Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 April 2013

TER NOWW TER HOTT - MONEY FESTO




 MONEY  FESTO
lihat dan lihat




--------

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada sikit kecatatan la bro. Patutnya pm pakai topi keledar!

Tanpa Nama berkata...

Ini kena disebarkan seluas-luasnya kerna itulah cara Najib klentong Melayu bodoh.
Kena buat satu lagi, ini kali bagaimana Mamak Kutty klentong orang Melayu bodoh jua.

Tanpa Nama berkata...

i heart rosmah mansur!! kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Bro..

Ada kerja kosong tak kat TV10 suku..nak join lar...

lawak lar lu ..memang kelas...
kalau Pak Jib tengok..mesti dia terberak - berak..tengelam timbul najib nye..

Bik Mama..dah start mengigau.. gara-gara najib terberak2...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Hi TT

FESTO is the name of a company from Germany.

Regards

Tanpa Nama berkata...

bro, buat 3-4min cukup laa. tapi buat banyak2. panjang sangat busan aa anti klimaks.

takde punchline.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

1.alahai..nama je ada ijazah filem...tak menarik langsung...boleh hilang modal macam filem ko dulu!!
2.itu bezanya fakta dan persepsi!!fakta sukar untuk laksanakan!!persepsi guna modal ayaq lioq jee!!

peedee f berkata...

kalo yg tgk tv mainstream..

korang perasan dak? dalam satu berita, tak kira la yg setengah jam ke, yang setengah jam ke; sorang kata bukan manifesto tapi akujanji. sorang lagi lak kata manifesto balik. yang mana satu neh...duk dalam satu parti gak, tapi sorang ke timur sorang ke barat.

tu la kalau dah barangnya tak ori.

Tanpa Nama berkata...

Ini cadangan ke soalan?

Tanpa Nama berkata...

anon 6:37ptg,
fakta mcm filem papa gomo tu? agak2 la bhai...

pak isham,
mamat ni selalu masuk blog lu lately. tiap2 hari pas balik kerja, blog lu la 1st yg dia singgah.dia sebenarnya admire kat lu, tp malu nk menyatakan dalam hati ada taman. jd dia wat reverse psycho kununnya, dengan ayat2 yg tak boleh blah untuk tarik perhatian lu. kesian la kat dia pak isham, kurang kasih sayang ni..

tak gitu anon? pathetic...

Tanpa Nama berkata...

Terbaikkkk!!!!!

Tanpa Nama berkata...

tengah hantuk kepala ke dinding nih!! adoi!!

Pesilat pro-PR berkata...

TT, tak professional cara lu mention budak silat cekak dan silat gayong seperti barua UMNO. Kalau TT nak tahu, budak silat cekak dan silat gayong pun ramai yg sokong PR. Anwar pun penaung silat gayong pusaka, bro. Ahmad Boestamam dan Tan Malaka yg sosialis pun pernah belajar silat, bro TT.

Kitorg tentang pemimpin pro-UMNO senyap2. Klaau TT nak tau, kami ni salah satu fifth column PR dalam nak menjatuhkan BN.

Cara lu buat macam tu seolah2 menjauhkan undi pesilat dari PR. Jgn buat macam tu, TT. Tak professional macam tu. Kami pesilat pun ramai yg sokong PR. Kitorg pun dah benci dgn UMNO, UMNO tu parti kroni, hat mengkayakan kroni diorg je, UMNO tak patriotik langsung.

Apa2 pun, salam Asalkan Bukan UMNO (ABU) dari kami, pesilat2 pro-PR. Ini kalilah.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Malaikat izarail di zon c KLIA......" ting tong.....pangilan terakhir untuk datuk najib tun razak.pesawat akan berlepas sebentar lagi...harap maklum.;-)....hehehheehhhhhe

Tanpa Nama berkata...

Wakakakakkakakkaksks...pecah perut aku....