.

Khamis, 3 Mac 2016

HALANGAN YANG GAGAL




BANTUAN 

SAMPAI

the malaysianinsider diganggu
tapi anak anak muda bijak IT
memberi jawapan cara & teknik
untuk melintasi halangan najib

terima kaseh
semua yang memberi bantuan
teruskan membaca
teruskan melawan

biarkan juak juak
najib membuat kerja bodoh
nak halang
nak ganggu

makin dihalang
makin diganngu
makin ramai pembaca baru



Tuan Tukar Tiub... Sila tukarkan DNS server... Sila buang nombor DNS server TM (Telekom)... DNS server telekom ialah 202.188.0.133 dan 202.188.1.5 Sila gantikan DNS server dengan Open DNS... Open DNS server ialah 208.67.222.222 dan 208.67.220.220 Ditambah dengan nombor2 DNS server ini... 4.2.2.1 4.2.2.2 8.8.8.8 8.8.4.4 Untok technical cara2 nak tukar, Tuan Tukar Tiub boleh tanya Pakcik Google... Selamat mencoba... :-) on MINTA BANTUAN
Publish | Delete | Spam
FileHippo
on 3/3/16


http://www.vpngate.net/en/ Ini laman proxy di luar negara. Instruction cara tukar vpn semua ade dlm tu.. Tinggal explore sendiri je.. Dia akan buat macam kita surf internet dari overseas. So ape lancau laman web yg kene blog dkat malaysia ni boleh diakses.. Berita baik utk kaki porntotowi.. on MINTA BANTUAN
naufal238
on 3/3/16

guna VPN. contoh nya yang free spt vpn sshour. sekadar perkongsian. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

1. kan pegi je facebook malaysian insider, ok juga 2. http://www.themalaysianoutsider.com/ (masih cun dan bergetah lagi) 3. bukak browser, taip ip gini: http://203.223.159.194/ on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

klu guna pc tukar ke google dns ja. ataupun install aps psiphon. rilek je. semua web leh p. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

http://www.themalaysianinsider.com.prx2.unblocksit.es/ link ni boleh pakai. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

guna link ni boleh http://www.themalaysianinsider.com.prx2.unblocksit.es/ on MINTA BANTUAN
biomedik
on 3/3/16

Kau la punya pasal tt, laun kali diam2 sudah, jgn heboh2, skmm dapat maklumat dari blog kau bhai hahaha on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Kang klau den bg kt tt x psl2 kene blok lg dongan skmm cilako tu..samo jo la..sio2..dh la den lyn film jorman dokek situ.. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

woitt TT, unblockaccess.com masih boleh gunalah TT. aku rasa komputer kau yang sebenarnya kena blok. kah...kah...kah.... Rileks... mana boleh blok punya. ini komputer negara dunia pertama bukan dunia ketiga macam komputer gerombolan united malays no otak.kah...kah...kah... on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Aku dah lupa website tu, free trial 1 mggu pastu berbayar. Tapi utk jangka panjang....jatuhkan regim najib+Rosmah, nescaya hapuslah semua on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

For OpenDNS the settings are: > DNS Server : 208.67.222.222 > Alternate DNS Server : 208.67.220.220 If you prefer Google then then: > DNS Server : 8.8.8.8 > Alternate DNS Server: 8.8.4.4 https://www.keithrozario.com/2012/03/bypass-unifi-blocking-and-censoring-using-a-dns-switch-or-vpn-connection.html * ** on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Salam! Untuk phone android saya download "Cloud VPN'(free)dari playstore, install, lepas tu connect. Lepas connect guna apa-apa jenis browser untuk surf. Semua website boleh access. Tiada sekatan. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

pakai google dns.... 8.8.8.8 - 8.8.4.4 atau lu taip `proxy' kat google lu jumpe laman sperti unblock acces...berlambakk... on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Google binatang VPN ....Install binatang tu... yang free pun ada...masalah pun selesai on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Untuk telepon bijak pandai, Downloadlah Psiphon . Boleh tengok filem jerman juga. Atau guna mini opera... jangan bagi tau tontonwi... kah kah kah. on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

download Cloud VPN atau pakai betternet. google jer. pastu download & install. free. nak surf mana2 pun boleh. Wayang Tinggi on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

Unbloock.com try test.aku pakai android boleh on MINTA BANTUAN
Abaka
on 3/3/16

Hi TT You can beat those motherfucker, LAWAN TETAP LAWAN Install TOR browser. TOR allows you to browse anonymously. It does this by routing your web browsing over and encrypted network before it emerges at an endpoint, which will likely be in an uncensored, unfiltered location. You shouldn’t use Tor to access sensitive, unencrypted data, but Tor will let you access blocked websites on any connection.

