Isnin, 27 April 2015

SERANGAN DARI DALAM



KOMENTAR
serangan dari dalam telah bermula

semoga najib dapat bertahan
semoga najib akan terus melawan

lagi lama pernag berjalan
lagi lama musuh bergaduh
lagi baik untuk rakyat


Pemimpin kanan Umno 
mula bergerak
menentang 1MDB, kata 
wartawan veteran 

Beberapa pemimpin Umno mula menyebarkan maklumat mengenai syarikat pelaburan strategik milik Kementerian Kewangan yang dibebani hutang, 1Malaysia Development Berhad (1MDB), bagi mengelakkan berlaku lebih banyak kerosakan terhadap kewangan kerajaan, kata wartawan veteran  A Kadir Jasin hari ini.
Melalui blog miliknya, bekas ketua pengarang akhbar New Straits Times itu berkata, beliau terkejut apabila mendapati baru-baru ini dokumen 1MDB dilihat pemimpin Umno yang menyokong Najib Razak dan maklumatnya dikongsi untuk cuba membersihkan imej syarikat tersebut.
"Saya terkejut apabila beberapa hari lalu, beberapa pemimpin kanan Umno, termasuk menteri, yang sebelum ini menyokong perdana menteri, memberitahu saya kisah berbeza.
"Seorang daripada mereka berkata, pernah melihat dan meneliti dokumen 1MDB, serta berkongsi maklumat itu dengan anggota parti untuk memastikan tiada lagi kerosakan dilakukan kepada kewangan kerajaan dan mereka yang bersalah akan dipertanggungjawabkan," kata Kadir dalam blog miliknya, kadirjasin.blogspot.com.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pemimpin-umno-sebar-maklumat-1mdb-dari-dalam-parti-kata-kadir-jasin#sthash.U9RkPs95.dpuf

KAH KAH KAH

woit
mahathir serang dari luar
ini serangan dari dalam
ini lagi bahaya
mat mongol makin sesak
bik mama tambah gemok
MAKAN MAKAN MAKAN



-------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

BIK MAMA kalau bik mau ada 5-6 kilo baja setanding khinzir di bukit pelandoj nun

Cucuk luar cucuk dalam tak guna ; tak boleh jalan... Ada BON BON lah

Nak lawan BON BON kena Azan dan Gaji Quran saja

Ingat BIK MAMA bodoh ke.....

Awanama berkata...

Aku tengok cerita Nujum pak belalang...1 lagu yg dinyanyi oleh Aziz satar dan S.Samsudin iaitu "Aku lah penyamun"...Lagu tu sesuai untuk jadi lagu UMNO....sesiapa yg pandai...tolong buatkan.

Awanama berkata...

https://m.youtube.com/watch?v=PSem670mlCw

azam berkata...

aku tak faham
1MDB milik kementrian kewangan?
tapi kata kerajaan tak tanggung hutang 1MDB?