Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 Oktober 2012

LAGI CERITA KENDURI ANAK NAK BERANCUK







KOMENTAR TUKAR TIUB
ali rustam kurang sedar
ali rustam tak tahu

ali rustam silap besar

bukan pembangkang yang buat isu ini
yang menimbulkan ialah media 
milik gerombolan sendiri

ini berita laporan bernama
ada gambar  anak berancuk dalam utusan
ada  pulak malaysian book of record 

apa maknanya

ertinya ali rustam akan ditendang
ertinya mimpi ali rustam untuk jadi menteri 
untuk jadi menteri federal
semua kaput

ali rustam kena sabotaj 
yang sabotaj media miliki
gerombolan sendirfi

mengapa?

tak nak beri ali rustam dilihat hebat
sabotaj ali rustam
tukang sabotaj ini pasti
dapat restu dari mat mongol

kesah  anak  nak berancuk ini
adalah tanda tanda berakhirnya
pengaruh ketua menteri melaka

ali rustam wajib dimusnah
kalau tidak dia akan jadi menteri kabinet
munkee ini dilihat lebih bijak dari mat mongol

INI PUN NAK BERANCUK PAKAI DUIT GAMIN


PEMBANGKANG SENGAJA JADIKAN ISU MAJLIS KAHWIN ANAK SAYA  - mSTar

MELAKA: Mohd Ali Rustam berkata pihak pembangkang di negeri ini sengaja menjadikan jumlah kehadiran 130,000 tetamu pada majlis persandingan anak lelakinya di sini Ahad lepas, sebagai isu.

Beliau berkata kehadiran ramai tetamu pada majlis itu memperlihatkan tanda sokongan di kalangan penyokong Barisan Nasional mahupun rakyat biasa terhadap beliau.        "Ini semata-mata sifat dengki (oleh pembangkang), mereka tiada kerja lain(bagi menimbulkan isu), terserah ...," katanya.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas tuntutan pemimpin pembangkang Melaka agar beliau mengisytiharkan segala perbelanjaan untuk penganjuran majlis persandingan itu.

Majlis tersebut juga diiktiraf The Malaysia Book of Records sebagai tetamu teramai dalam majlis perkahwinan antara Mohd Ridhwan, 26, dan pasangannya Nur Azieha Mohd Ali, 26, di Dewan Tun Ali Bukit Katil.

Beliau secara berseloroh berkata kehadiran tetamu akan lebih ramai sekiranya majlis persandingan itu untuk bapa pengantin lelaki.

"Kalau saya yang kahwin...lebih ramai lagi yang akan hadir," katanya sambil tersenyum.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit .... INI PUN NAK SALAHKAN PENGANJUR?.... kah kah kah...

kah kah kah.... SALAH KAN PEMBANGKANG.... kah kah kah..

kah kah kah...POOOORAH !...


ARTIS BERHIMPUN KONSERT 8 TUNTUN BERSIH

STADIUM KELANA JAYA

SABTU 13/10/12

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ingat, bagaimana raja perancis dihumban rakyat atau imelda dihalau dari tanahair....itupun jika milayoo sedar tentang fuckwa tt kah, kah cuba baca ngape kutty jadi pendekar perkasa instead of kimma...sbb nak tipooo tt la agar tak jadi antar balik ke kerala kah kah..tak mustahil dunia nampak ini bangsa betul-betul layoooo

Tanpa Nama berkata...

bagus benor istilah kamu nie yek..berancuk..wa tabik spring pd anda psl menyiarkan bernacuk nya anak 2 ekor lumbu porno nie ye? bagus..teruskan perjuangan untuk menghebahkan keberancukan lumbu-lumbu porno nie? yeah@@@@

Tanpa Nama berkata...

Pakcik makcik felda biasa cakap camni dah rezeki dia.. :)

Mungkin dah diterapkan oleh gerombolan menteri pemimpin leh guna duit gomen..

Sebab tu ramai nak kaya masuk gerombolan sebab tahu leh rembat duit gomen.. terbang sana sini pakai harta gomen.. semua claim gomen..

Tanpa Nama berkata...

BERANCUK PUN NAK FREE JUGAK KER???
SEBIJIK MACAM SPESIS LEMBU!!