 Tor’s developers are fighting a long, unending battle with regimes that attempt to block it. Tor may work even if standard VPNs, proxies, and SSH tunnels won’t. Note that Tor does have a big downside — it’s much, much slower than typical web browsing. It will allow you to access blocked websites, but it shouldn’t be used for all your day-to-day browsing. That's it !!! "Man truly achieves his full human condition when he produces without being compelled by the physical necessity of selling himself as a commodity." - Dr. Ernesto "Che" Guevara on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16

http://www.alltechbuzz.net/access-blocked-sites/ on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/3/16






dowload nih: https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en konfirm boleh bukak semua. on MINTA BANTUAN
amingg
on 3/3/16

sila cuba ini: https://www.torproject.org/ on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/2/16

www.site2unblock.com on MINTA BANTUAN
Bosikoi Bosinang
on 3/2/16

apa yang susahnya.. masukkan je Google public DNS 8.8.8.8 dan 8.8.4.4 kat dalam properties Internet Protocol (TCP/IPv4). Pastu gerenti boleh masuk punya mana2 website yang diblock oleh puaka SKMM.. https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/2/16

jawapan : HOLA, ianya bagaikan kita melayari internet dari Amerika, tiada halangan on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/2/16

Pergi 'google.com' dan cari 'free proxy server'. Kebanyakkan laman2 hasil carian itu boleh digunakan sama seperti 'unblockaccess.com'. on MINTA BANTUAN
hasilox
on 3/2/16

Cuba "hola.org" on MINTA BANTUAN
tepen
on 3/2/16

Masuk website ini..www.anonymouse.org -Klik kat English -Pastu masuk la website yg disekat itu.. -Lepas itu klik kat surf anonymously....................................... Selesai....!!! on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/2/16

guna google dns buat carian change dns server utk cara-cara menukar dns on MINTA BANTUAN
Anonymous
on 3/2/16

Gunakan extension Zenmate kalau gunakan chrome browser... on MINTA BANTUAN
Salom Joyful
on 3/2/16








---------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku kenal bebudak SKMM yg buat keje2 block bodoh ni.. Najib x mau bayaq geng private CCIE.. sbb tu org dpt bypass mcm2..

CCIE biasa charge 50k utk blocking.. kerje enteng pd derang. Dlm gomen.. yg ada bebudak IT hampeh ja..spesis UiTM dan graduate malas belajar.

Samalah yg dlm CyberSecurity tu.. nama je gah boomboom...hakikatnya dah tua.. keje buat dokumen bodo2 jer.. 1+2=4..dah pakai pampers pun ada dah.. kene serang ja...terus melopong.. last2..kene panggil CCIE jugak.. modal guna wireshark free bodo je buat analisis...kene bayar 50k utk sejam dua punye keje..

Siapa pandai baca Wireshark kat sini?? Aku nak dermakan dia RM10k.. xde spesis di mesia yg pakar wireshark except grup 3-4 ekor CCIE tu je yg nak jaga IT seluruh negara..

Owh mesiaku..

Tanpa Nama berkata...

Alah.. malaysia punya filter tak de laa power sangat..

Tanpa Nama berkata...

ini buktinya, kalo kita mbaca berilmu kita takkan ditipu..kalo kita rajin membaca surah2 sonsang bro tt, nescaya otak kita takkan dibonsaikan serta tidak mbontoti ilmu2 al hadi sotongi altonton pornowi ataupun al umnoeee...

usop ali berkata...

bijak bijak sahabat sahabat ku..rakyat macam ni la yang diperlukan oleh kerajaan Malaysia...tapi sayangnya dapat pemimpin penyamun aje...