Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 12 Julai 2012

LAGI PENCERAHAN SANDIWARA DARI PEMBACA





KALAU PAKAI INI MUNGKIN OK





PENCERAHAN DARI PEMBACA

2 hari selepas kes ni, Akta Keharmonian Nasional diumumkan. Kebetulan? :)
By Manufacture Consent on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/12/12

Jgn pening2 badak, Jgn pikir sampai muntah-muntah, Jgn baca blog pelik berkali-kali, Jgn kaji-kaji ayat yg pening2, Nnt semua jd bodoh, Semua muntah-muntah, Semua jadi boroi, Semua pakai topi lanun, Kena tipu!! Oleh BIK MAMA..!!
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/12/12

Iman Mahdi turun kat Malaysia tak pakai baju. Sapa yang percaya memang dia lembu macam Utusex!Kah..Kah..Kah.Malaysia boleh!
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12

dan terbaru sebagai tambahan aku juga usha blog2 yang jaya negara ni follow,blog2 yang dia follow ni semuanya adalah lebih ke arah pro umno bn,korang leh usha beberapa senarai blog yang jaya negara ni follow,kata nak tumbang kerajaan bagai,tapi dia follow blog yang pro kerajaan,bunyi nama blog macam ada unsur islamik atau konspirasi,tapi bila aku baca sebahagian artikel blog yang di follow oleh jaya negara tu ada sebahagian artikel yang menyokong kerajaan,korang ushalah sendiri
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12

syed u live inside the closed box. penakut nak ckp ini sandiwara sauk al maunah buatlah cerita rambo bodoh kau tu lepastu api2kan lagi, ckp dlm tulisan kau tu imam mahdi tak ada, kemudian kau kaitkan dgn agenda syiah
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12




ini rancangan yg lebih besar lagi - satu peluru silap2 kununnya nak kena seribu islam liberal lawan islam konservatif lawan islam plural lawan islam wahabi lawan islam shiah lawan sama sendiri sama tak mcm skrip di iraq? kesudahannya tak boleh jadi, terpaksa dilakukan demi 'keselamatan dan ketenteraman serta keamanan' keluarga besar bik mama tanda-tanda hari-hari akhir gerombolan
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12

ada beberapa lagi kelemahan dan keraguan,kalau baca view complete profile since blogger on may 2012,dan gambar profile blog dia kenapa mesti sama dalam Fb dia,ini menandakan,fb dan blog dia baru di cipta,orang lain pun blogger gak,tapi mesti profile pic tak sama,aku pun confiuse sebab aku pun ade buat blog,ini semua konspirasi nak olah persetujuan yang ada bermotifkan kuasa dan politik,serta mendominasi undang2 negara ke atas rakyat..lebih baik siasat lebih lanjut..

ini senjata terbaik kita untuk mencari kelemahan pemimpin zalim yang cuba mereka2 peristiwa ini,kerana aku merasa sangsi akan plot manusia yang dikatakan imam mahdi ini ini adala profile jaya negara

http://www.blogger.com/profile/01682960284487878786 on blogger since may 2012, baru lagi ni akunye profile blog since october 2009 aku taruk pic anak aku,kat fb muka aku la..tapi jaya negara ni lain macam blog dicipta may 2012 cuba siasat akaun fb dia bila dia bikin?atau last update dia di fb? ya..ini adalah konspirasi See more...
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12



It is possible that the samurai guy was high on meth(syabu). People high on meth can go on rampage(amok) to kill. This has been well documented.
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/11/12

Aku dari hari kejadian nak tanya warna darah tu macam dalam drama swasta la, ke memang warna darah macam tu? huhu
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... on 7/11/12

Aiseh.. tak sempat aku nak melawat blog imam madi tu. Dan2 terus remove. Arrgghh bikin pusing gue pikirin hal ngga masuk akal inih!
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12


SABTU INI KITA BERNINJA




6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tak jadik mati ker

Temuluk berkata...

Lepas ni apa yang ada kaitan dengan samurai akan diharamkan, pedang,filem,gambar dan lain-lain semua kena ban atas alasan boleh digunakan untuk menggulingkan kerajaan.

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

terbaru dan ternow..cuba korang usha gambar semasa kejadian nan gambar dalam facebook dia Khalil Afandi muka,badan,seluar,tali pinggang sama dengan masa tempat kejadian,ini bermakna,post terakhir di wall adalah bulan mac 2012,blog dicipta bulan may 2012,gambar tu sebelum konspirasi dijalankan adalah baru sebelum peristiwa itu..ini bermakna,sebelum g mengamuk beliau sempat posing badan kat fb,hahahahaha..adalah amat pelik seorang yang mengatakan imam mahadi mengamuk tak pakai baju,napa tak pakai jubah arab bawak pedang..kah..kah..kah..dan aku rase mamat ni telah pun di bawa keluar dari malaysia setelah lakonan dia tamat,kalau betul mati mana kuburnya?mana ahli keluarga beliau untuk diwawancara?

Tanpa Nama berkata...

Alamak Blog sudah dipadam lar..
jadi blog itu bukan kepunyaan dia kah?

Udin Rais Pengecut Cabut Lari berkata...

Hishamudin Rais ni sama gila cam laki dan betina tu. sebab dia pn mimpi nk tumbangkn kerajaan. kah kah kah kah kah!!!!!!!

ooppss silap. laki dan betina gila tu berani tp Udin Rais ni pengecut suka cabut lari. kalau setakat hasut belia2 kat blog sampah ni, dia berani la kah kah kah kah kah kah kah!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

memang nampak cam baru jek.. dari facebook dia ni..


1) tak ramai friends 16 orang jek.. so dia ni takla glamer mana.. amat muskhil kalau boleh buat orang taksub melaikan yang telah dirancang..

2) baru memblog dan berfacebook semua start dari Mei.. 2012

3) kat blog & facebook nampak macam marah kat sultan/raja tapi apasal dia serang JPN bukan Istana? pelik bin ajaib..

aku kata pelik sebab sebab dia post kat page "sayangi sultan selangor"

"Hai Sultan Selangor tebiat nak mampus,,,, aku pasti bunuh engkau.... kau tunggu." on KELAB SAYANGI DYMM SULTAN SELANGOR's timeline. Jun 24

Dia nih tak dapat bezakan JPM dengan Istana ke?

4) dia tidak mengaku dari parti memana.. tetapi apasal ada pemblog sudah spin kata dari aprti pembakang/pas? gila apa?