Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 13 Julai 2012

SURAT SURAT KHUSUS UNTUK HISHAMUDDIN RAIS

















MULA JADI TAIK BABI
sial hishamuddin rais dasar sosialis taik babi sebar khabar angin. bukti mana sial???? kau ni memang cibai. babi pengecut tau heboh benda takde bukti. tunjuk la bukti hanjing!! pembaca blog bodo kau pun bodo nk mampos caye bulat2 apa kau tulis. da takde poin lain nk hentam kerajaan ke pukimak! da 2 komen aku kau tk berani siar. dasar pengecut.kalau berani siar la komen.
By Udin Rais Pengecut Cabut Lari on MULA SAMURAI DENGAN NINJA - SAMPAI PULAK JOE on 7/12/12

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <------ INI SB, SB yang sakit otak, Kerjanya melucah tahanan politik ISA, Kerjanya memprovok para demonstran, Kami tak bodoh, Kami tak buta, SB pun baca TT, kah2 kah kahh.. Arahan oleh BIK MAMA!
By Anonymous on SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MEN... on 7/12/12

hanya tahu fitnah pemimpin negara, ni je standard si hishamudin rais sosialis taik babi ni
By Udin Rais Pengecut Cabut Lari on LAWAK SUWEY NAJIB on 7/12/12



INI GILA PULAAAAK

Hishamudin Rais ni sama gila cam laki dan betina tu. sebab dia pn mimpi nk tumbangkn kerajaan. kah kah kah kah kah!!!!!!! ooppss silap. laki dan betina gila tu berani tp Udin Rais ni pengecut suka cabut lari. kalau setakat hasut belia2 kat blog sampah ni, dia berani la kah kah kah kah kah kah kah!!!!!!!!!
By Udin Rais Pengecut Cabut Lari on LAGI PENCERAHAN SANDIWARA DARI PEMBACA on 7/12/12

YANG INI PENGECUT PULAK
Udin Rais Pengecut Cabut Lari berkata... yg bodo lagi bangang ialah hishamuddin rais.balik2 tuduh kerajaan, semua salah kerajaan. kau tu da tua da nk mampos tak kawin2 lg pon salah kerajaan?? asyik2 teori konspirasi. bukti mana bukti?? ni samalah cam bung nuar tak tunjuk2 lg jam omega! jgn lupa! da la bangang, pengecut pulak tu!

bila kau nk cabut lari lg? hahahahahaha 10 Julai 2012 1:50 PTG ,<<<<<<<<<<< NI KOMEN GILA BIN SASAU APA NI?? TAK BACA SEJARAH KE?? TAK PERNAH BACA SEJARAH DUNIA KE?? KALAU TAK BACA SEJARAH KAT TT, TAK BACA ATAU TANYA KAT LEBAI GOOGLE KE?? ATAU KAU HANYA BERTANYA KEPADA LEBAI DESAS BIN DESUS KEMUDIAN KAU YG BERDESUS KEMUDIAN NAIK SASAU??? KESIAN.. KAH2 KAH KAH!! MEMANG BENAR, PETANDA PILIHANRAYA!!
By Anonymous on SANDIWARA BERSAMBUNG LAGI - DARI SEDIH JADI SERAM on 7/10/12

JADI BABI PULAAAAK
woi babi sosialis,,,,yg ni aku x percaya,,ngko tu berlagak semua tau tp bodoh,,aku lama dok syria,,aku lebih tau dari ngko,,,bashar babi tu jahat cam ayah dia hafez,,ngko sokong dia sbb sosialis kan,,,,,

sakit ati btul aku,,saudara islam sana dibunuh oleh syiah alawite,,,dan mereka berjuang tanpa pertolongan sesiapa tp ngko selamba babi jer sokong celaka sosialis kau tu,,,woi bab lwn umno aku stuju ngan ngko,,,tp cuba2 lah cari kebenaran islam,,sampai bila kau nk pegang kepercayaan athies kau tu
By Anonymous on MEMAHAMI APA DIA ZIONISMA DAN NEW WORLD ORDER on 7/9/12

26 ulasan:

Non-Bonsified Individual berkata...

Kah kah kah betul2 lawak. marah Isham sampai komen meracau2. ketawalah kita

Satan In Heaven berkata...

Ini dah kira teori evolusi. Dari taik babi + gila + pengecut = babi. Teori baru ni.

Udin Rais Pengecut Cabut Lari berkata...

lepas aku cabar kau siar komen2 aku baru kau berani???!!!! sah keturunan pengecut!!!

harap pembaca jangan trtipu dgn agenda sosialis si hishamuddin sial ni.guna otak!

Nur Amira berkata...

ni mangkok mana ?

Tanpa Nama berkata...

kkah kah kah tergolek dog. tq for the entertainment kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bila orang bodoh mengata orang lain bodoh.....

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha kah kah kah kah kah kah kah kah kah semua nak marah TT kah kah kah kah kah kah. TT ni mmg demokrasi laaa kalau blog org lain mesti delete komen kutuk blog dia.... caya TT terbaik......

