Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 3 Ogos 2012

NEGARA KU LAGU CIPLAK DARI LAGU TERANG BULAN





BENDERA CIPLAK DARI AMERIKA








KOMENTAR TUKAR TIUB
tiap tahun kita
timbulkan ajenda ciplak ini
sehingga gerombolan sedar
bahawa untuk mereka menipu telah berakhir

makin ramai anak anak muda
yang semakin sedar tentang
pembohongan yang mereka mainkan

selama ini mereka mengatakan
bahawa british meningalkan
tanah melayu tanpa pertumpahan darah
ini bohonng

rashid maidin
shamsiah fakeh
adbulalh sidi
chin peng
mat indera semua angkat senjata
lawan british

malah mat indera
dihukum gantung oleh british

NOTA:
terima kaseh ronalad reagan
kerana beri dunia internet
sekarang semua pembohongan
gerombolan dapat dilawan


2008 CIPLAK DARI TAIWAN










KEMENTERIAN SIASAT DAKWAAN CIPLAK LAGU MERDEKA - mikini

Rais Yatim mengumumkan penubuhan panel siasatan bagi menyiasat lagu kemerdekaan yang didakwa menciplak lagu gereja Indonesia.

"Satu panel telah dibentuk untuk mengenalpasti sama ada dakwaan bahawa lagu merdeka 'Janji Ditepati' telah diciplak.

"Pembangkang tidak sepatutnya membuat tuduhan secara sewenang-wenangnya," katanya dalam laman Twitter pagi ini.

Paparan Twitter itu merupakan penafian keras Rais - yang juga ahli parlimen Jelebu - bahawa melodi lagu itu diciplak, menurut laporan New Straits Times hari ini.

"Kami menyangkal dakwaan penulis blog itu dan akan mencari jalan penyelesaian perundangan jika dia gagal untuk mempertahankan dakwaannya," Rais.

TERANG BULAN CIPLAK DARI LAGU INDONESIA


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... SATU LAGI CIPLAK.... kah kah kah..

kah kah kah...LAGU NEGARA KU CIPLAK DARI TERANG BULAN... kah kah kah

kah kah kah... BENDERA CIPLAK DARI BENDERA AMERIKA.... kah kah kah..

kah kah kah...LOGO TAHUN 2008 LOGO CIPLAK DARI TAIWAN...kah kah kah..

kah kah kah...LAGU MEMBODEK PUN CIPLAK DARI INDONESIA... kah kah kah..

LAGU KRISTIAN SEMBAHYANG PUN DI CIPLAK GEROMBOLAN

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI LAGU ORANG SEMBAHYANG....kah kah kah,...

woit...MANA DIA HASAN ALI?.... kah kah kah..

kah kah kah...MANA DIA PUKIPM... kah kah kah...

kah kah kah...MANA DIA PUKISA.... kah kah kah..

kah kah kah...MANA DIA PUKIDA.... kah kah kah






7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

o...semayang...pakai lagu rock maa.......kah..kah...kah.......

Tanpa Nama berkata...

Pukisa tu per bro?

Johan H berkata...

tak payah ciplak2,lagu ini bebas diambil: http://www.youtube.com/watch?v=m7PrVtZAG4M

man tiri berkata...

Celaka punya menteri, pulau batu puteh terlepas ke tangan singapore, cambabi dia kata 'win-win situation'.
Dah ludah jilat balik, siap kolom2 lagi. Lu mamposs lagi baik la menteri.

pro rakyat berkata...

hoi Isham kau sibuk suruh orang kibar bendera yang kau promote, kau dah kibarkan ke belum? kalau belum baik kau kibar dulu sebelum suruh orang lain kibar, kalau boleh ambik gambar dan videokan lepas tu postkan kat tukar tiub.

gengjahat berkata...

dah like ke..

https://www.facebook.com/pages/Utusan-Merapu/397197353662456

ABU Johor berkata...

Ni kalau indon tau mampus nak diserangnya Malaysia. Si Rais ni tak habis-habis dengan Indon dia. Dah sangkut dengan awek indon ke? Kah Kah Kah

A. B. U

Support blog baru PR