Isnin, 25 November 2013

NEGARA ISLAM CUTI HARI HAD






  • Sektor swasta Johor mahu kekal cuti Ahad
  • johor state government logoPersatuan Dewan Perniagaan dan Perindustrian Cina Tionghua Johor Bahru mengalu-alukan perubahan hari cuti di Johor selagi status quo sektor swasta dan bank kekal.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... APA BENDA NYA INI?.... kah  kah..

kah kah kah... SWASTA IALH KAUM KAPITALIS.... kah kah kah..

kah kah kah..CUTI JUMAAT SABTU UNTUK TUNJUK ISLAM.... kah kah kah...

kah kah kah...MANA LEBIH BERKUASA?... kah kah kah..

kah kah kah..KAUM AGAMA ATAU KAUM PEMODAL... kah kah kah....

kah kah kah... STOCK MARKET BUKA HARI JUMAAT... kah kah kah..

kah kah ...MALAYSIA NEGARA ISLAM  TAK BERANI CUTI JUMAAT..kah kah..

kah kah kah..TAK CAYA CUBA MINTA...kah kah kah..

kah kah kah... NGO ISLAM WAJIB TUNTUT CUTI JUMAAT... kah kah kah..

kah kah kah..KACAU KAUM KAPITALIS... kah kah kah

kah kah kah..NEGARA ISLAM CUTI HARI AHAD... kah kah kah



-----------

5 ulasan:

Awanama berkata...

kah kah kah

sektor swasta di johor nak kerja hari jumaat?? tak nak ikut cakap sultan?

itu tak dikira derhaka dgn sultan johor ke? mana perkasa? pukida?

kah kah kah

Awanama berkata...

itulah sebabnya PAS kena anjur demo tuntut Undang-Undang Islam.

kalu PAS anjur demo tuntut Undang-Undang Islam, jangan kata 150,000 orang, 1.5 juta orang akan hadir menyokong PAS menjadi kerajaan persekutuan.

ghurabaa

takbir!

Awanama berkata...

Bro..

Dengan limpah kunianye...penuhlah masjid hari jumaat kat negeri johor berkarat..kahkahkah
Moga bertambah berkat dan sejatera le penduduk johor ye...kahkahkah
Jgn lupa..ahad masuk opis ye..kahkahkah

Awanama berkata...

Huhu.. terbaik di malaysia.. hanya terlebih islam berlaku di mesia.. elok diadakan pelbagai pertandingan siasa yg terlebih islam dlm pelbagai bidang..

Org muda nak buat itu salah.. ini salah sbb tiada upaya keterlebihan islam.. islamlah maju.. maju kepala butuh haper sampai nak reka pintu proton pun kene ciplak jepun.. kalo ulamak bersembang, hebat mcm dah berpuluh2 kali berjaya naik roket buatan sendiri kelilingi planet utarid.. gebang musti kow2 asalkan dpt microfon dlm masjid.. realitinya umat islam maju mcm pelir lepas pancut saja.. segalanya umat islam buat salah.. hanya mufti mufta ulamak saja memonopoli kebenaran.. bila sijil melancap nak diluluskan ni?? Dah bertahun kita tunggu..

Awanama berkata...

bagus juga sektor awam kerja ahad. boleh settlekan hal2 jpj ke, apa2 je la yg kene melibatkan kaunter ajensi kerajaan. takde la terkojar2 terkangkang nak kejar masa settlekan hal. hari ahad swasta cuti, mudahkan bg pekerja swasta. dok payah sgt, bagi je jumaat, sabtu ahad cuti. kerja jd 4 hari je. lg best. ini kebanyakkan syarikat kapitalis. fikir max profit je.