woit.... LAPORAN INI MENGATAKAN ALTANTUYA TAK TAHU CAKAP PERANCHIS...kah kah kah..

kah kah akh..JUAL BELI DALAM BAHASA INGGERIS... kah kah kah..

kah kah kah...SOALAN UNTUK KURUN INI.... kah kah kah..

kah kah kah... SIAPA ALTANTUYA?.... kah kah kah..

kah kah kah... JAWABNYA CUKUP SENANG.... kah kah kah..

kah kah kah.... ALTATUYA IALAH AJI NO MOTO UNTUK NAJIB RAZAK... kah kah kah...

woit...AJI NO MOTOm PENYEDAP RASA... KAH KAH KAH....kah kah kah..

kah kah kah.... YES AJI NO MOTO FOR NAJIB RAZAK...THAT's HER ROLE...kah kah kah




11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

...maka akan tercatat dlm sejarah kemanusiaan, dari habil & qabil, dari zaman firaun-cleopatra dan banyak lagi, PEREMPUAN AKAN MENGONCANG DAN MENJATUHKAN SESEBUAH KERAJAAN

budakbalun berkata...

orang kata aji no mo to leh bawak penyakit!

memang penyakit aji no moto jibby nehhh!!

tapi sedapppp!

wakakakaka!

pro rakyat berkata...

Dari Free Malaysia Today, pihak berkuasa Perancis menafikan Altantuya Shaariibuu pernah memasuki negara tersebut dari tahun 1999-2006, menurut penyisat kes rasuah ini pegawai DCNS tidak seorang pun mengenali wanita Mongolia ini, saksi dari Malaysia Singh yang kena sepina juga mengatakan perkara yang sama, yang menjadi persoalan bagaimana Altantuya memasuki Perancis tanpa dikesan oleh pihak berkuasa ? benarkah Altantuya telah Islam dan menggunakan nama Aminah bt. Abdullah ? adakah benar Altantuya@Aminah mendapat pasport Malaysia dan menggunakannya untuk memasuki Perancis ? apakah peranan Altantuya adakah sebagai penyedap ? Mengapa Altantuya dikaitkan dengan scorpene dan kenapa tuntut USD500k sebagai komisyen sekiranya beliau tidak terlibat dalam urusan scorpene? kenapa Altantuya perlu dibunuh ? Kenapa Altantuya dibunuh dengan begitu kejam (diletupkan) seperti hendak menghilangkan bukti daripada tubuh badan Altantuya ? Saya rasa ada sesuatu yang misteri mengenai Altantuya ini. Soalan terakhir adakah kerajaan Perancis telah dibeli oleh MAT MONGOL ? Thera is something very wrong about this matter ? Who have the answers ?

Tanpa Nama berkata...

Penyedap siapa? Orang Perancis ke Orang Malaysia :D

Juga persoalan kenapa sampai kena C4?

gengjahat berkata...

gamabr altantuya kat french...http://amenoworld.blogspot.com/2012/06/gambar-gambar-altantuya-shaariibuu-di.html

Tanpa Nama berkata...

bukan altantuya laaa
amina abdulla laaa

itu cucu siapa?

hehe

Tanpa Nama berkata...

Altantuya hanyalah penyedap rasa untuk Ah jib gor untuk disundal dan diliwat.Mana boleh betina monggol cakap bahasa mat france sebab Altantuya dan china doll tu satu puak di benua China dan kerja menyundal adalah kerja mereka yang Afdal...

Tanpa Nama berkata...

Ada 3 perkara di sini:

- kemungkinan Altantuya menggunakan passport dengan nama Amina(h) Abdullah

- jika kita masuk ke Perancis atau negara2 European Union lain bila kita sudah pun berada di salah satu negara berkenaan, passport kita tidak dicop oleh imigresen. Contoh, saya masuk ke UK dari Malaysia. Passport saya akan dicop. Kemudian dari UK saya pergi ke Perancis dengan keretapi Channel tunnel Eurostar, passport saya tidak dicop. Maka, patut disiasat sama ada Atantuya telah masuk ke Perancis melalui negara EU lain.

- kemungkinan Altantuya telah masuk ke Perancis menggunakan saluran diplomasi (diplomatic channel)yg digunakan oleh pegawai2 tinggi kerajaan untuk lawatan kerja rasmi. Maka tiada rekod dalam senarai imigresen biasa.

Tanpa Nama berkata...

sambungan komen tadi. perkara ke-4:

Jangan lupa, Asian Sentinel ada pernah siarkan gambar Altantuya bersiar2 di Perancis, seperti dilaporkan kembali oleh FMT:

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2012/06/26/photos-of-altantuya-in-paris-add-to-mystery/

Tanpa Nama berkata...

Je ne parle pas francais. je ne suis pas une traductrice. Je suis son copain de baise

Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ada rakan polis...
ada rakan remaja...

untuk najih,
atlantunya rakan burit...
kah..kah...kah...