Sabtu, 7 Julai 2012

ANAK MUDA BERJIWA BESAR



DENGARLAH LAGU INI


dari ank muda yang berjiwa besar
dari ank muda yang bangun melawan
dari anak muda yang tidak akan putus asa
dari ank muda berjiwa muda







LAGU PERJUANGAN
lagu saya tidak terpilih. tapi marilah rayakan lagu yang tidak seberapa ini, jika sudi. :-) http://www.youtube.com/watch?v=SUcr4PMDDAw *klik atau copy & paste link ke browser. enjoy!
By Anonymous on DUA BELAS LAGU BERTANDING UNTUK UNTUK BANGUN MELA... on 7/6/12


JEMPUTAN UNTUK BERPESTA


4 ulasan:

Awanama berkata...

Lagu-lagu cap ayam je laa yg masok.... hampeh!
Taste ko mcm cibai laaa Hisham.. mangkok! Sapaa la nak dengar lagu-lagu murahh mcam nie... ko bawak balek kubur laaa.
Hampehh lagu-lagu final tu... bodoh gilerr!

jack daniel berkata...

Lagu ni pula gagal masuk final, maybe terkeluar skop.
Lagu Tribute Anak Muda Revolusi Tunisia, M.Bouazizi (1984-2011).
Sebelum keluar radio era & hotfm, boleh lah masuk Tukar Tiub dahulu! Peace~~!

http://www.youtube.com/watch?v=vIdZCeNAZ-Y&feature=plcp

Awanama berkata...

alamak tak sempat masuk pulokkkk..lagu tak siap kahkahkahkah buat lagi sekali woit TT!!

Awanama berkata...

terima kasih tuan.
walaupun tidak seberapa, lagu ini untuk semua!

:-)