Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 27 April 2013

KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?



PERSOALAN KURUN INI
dimana rosmah mansor hilang?
ke mana bik mama hilang?
siapa larang bik mama berkempen?

dari risikan telah diketahui
bahawa rosmah mansur
satu beban yang amat berat
untyuk dipikul
oleh united malays national organisation

dari kajian apco
dari kaji  selidik atma ukm
rosmah mansor memudaratkan kempen
justeru rosmah telah dipinggirkan

rosmah amat marah
muka buntak rosmah  naik buntang
hampir terbarai jahitan plastik dimuka

NOTA
sesiapa tahu dimana rosmah
sila umumkan kepada orang ramai
rakyat satu malaysia  tak sabar sabar
nak melihat punggung rosmah 
lari naik kapal terbang
kah kah kah


AMBIL BERKAT
UNTUK DISENARAIKAN
SEBAGAI CALON

MUKA PLASTIK

 MUKA PLASTIK
HAMPIR MELETUP
BILA KENA PINGGIR


-----

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bik mama tengah sibuk packing barang, banyak sangat barang dia, bertimbun2. baju yang lum pernah pakai ada 1 bilik. sambil kemas baju, sambil belek badan depan cermin.mau tak slow...

kena kemas cepat, notis berpindah keluar dari sri perdana dah sampai. kena kosongkan sebelum 6hb april ni. tengah usya2 jugak rumah sekitar kl or pekan.

kak jat dah hantar sms, kata jgn susah hati, boleh duduk kondo dia sementara jumpa rumah yang berkenan.

tapi bik mama mencebik, apa kelasss aku nak duduk ngan lembu! huh...

benci la mcm ni, baru duduk sri perdana 4 tahun, dah kena pindah. ct hasmah dulu duduk berpuluh tawun, xde sapa pulak nak bising2... dia mengelamun jauh sambil memikir muat ke rumah baru nanti nak menampung barang2 dia semua tu nanti.

kalau nasib tak baik, kena duduk pulak dalam jeriji besi. dia semakin berpeluh2....

Tanpa Nama berkata...

Rosmah duduk dalam kapalterbang sekarang. Tunggu pilot tekan minyak....ke Kazakhstan.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Koooo jangan berangan mauuu kuar kuar paper time time aku lamas ni...paham......kalau indak....aku tmbuk muka kooooo......itu bangkali dia kana sound oleh si najib masa kemuncak mau menipu kali ni....tu yang menapai di balik tabir kali tuuuuurrrrr.....atas nasihat war room umno.....hehheheheeh....biut sudah muka si daling si jib jib ni....hahhh....macam bladar tracktor udah aku tinguk......hehehh...bikin gali......

jai berkata...

Dia pegi Kazakahstan la.

Kah kah kah...

sarcastic berkata...

Mohon pencerahan, rosmah muka plastik??? Kenapa kata muka plastik?? Sbb banyak buat plastik surgery atau MUKA TAK TAU MALU??
Tapi gua setuju bila TT kata rakyat Mlysia tak sabar2 nak tengok punggung rosmah.

freemalaysiakini berkata...

Lagi Artis terkenal tanahair menyokong Pas -------> ohbulan-pilihanrayaku

Tanpa Nama berkata...

JIJIK aku tengok muka si plastik tu...

Tanpa Nama berkata...

Rosmah hilang ..mungking sedang megiree tabung2 buluhnyee yang d simpan d sebuah pulauuu kot....simpanan semasa kecil dulu2 tuu...dari komisen2....kekawan...

Tanpa Nama berkata...

TT..... masa ni la org tak perasam dia sdg mentransferkan semua harta2 duit2 & segala apa yg bole diselamatkan diam2....
sbb senmua tgh sibuk dgn PRU...\klau kalah cabut terus
klau menang selamat la dia....

Qaseh Bonda berkata...

Kat slim world la beb!!!

Dok slimming2, pastu swimming2, singing2, walking2, shopping2, money coming.

Pastu lihatlah dan pandanglah, tiru macam saya..

Kembali menerajui negara ala-ala nyonya mansor...

Alahai Kassimmmm!!!takat majestret, loyar, dakter tu semua dalam tangan aku laa!!!

Jom ubah, jangan tak ubah. Ini kali lah!! Mana ada lain kali lagi loo!!