Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 10 September 2012

BERITA BARU MASUK PETANG INI




BERAKKAN MUKA NAJIB ROSMAH ADALAH COOL





POLIS MEMULAKAN SIASATAN

ketua polis ipk dang wangi
dilaporkan berkata bahawa
satu siasatan keatas penghinaan
pemimpin negara sedang dijalankan

siasatan ini dimulakan kerana
lebih dari 137 laporan polis telah
dari pelbagai ngo termasuk perkasa

asp hasnuldin ali telah berkata
siasatan ini jatuh dibawah kanun jenayah
akta hasutan

perkasa ngo pro melayu
ini telah mendesak agar pihak polis
menjalankan siasatan dengan segera
dan memberi laporan kepada peguam
negara sacepat mungkin

perkasa membuat laporan kerana
telah mendapat maklumat saheh
tentang bagaimana rosmah mansor
telah menghina perdana menteri najib razak
dengan menunjukkan punngungnya kepada najib

penghinaan ini harus dihentikan
kerana perkasa diberitahu
pungung rosmah berselirat dengan parut bisul





PENGUMUMAN:
sesiapa yang berminat
untuk memesan sang saka
untuk dikibarkan di rumah masing masing
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com


PENGUMUMAN
kerana pesanan terlalu banyak
minggu ini adalah minggu terkhir
tempahan akan diterima



3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kepala butuh hang perkasa.apa kuasa hampa desak polis.kat penang hampa nak baling kasut kat guan eng lepas tu tunjuk dia mati pijak gambar dia kat telok bahang tak pa pulak.toya punya perkasa pi la hisap butuh najib.

average joe berkata...

berselirat dgn parut bisul???
kahkahkahkah tt memandai je kau reka cerita fitnah!

ini mesti kau buat cerita ni sebab diupah oleh kapitalis amerika yg geram tengok body rosmah, eh maksud aku yg tak suka tengok body rosmah the no.1 lady of 1malaysia, yg membadak membuncit, kerana dgn posisi rosmah yg tinggi kat atas tu, maka akan lenyek la najib kena hempap kat bawah, eh kerana dgn kedudukan rosmah yg tinggi kat atas sebagai flom tu, maka pengaruh rosmah sedikitsebanyak akan mencorakkan suasana utk wanita2 malaysia, lalu kapitalis amerika yg dah berdekad berjaya (semenjak 1950an) membudayakan body langsing slim menyelim bagi para wanita dilabel cantik menawan dan sebaliknya menetapkan body badak dan sewaktu dgn spesis itu adalah jelek dan meloyakan macam utusex, hatta dari itu berjaya membangun dan mengeksploit industri berbillion dolar dalam segala bentuk produk berteraskan pelangsingan dan kecantikan, maka kaum kapitalis terbabit akan rugi merudum macam badak jatuh dari belonpanas jika tiba2 berjuta wanita malaysia berjaya dipengaruhi rosmah untuk merai mengagung dan meniru body ala badak dan mengenepikan segala produk pelangsingan!

apa2pun, aku ingatkan tt nak kata punggung rosmah berselirat dgn cellulite!

-average joe-
klakka-la.blogspot: TANYALAH USTAZ

Khun Pana aka johanssm berkata...

Najib yang terpaksa hidu punggung badak busuk tu bila nak siasat?