Jumaat, 23 Ogos 2013

TUKAR TIUB TEPAT SEKALI LAGI


 TUKAR TIUB MELAPOR
 KEBENARAN
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

BREAKING NEWS Court of Appeal allows the appeal by Special Action unit officers, Chief Inspector Azilah Hadri and Corporal Sirul Azhar Umar. taksiran bro tt nie betui betui wa caya sama lu bro kah kah kah, all is not lost kah kah kah on LAGU CIPLAK - TAK PERLU DI HORMATI
Publish | Delete | Spam
Anonymous

on 8/23/13

Sirul, Azilah bebas pertuduhan bunuh Altantuya

Dua bekas komando polis bebas hari ini selepas Mahkamah Rayuan membenarkan rayuan mereka dan mengubah sabitan terhadap mereka atas tuduhan membunuh warga Mongolia Altantuya Shaariibuu pada 2006. Panel  tiga hakim iaitu Datuk Seri Mohamed Apandi Ali, Datuk Linton Albert dan Datuk Tengku Maimun Tuan Mat membuat keputusan sebula

KAH KAH KAH
KAH KAH 
KAH
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
----------

20 ulasan:

Awanama berkata...

pelik malaysia nie bro, 5 penjenayah ditembak mati tanpa ada peluang membela diri, tapi dua penjenayah yang disahkan terlibat dalam pembunuhan awek cun mongol bebas walaupun dihukum gantung selepas proses perbicaraan yang panjang, inikah keadilan sejagat yang diwar-warkan tu ? dunia nak kiamat nie bro, cepat cepat bro isham taubat, sembah ketuanan melayu, kalau ingkar masuk neraka
kah kah kah

Asrul Sani berkata...

Kau orang jangan tak tahu....Yang bunuh Cikgu Murni aku tu bukannya Labu dan Labi......yang bunuh wanita Monggolia tu saya kenal...... orangnya enshem.... pakek cermin mata...rambutnya sedikit putih begitu ada mesei.... orangnya Aji jugak... kekayaannya kapal selam di laut, enjit jet di darat semua dikebasnya.....pendek kata kangaroo court mana sekali pun di dunia ini tak boleh sabitkan kesalahannya ..... nak tahu siapa orang itu??? tanyalah sama Kak Rosh....

Awanama berkata...

lepas ni projek hapuskan saksi pulak?

Awanama berkata...

Ish ish..

Breaking news satu dunia ni lar bro..
Miss tuya..letupkan diri sendri..kahkakah...
2 ekor mangkuk ayun tu memang sengal..pak turut..bebas la ngko kat muke bumi ni..masa buat jahat tak sedar diri!! jadi macai najis..

Awanama berkata...

Kahkah kah..

Malaysia memang world class!!

Bravo...feewittt..
kulihat sirul azilah dan bosnye ketawa dekah2..telenovela dah tamat yobb...
penontot tepuk..tepuk..bravo bravo

Awanama berkata...

MALAYSIA BOLEH! DARIPADA pendakwa, suspek dan Tuan Hakim Yang Arif semuanya boleh berlaku adil!

Awanama berkata...

Tapi aku tkut dibebaskan kemudian dilenyapkan bg mengelakkan pecah rahsia.

Awanama berkata...

dok penjara 7 tahun pasti dapat layanan vip, kemudian dapat duit lagi mungkin 7 juta, nasib badan lah engkau orang dapat kawan dengan kuasa besar, macam kawan dengan israel lah tu. kah kah kah apa lagi jom kita... tamarod

curiuosct berkata...

kesimpulannya altantuya pegi curi C4 kat tempat simpanan senjata kemudian pegi letupkan diri sendiri kat hutan kayangan height tu...mungkin dia nak pegi jumpa dewa kot sbb lokasi yang dia pilih tu kat kayangan...

Awanama berkata...

Ni semua boleh jadi lakonan sebab tak lama lagi pemilihan amano. X usah bimbang dan tak usah seronok sangat. Saja dia bagi korang pening kejap konon2 bee end atau orang tertentu dalam bee end akan jatuh kerana kes nie. Golongan syaitan yang dikenali akan tetap bersatu menentang golongan yang nak ke Islam.

Awanama berkata...

Lepas ni excident la dedua orang tu.. nak selamat baik cabut pi luar negara.. Tapi pon belum tentu juga dapat ngap jadi baik la bertaubat dan minta perlindungan Allah.

Awanama berkata...

kalu alantuya mati bangun semula,dia pun akan terkejut tgk case dia nie....

Awanama berkata...

Koh...Koh...Koh...

Kalau ikut slogan terbaru Al-Jibby..."ENDLESS POSSIBILITIES" saya jangka Dua ekor Munkey ini lepas dibebaskan...mungkin mati terlanggar ka....lemas kat laut bila pi candat sotong ka....overdose pil khayal ka....macam macam kemungkinanya...sebab....mulut dapat ditutup forever...yabadabadooo...

Awanama berkata...

Lps ni mamat 2 ekor ni akan buat memoir..mmg thrill nak jadi kaya.. melayu lain apa pedulik.. sibuk melancap jer derang tau..

Awanama berkata...

syabass TT. tekaan kou tepat sekali.

Awanama berkata...

Selagi spr belum bebas sepenuhnya, usah haraplah korang akan jumpa pembunuh altantuya...dunia skrg semakin cacarmarba...

DDKB berkata...

I rest my case your babi.....oppss your honour.....

Awanama berkata...

Barangkali ini lah keputusan mahkamah tipu yang paling bangang....dah gerenti, terang lagi bersuluh bahawa makcik tu dibunuh gunakan bom C4 yang tak boleh dibeli di pasar malam maupun di pasar gelap....tak ade sapa pun yang boleh jual C4 tu...melainkan dipunyai oleh pihak2 tertentu....tapi keputusan nya tak ada sapa yang bunuh...agaknya makcik tu letupkan diri dia sendiri kot...inilah ulasan bangang dari aku untuk keputusan yang bangang!!

Awanama berkata...

Tekan dan terus menekan hinggalah najib trsungkur.. Kalau sy ckp pmbebasan ini adenya sentuhan dr.madey tak seorang pun yg akan prcaya..

sham berkata...

amwjgja