Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 September 2012

ADALAH DI BERITAHU SEANTERO ALAM


PENGUMUMAN UNTUK PEMBACA


blogspot.com
tanpa diminta telah mengubah format
maka blog tukar tiub terubah sama

walau pun tt 
tidak ada niat untuk berubah
maka muncul warna
kadang kala besar
kadang kala kecil

akan cuba di stabilkan
dengan format baru ini

melainkan ada yang 
bijak it boleh
mengemabalikan
format lama


7 ulasan:

Pro_Pembaharuan berkata...

tarak hal... ingatkan nak tukau-tukau pemandangan... balik2 format dulu... tak best!

Pak Chu Cheng berkata...

TAK DA HALLL
ASALKAN TUAN BELOG TAK BERUBAH
ASALKAN BELOG NI BOLEH BUKAK DIKALA TENGAH PAK CHU CHENG
ASAKLAN BELOG NI BULEH DIBACA
ASALKAN BUKAN UMENOO

GUA TARAK HAL LAH!!

Tanpa Nama berkata...

Ada font size yang jadi keciiiiikkk sangat. Font yang ini ok

Nama Aman berkata...

TT, jika copy & paste, jangan letak kat ruangan Compose kerana kerana ia akan mengikut font pada laman yang disalin. Sebaliknya, paste pada ruangan HTML.

underBear berkata...

Berubah koi elok tak pa la.ni berubah jadi meroyan cam hasan ali.

Tanpa Nama berkata...

nebermain...asalkan aku buleh dpt apa mesej hang dah la isham oiii....bila nk betekak ngan org umno...aku buleh kopipes...hg punya pandangan....it ok...

gampang styleee berkata...

essetnebermain...asalkan aku buleh dpt apa mesej hang dah la isham oiii....bila nk betekak ngan org umno...aku buleh kopipes...hg punya pandangan....it ok...