Tanpa Nama berkata...

Bro TT dah siarkan komen kau. Anak sape lah ko ni.

Tanpa Nama berkata...

saya rasa udin rais ni keturunan babi. pandai pandai je panggil org babi. Jgn hiraukan dia. Org ni STUPID dan tak berpelajaran.

Tanpa Nama berkata...

TT ade jugak tunjuk muke ngan stylenye bertopi,bole cam n tegor kalo jupe, yg si Udin Rais Pengecut Cabut Lari kasi la tjk muke weiii, baru bole cam kat luar kalo jupe , sape yg pegecut ni...kahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

tjk muke pon malu, x kan 'baling batu sembunyi tangan' U R P C L kahakahakhakahakahahahakkkk tuuihhh

Tanpa Nama berkata...

jangan suka kata org babi..diri sendiri tu yang babi..babi..babi..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

adakah orang yg sama? http://i.imgur.com/NT8I7.png

Tanpa Nama berkata...

hi Nur Amira 13 Julai 2012 2:19 PTG

jarang nampak awek komen sini hehehehehehe ;)

Tanpa Nama berkata...

x standard langsung orang UMNO ni

Tanpa Nama berkata...

Woiii TT...apsal ko adakan ruangan untuk badut plak dlm blog ni..sunnguh menghiburkan..keep it rolling..sila jemput lebih ramai badut, barulah band of badut..

LABAYKA YA HUSSAIN! berkata...

haha!bontot2 wahabi dah panas negara pendukung ajaran dieorg ni kantoi barua no 1 amerika!!down down wahabi!down down al saud!

Tanpa Nama berkata...

tak abis2 ayat b*bi jer kau org b*bikan TT....standard melayu ler tuuu....

arak & zina ko org tak terfikir lebih b*bi dari b*bi...

sampai ckp yg sokong TT org muda jer???

yg pengecut adalah sapa ni???

k

Tanpa Nama berkata...

mangkok mangkok mangkok si undin sudah cuci ka belum .....cuci tangki ....cuci kembara....cuci seludang....kau ada ....aku ada...

panlima selatan berkata...

sejahat jahat babi,beliau tak entot altantuya..sejahat jahat babi,beliau tak tutuh amah indon,sejahat jahat babi,beliau tak beli kilang arak..sejahat jahat babi,beliau tak takut bini kah kah kah kah kah kah kah kahhh

Tanpa Nama berkata...

dia ingat ni blog zul kulim ka?

Tanpa Nama berkata...

udin rais pengecut keluar kut juboq ....
kah...kah...kah...
udin rais puki....
kah...kah...kah....
jalang lelaki jual juboq....
pengecut.....
kalau pengecut memang macam najib....
kaki burit.....
kah...kah....kah...

ABU TETAP ABU berkata...

Woittttt!!

anak Babi Negara cawangan mana laa budak bingai bernama Udin Rais Pengecut Cabut Lari turrrrr!! Bodohnya mengalahkan seekor babi tunggal!!

Tanpa Nama berkata...

Udin Rais Pengecut Cabut Lari berkata...
lepas aku cabar kau siar komen2 aku baru kau berani???!!!! sah keturunan pengecut!!!

harap pembaca jangan trtipu dgn agenda sosialis si hishamuddin sial ni.guna otak!
13 Julai 2012 1:56 PTG <<<---Kah2 kah.. Gila ada macam-macam gila, yg ini gila bukti,
BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Gila ada macam-macam gila,
Yg ini gila bukti,
BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Gila ada macam-macam gila,
Yg ini gila bukti,
BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Gila ada macam-macam gila,
Yg ini gila bukti,
BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <- BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <- BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <- BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah..

Dah kena letup pakai C4 mana nak ada bukti??
Kah2 kah..
Imigresen dah padam record masuk mcmna nak ada bukti??
Kah2 kah..
Yg ini mmg betul2 kena guna otak,
Supaya jangan tertipu,
Kah2 kah..

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <- BUKTI MANA BUKTI??
BUKTI MANA BUKTI??
BUKTI MANA BUKTI??
Kah2 kah kahh..
Kah2 kah kahh..
Kah2 kah kahh..

zeff berkata...

letak komen yg berbunyi ganas dan berapi bahang2 tapi berlindung dgn nama anonymous lagilah pengecut dan tak gentle. kalu jang TT ni pongocuit, tak sampai kek kamuntiang tu oi

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha confirm bangang tahap cipan bertanduk si UDIN tu..mula2 kata orang pengecut sebab tak siar komen dia...bila orang dh siar kata orang pengecut sebab siar lepas di cabar...
wei udin..Hishamudin Rais ni kalau pergi mana2 satu negara orang kenal.itu menunjukkan dia berani bertanggung jawab atas apa yg dia tulis.. Engkau tu Sape UDIN?? ada berani tunjukkan diri engkau?? sekarang siapa yg pengecut?? setakat komen maki hamun jer pandai.. sedar lah diri tu UDIN pengecut..


Penyokong TT