Sabtu, 23 Mac 2013

APA PERANAN ZIANA ZAIN DI LAHAD DATU



 SIAPA DALANG LAHAD DATU

Anwar yakin dia disasarkan dengan dakwaan kes Sulu 
Harakahdaily
Sabtu, 23 Mac 2013
 

SELAYANG: Anwar Ibrahim yakin beliau adalah orang yang disasarkan oleh pentadbiran  Najib  dalam kes pendakwaan terhadap penceroboh Sulu sekarang.
Lagi...





 ZIANA ZAIN DAN TOWKAY BABI
memang da rancangan nak kaitkan Anwar ngan Insiden Lahad Datu tetapi malang bertimpa-timpa kerana penulis dah kekeringan idea bila nak selitkan watak anwar dalam plot cerita tu watak yang digambarkan sebagai berambut putih separuh botak,

bibir merah mengiurkan, isterinya comel-labuh (yang ini betul ni bukan salah ejaan) langsung jalan cerita bertukar kerana dengan tak semena mena termasuk pulak watak ziana zain termasuk tokey babi yang menjadi peng'cover line' , watak altantuya serta razak baginda, watak anak pungut mengaku tengku.., 

akhirnya produser tak dapat terima skrip tu. dan yang bakal menjadi babi hitam (oops maksud saya kambing hitam) tidak lain dan tidak bukan adalah si papa gomo alias bekas polis rasuah alias kaki pukul bini alias pengundi hantu. on GEROMBOLAN FRUS MENONGGENG - TIAN CHUA KATA SANDIWARA LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/22/13


--------

4 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Papagomo.....main kau sikit sikit tapi biso....ni hah...bertalu talu datang ni..lepas 100 juta...jadi hantu...lopeh ni berjanggut pun papa tak dibenarkan dah....dalam tu kang...tengok nasiblah kau karang...kalu ada taiko payung...selamatlah kau...kalau takder...jadi adik manisle kau....kena akiqah ramai ramai...sian papa...tak dapat mengomo dah kau...hahahahaha

Awanama berkata...

Tukar Otak

Lu ada video Ziana Zain ke?
Gua ada video BABI

mat greng berkata...

Bro...
1. lu tengok, babi 5.39 sudah marah bila palat gomo kena ketok.

2. suda kantoi guna cara sek, dia mungkin guna cara suluk pulak

Awanama berkata...

abcd