Khamis, 27 Jun 2013

LIHAT DAN TUNGGU - HINDU POWER



BERSEMADI LAH

Ibu Kugan menang saman

 anak mati dalam lokap

Kuala Lumpur: Ibu A Kugan, tahanan polis yang mati di lokap Balai Polis Taipan, Subang Jaya, berjaya dalam saman terhadap Timbalan Ketua Polis Negara dan empat lagi, yang cuai ketika menjaga keselamatan anak lelakinya. 

Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk V T Singham yang membenarkan tuntutan saman N Indra (plaintif), memerintahkan lima defendan membayar ganti rugi serta kos RM851,700 kepada plaintif, selepas mendapati beliau berjaya membuktikan tuntutannya
.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KITA TUNGGU DAN LIHAT.... kah kah kah..

kah kah kah...NAJIB MERAYU ATAU TAK MERAYU.... kah kah kah..

kah kah kah..SELALUNYA  AKAN MERAYU ...WALAU PUN KALAH...kah kah kah..

kah kah kah..MAHKAMAH RAYUAN AKAN TERBALIKKAN HUKUMAN..... kah kah kah..

kah kah kah..YANG MENANG SAMAN ...KENA BAYAR MAHKAMAH.... kah kah kah..

kah kah kah...KALIN INI KALAU TAK RAYU.... ERTINYA SUDAH TAKUT DENGAN HINDU POWER.... kah kah kah...

kah kah kah...LONG LIVE HINDU POWER.... kah kah kah


DIMANA HILANGNYA
TIGA PEJUANG MELAYU
MB BESAR MELAKA TELAH DI GERTAK CUKONG
GERAKAN HINDU POWER 
TELAH MENANG BICARA
mana dia pejuang melayu
mana dia pejuang islam
mana dia pendukong raya
habislaaa melayu
kah kah kah

NOTA
padan muka
kah kah kah
kah kah kah

--------

7 ulasan:

Awanama berkata...

itu 3 pejuang melayu
sebenarnya laksamana do re mi
bawah sikit taraf dari 3 abdul
dan boleh la digelar 3 bedul
atau 3 samdol
yg hanya menang berteriak di layar2 panggung wayang utk tatapan kegemaran pakcik2 felda dan makcik2 kampung.

-average joe-
klakka-la.blogspot

Awanama berkata...

itu 3 org tengah demam daaa, putus nafas, dah tak nmpak mana punca nak bayar bil2 yang makin bertimbun.dulu2 boleh lah nak memekak sana sini, ada sumber masyuk.....

la ni, ilek, pocit.. finito! dorang pesan " gi mampus sama ketuanan melayu, aku dah sebulan lebih tak boleh tido malam!! buat penat je memekak, dewa2 pun tak pandang aku dah ni......."

kahkahkah

Awanama berkata...

Aduhai TT...selama ni i memang kagum dgan topik yang u ketengahkan...and i look forward to reading it...memang best...

tapi kali ini ...What The Fuck man..

Apasal tajuk cerita ada sebut pasal agama? Kalau betul HINDU POWER...hang pi murtatlah masuk kuil sembahyang besok.. tak payah pi masjid...

atau tulislah tajuk

GEN HINDU POWER , GENG ISLAM KANTOI..

amacam ada berani ka? sesuaikah kalau tajuk camnie? fikirlaa lain kali sebelum tulis

sorrylaa TT, your title really sucks this time...mungkin otak you dah jadi turun satu takuk lebih bodoh dari lembu kondo Kak Ijat...

Awanama berkata...

ada mambang sudah mengamuk la Sham....

bulan sudah merah ke apa? hihihi.....

rilek bang, banyak2 istighfar, marah2 ni setan senang nak pujuk rayu lagi kasi bakar... ala, lu kata lu selalu baca TT, tak kan lu tak kenal ni macha Isham serupa macamana? marah2 ni tak best la, gi masuk tidur cepat gi, mlam ni malam jumaat, gi wat pahala gi... hihihi...

Awanama berkata...

what the fuk u man kata hindu power kena masuk kuil semayang ke bodo gile punya olong
kalau kata cukong power masuk tokong
atau 4d magnum...kah kah kah
lagi bodo dari jubo lembu kak jah

Awanama berkata...

Woi nyoq...lagi baik hang diam dari dok jaja kat oghang ghamai hang punya bangang dan bingai...aku meluat kat hang bukan pasai hang kutuk tuan tanah tapi sebab hang ni jenih paham selapih...ceghedik tak bleh tumpang bodoh tak dengaq ajaq..ni la jadi....kayu

Awanama berkata...

Bangkai lu kalau nak cite pasal islam pegi masjid la.. tulisan TT utk orang2 cool je.. lebai wannabe sila isap rokok kat pangkin masjid..