Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 19 Disember 2012

PROJEK AYAHANDA MENJADI PROJEK MAK BONDA



ABANG NGOK SEDANG CARI PENGARUH

Polis nasihat jangan terpengaruh berita palsu

SUNGAI PETANI 19 Dis - Polis di Kedah menasihati orang ramai supaya tidak terpengaruh dengan khabar angin dan berita palsu yang disebarkan dalam Facebook, Twitter dan blog ketika ini mengenai keadaan semasa di daerah ini.

Timbalan Ketua Polis Kedah Datuk Abdul Ghafar Rajab berkata tiada sebarang pergaduhan atau apa-apa insiden kematian atau bakar masjid yang berlaku di Sungai Petani.

Katanya apa yang tersebar melalui laman sosial dan blog semuanya palsu dan khabar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab.

"Keadaan di Sungai Petani adalah aman dan tenteram serta terkawal," katanya pada sidang media di sini lewat malam tadi. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... KESIAN TENGOK PROJEK KANTOI.... kah kah kah..

kah kah kah...KESIAN ABANG LONG... ABANG  NGAH... kah kah kah....

kah kah kah...INI SEMUA KERJA ABANG NGOK..... kah kah kah...



kah kah kah... ABANG NGOK  NAK  NAIKAN   SEMANGAT KETUANAN MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah.... TAPI  TAK ADA  SAPA AMBIL POT.... kah kah kah...


---------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ni abg bongok..ape nk d bodek ngn najib aku xphm lngsung...woi bn nk tenggelam xyh cbuk n xyk naikkn stim org melayu kami xstim ngn ank badak

DIDI KOTA BELUD berkata...

ketuanan melayu..siapa tuan..siapa layu........????

Tanpa Nama berkata...

Fed up lah pasal ketuanan melayu bullcrap and rusuhan kaum la, murtad la...msia jadi singapore la..
kenapa org Islam Di UK kuat Dan laju dakwah berkembang although Negara kafir, takde pun umno yg jaga org Islam Kat sana..tak issue pun.
tak perlulah solten mangkuk hayun n ketuanan crap.so org yg kacukkan, org Islam non Malay nak letak mana..Islam pun tak suka perjuangan perkauman ni...namanya assobiyah..
Aku tak rasa umat Islam Di sini akan murtad beramai ramai or masjid semua runtuh kalau umno kaput.
Go bck to Islam, hayati dlm diri Dan hidupkan dlm rumah rumah korang..dgn tersendirinya
Islam tu akan kuat..it begins with the man in the mirror.
slang ni umno jaga pun dah punah Islam Kat msia ni...Ingat bila ada kematian dan nk benikah 4 je...sudahla
ABU

Tanpa Nama berkata...

I org sungai petani...... tiada rusuhan besar di sini. Ini adalah pergaduhan di antara dua kumpulan yg tiada kerja lain.... masalah ini diapikan oleh geng ayahanda..... sebenarnya geng ayahanda lah yg melampau sehingga pau semua premis di sini, gerai pasar malam pun dipau....... kononnya wang perlindungan.... so polis tak payah kerja kut

insafdoh67 berkata...

Tak kira Ayahnda bonda. Kita pakat setel molek.. Jaga bangsa malaysia kita. Tak kira Agama. Jangan gaduh... Hidup Rakyat... Kih.kih.kih...