Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 29 Disember 2012

RAKYAT MALAYSIA WAJIB MEMBUAT PILIHAN


LIHAT DAN LIHAT
gambar  muhyiddin
gambar najib
sedang melawat warga yang menjadi mangsa banjir

PERHATIKAN BETUL BETUL
gambar gambar ini membawa
sejuta makna
gambar gambar ini dipilih
oleh pengarang akhbar

PERSOALAN KURUN INI
siapa antara dua bani melayu ini
yang layak untuk menjadi
perdana menteri malaysia
fikir lama lama
tenang dan tafakur
siapa agaknya
yang akan membolehkan
united malays national organisation
masuk gelanggang pru13



SATELAH MEMBUAT PILIHAN
maka kita wajib ke jalan raya
pada 12 januari ini 

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

orang dari atas kapal terbang sedang menengok orang kat bawah yang sedang bermain air banjir. orang atas kapal tak turun bawah dan orang bawah pakai but tinggi sebab takut kaki berkudis kalau kena air banjir. maklumlahlah air banjir yang mengalir itu telah bercampur dengan segala air taik dari jamban rumah penduduk di situ.

pro rakyat berkata...

kedua-duanya tak layak yang layak ialah bro Mat Sabu timbalan presiden PAS

pro rakyat berkata...

Najib,Muhyidin,Anwar dan Azmin tak layak jadi perdana menteri malaysia. Hadi awang pula tak sesuai. Bagi aku Nik Aziz,Ku Li,Mat Sabu,Nurul Izzah,Lim Guan Eng dan Salahuddin Ayub yang layak dan sesuai jadi perdana menteri Malaysia.

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

apalah kau TT..kau suruh pilih...satu serigala naik kapal,satu harimau bawa kameramen....macam buy saja kau ni TT...apalah kau...macammana mau pilih dah TT oiii....aku pilih budak yang kena cengkam oleh harimaulah jadi pieng...apalah kau TT,,,kau buat aku dalam dilema...apalah kau....!!!????

Tanpa Nama berkata...

hahaha..gua baru naik KL untuk pergi konsert Rock The World 12 kat Padang Merbok tadi..Dan sekarang gua tak sabar sekali lagi untuk naik KL sekali lagi tahun depan di Stadium Merdeka pulak..hidup ketuanan anak muda..hahaha..

Tanpa Nama berkata...

JIKA KL 112 atau PRU13 gagal better blame LIM GUAN ENG FOR HIS SIMPLEST GREATEST MISTAKE TO PERTURB THE MALAYS WITH ALLAH ISSUE.
Because it is so sacred that they'd naturally take a sudden 360 degree turn to chuck PR overnight!!!!

IT IS AN ABSOLUTELY UNNECESSARY STUDIEST ARROGANCE THAT EVEN PAS CANNOT SWALLOW!!!!

Ini namanya cerdik buruk bodoh sombong!!!!

So tt, help us to take action or our dream shall gone into the drain.

Sedar la betapa payah kita mahasiswa berjuang tetiba buat kerja bodoh tak kena pd tempatnya.

Memang PR cari nahas!!!DO SOMETHING QUICK!!! DON'T LET ANWAR, MAT SABU ....DOWN!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dua-dua malaon tak layak jadi PM. Kami mahu Anwar jadi PM.Kah..Kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

Anwar jd PM....ha haha hakptuih....

Tanpa Nama berkata...

Kami mahu abg Mat jadi PM. TT jadi Menteri Hal Ehwal Wanita. Boleh jaga Bik Mama.

DIDI KOTA BELUD berkata...

sempena tahun baru yang bakal tiba ini...saya berazam untuk berhenti beralkohol,mencuri,melancap,mengendap,mengumpat,memicit puting kawan kawan,menyeluk bontot member dengan jari,menipu,berkawan dengan polis,mempercayai sistem umno,menelan air liur basi,menyantau orang,memotong line,mengebas isteri member,main toto magnum dan da ma chai,menaiki teksi,buang putik kapas yang ada taik ikut tingkap,menendang kuching,toreh sit motosikal,bercakap ada maksud jahat,lap tangan kat baju member lepas kencing,jolok jubur nak keluar balance taik masa cebok,pakai baju batik,cukur rambut....DAN PALING MAJOR SAYA NAK BERHENTI IALAH...SOKONG BARISAN NASIONAL......?

Tanpa Nama berkata...

Najib meninjau dari udara je? aisyeh mana leh lawan muhyidin meredah banjir..

Muhyidin ada sakit kulit kot?

Orang lain relek je redah banjir tanpa boot :)

Tengok cikgu Mala ni redah banjir tahun lepas ok je..

Berusaha lagi Muhyidin.. You can do it.

Tanpa Nama berkata...

peninglah....ada 2 didi kota belud pulak....yg sebenar atau yg tak ori, wa tak heran, harap2 bleh masuk senarai POYO TT....

~x-mat kampau~

Tanpa Nama berkata...

Bayangkan kalau Bik Mama ikut Bang Jib redah banjir. Sure kena angkat kain punya. Oii berapa ramailah pulak yang teperanjat sampai terkencing. Kan nanti bertambah paras air banjir.
Dah Bik Mama kena tinggi selak lagi. Kali ini lagi ramai muntah pulak, lagi tambah paras banjir....
Nanti orang claim pulak dia Badak Berendam.
Bagus jugak "pandang hadapan" Bang Jib ni. Markah penuh untuk Bang Jib.

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

takpelah...dia nak guna sangat nama didi tu...biarlah....asalkan dia sealiran...x-mat kampau...relexle...biarkan dia...