Sabtu, 22 Jun 2013

TER BARU TER KINI TER HOTTT




TIPU PILIHAN RAYA
KITA TURUN KE JALAN RAYA

-----

4 ulasan:

Awanama berkata...

Bhai u dah kalut ni..camnilah..takde sokongan rakyat ni..this is fact..u lost their support..ngapa???

Patut perhimpunan di kelana jaya diteruskan tanpa distiharkan tamat..yg anuar suruh balik lepas ucap 10 min pehal?? U ingat rakyat bodohke ...suruh kumpul lepas to nato (no action talk only)...u all takut hilang yb..u takut nak lawan..ini fact..u suruh samm lawan..u suruh ngo ngok lawan...u gunakan tukartuib untuk hasut..mana ada u anjurkan perhimpunan padang merbok..u selindung belakang samm..yang bersih tu pun belakang ngo bersih..

Camnilah..suruh anwar resign..biar khalid ibrahim jadi presiden pkr dan pakatan..terbukti anwar gagal dan khalid menang selangor dengan majoriti mutlak..cuba lagi pru depan..tolong stop this nonsense..u all takan ke mana..at end semua yb pakatan duduk kat parlimen dan makan gaji..

Ingat kenapa kedah kalah..pasal kepala tak betul..camana selangor dan penang menang besar..pasal kepala betul..ini anwar akan merosakan seluruh jentera pakatan ngan reformasi jalanan karut dan kalut..so bhai nasihat I tolong jgn dipergunakan anwar lagi..

Awanama berkata...

wow,
lu manyak hasut....
teluskan....
wa sokong lu....

Awanama berkata...

sham,

blog lu makin banyak langau.kena readykan ridsect ni. agaknya lately lu masak makin sedap, bau makin kuat, tu yg langau semua datang menghurung...

pada anon 11:07 ptg, toksah la lu nak menyamar jadi penyokong pr. lu buka mulut je dah bau longkang. serius ni.

Awanama berkata...

Woit TT, bhai 11.07 masih idup lagi ka? Kim salam sama dia... lu taruk satu thread khas untuk dia..

Gua kasihan english pun masih kepoh nak pakai.. sindremmiosospikenglisweh... sindrom english pekerja gomen.. tulis bm pun dah menyampah.. selit english tambah lawak..apakandaya nak eksyen jugak.. kalo nak belajar bagi ada kelas jugak.. tunggu pagi besok gua habis berkhemah, gua leh buat tuisyen spoken english..