Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 14 Jun 2013

SATU JUTA KE DATARAN PADANG MERBOK






SATU JUTA 
DATARAN PADANG MERBOK

ANGGOTA GABUNGAN 
SUARA RAKYAT 505
YANG AKAN TURUN KE JALAN RAYA PADA SABTU 22 JUN 2013 - DATARAN PADANG MERBOK


1. Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM)
2. Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM)
3. Tindak Malaysia
4. Suara Rakyat Malaysia (SUARAM)
5. Parti Sosialis Malaysia (PSM)
6. Parti Rakyat Malaysia (PRM)
7. Gabungan Menuntut Royalti ®
8. Asalkan Bukan Umno (ABU)
9. Gerakan Mansuhkan ISA (GMI)
10. Jaringan Rakyat Tertindas (JERIT)
11. Gabungan Tanah Rakyat (TANAH)
12. Kill The Bill
13. Malaysian For Beng Hock
14. Mama Bersih
15. Kelab Bangsar Utama
16. Radio Bangsar Utama (RABU)
17. Mahasiswa Keadilan Malaysia
18. Kumpulan Aktivis Mahasiswa Indipenden (KAMI)
19. Malaysia Youth and Students Democratic Movement (DEMA)
20. Indipendent Student Front (INSTEF)
21. University Malaya Association Of New Youth (UMANY)
22.Gabungan NGO Pengerang
23. Angkatan Pembebasan Bangsa (APB)
24.Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independent (KAMI)

25. Pro-Mahasiswa Nasional Aksi Mahasiswa Peduli (AKSI)

26. Pertubuhan Kemajuan dan Kebajikan Rakyat Selangor (Pro-Rakyat)

27. Angkatan Rakyat Muda (ARM)

28. Anak Bangsa Malaysia (SABM)

29. Unit Ehsan Malaysia
30. Anwar Ibrahim Club (AIC)
31. Agent of Change (AoC)
32. Revolusi Anak Muda Malaysia (RAMM)
33. Kami Anak Muda Menenatang Umno (K.A.M.U)
34. Gagasan Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT)
35. Pertubuhan Kebajikan Rakyat Perlis (PKR Perlis)

36. Kumpulan Aktivis Media Independent (KAMI)

37. Gabungan NGO Kelantan
38. Solidariti Anak Bachok Daratkan Minyak (CABAR)

39. Majlis Permuafakatan Kampung Warisan KL/Selangor (MUAFAKAT)

40. Gabungan Profesional Menuntut Royalti, Hak Pendaratan Minyak dan Gas Ke Kelantan (ROYALTI)
41. Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT)
42. Gabungan Menuntut Royalti Terengganu (R Terengganu)
43. Selamatkan Teluk Rubiah
44.  Selamatkan Pantai Port Dickson
45. Selamatkan Pasar Payang
46.  Jaringan Sepadu Rakyat Malaysia (SEPADU)
47.  Angkatan Warga Aman Malaysia (Warga AMAN)‪
48. Malaysian Indians Progressive Association (MIPAS)‪
49. Federation of Malaysian Indian Organisation (PRIMA)‪
50. Malaysian Indians Transformation Action Team (MITRA)
51. Angkatan Nasional India Malaysia (AGNI)
52.  Comuniti Front (CF) Seremban




------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau buat dlm stadium saya tak nak pergi... tak da feel lah bro...

DIDI KOTA BELUD berkata...

Sabtu 22.....aku dah booking padang merbok...aku nak memanah....dah dua tahun aku booking ni untuk memanah jer.....archery....siapa berkumpul kat sini memang merasa lah anak panah aku ni.....paham tak........panah sponsor by mic dunul......pui.....tapi kalau nak tinguk aku memanah...silakan.....bukan padang bapak dbkl pun....lantak jer......tepuk sikit kalau panah aku kena bull eye key......jangan lupo beli air yang aku jual....5 hinggit je.....lama benar nungu jutawan ni...tt...ko diam...kao jutawan...ko diam....hhhahhhahha

Tanpa Nama berkata...

tt jutawan!!! (__0!0__) WOW

Tanpa Nama berkata...

GAMIS dgn TOLAK xjoin sekali? menzahirkan pimpinan PAS tolak demonstrasi ke?

Tanpa Nama berkata...

50 ngo's tu agak2 setiap satu leh siapkan 5ribu ahli tak? 50 x 5000, fuh, boleh tahan dah tu. lum masuk lagi kami2 yang tak berdaftar ngan manan2 ngo. jadi cam lu je sham, Hans Solo.

kalu dapat kumpul cam HKR tu har pon dah ok, cnfirm melimpah sampai Dataran Merdeka. itu la yang ditunggu2 oleh semua...

Dataran Merdeka ni dah jadi cam wilayah Israel pulak, clu masuk, wa tembak! tak lama lagi mau di buat tembok keliling Dataran tu, sejibik cam Israel buat sekarang...huh, tear gas pun dah brand sama...

Tanpa Nama berkata...

Aku memang gian nak kena tear gas.......air kimia.......terajang polis......baton FRU. Kalau nak ukur tahap gian aku........lagi teruk dari gian Mat Pet.

Lagipun dah agak aku tak turun jalan raya......memang kaki dah mula gatal.

Tak apalah......kalau ini harga terpaksa aku bayar untuk mempertahankan hak rakyat.....Aku janji akan bayar dengan ribanya sekali.

Bukan macam Raja Gopal.......asyik main lendir Kavita Singh je.......rakyat dizalami oleh rejim umno.....masih buat tak tahu aje.

Tabik Spring Comrade.