.

Jumaat, 13 Mei 2016

BERITA WAJIB DIBACABERITA WAJIB

DIBACA OLEH

SEMUA BANI

KETUANAN

MELAYU

NOTA
jamal ikan bakar
rupa rupanya
ada sepetol
Kalau saya mati siapa nak jaga Najib, Rosmah? – Ali Tinju

 | May 12, 2016
Ali Tinju menegaskan, jika Jamal bertanding di PRK Sungai Besar, rakyat ibarat telah memilih seorang samseng dalam politik UMNO dan BN.KUALA LUMPUR: Presiden Gerakan Baju Merah, Mohd Ali Baharom tidak gentar dengan ugutan  Jamal Md Yunos, sebaliknya beliau mencabar Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar itu bertumbuk di gelanggang yang sesuai.
Beliau yang juga dikenali sebagai Ali Tinju hari ini membuat laporan polis mendakwa Jamal menghubunginya petang semalam dan mengugut akan memukul serta menembaknya, ekoran kenyataannya bahawa BN akan kalah teruk jika Jamal bertanding pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Sungai Besar nanti.
“Saya nak nasihat Jamal jangan sombong dan ego dengan pistol yang kamu ada, negara ini ada undang-undang, tindakannya itu memalukan parti, kalau Jamal tembak mati ahli UMNO, tembak mati saya sebagai panglima  Najib, siapa yang nak jaga  Najib dani Rosmah?
“Saya tidak ada kepentingan kenapa nak tembak saya? Saya Ali Tinju tidak goyang, kalau  Jamal nak bertumbuk cari gelanggang bertumbuk dengan saya, kalau dia anak jantan, jangan fikir kamu ada duit kamu boleh bayar orang, kami NGO ini bukan bodoh.
“Saya nak ulang lagi sekali, kalau  Jamal bertanding di PRK Sungai Besar, rakyat ibarat telah memilih seorang samseng dalam politik UMNO dan BN, malah  Najib dan  Zahid Hamidi tidak pernah ajar ketua UMNO bahagian jadi samseng,” katanya selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi hari ini.
Tidak cukup dengan bidasan itu, Ali Tinju turut mendakwa Jamal pernah menyerahkan pistolnya kepada orang lain ketika Perhimpunan Baju Merah pada 16 September tahun lalu.

KAH KAH KAH

WOIT

BETUL BETUL

SAPA NAK JAGA

BIK MAMA 

KAH KAH KAH

HANYA JAMAL

YANG  ADA

SEPETOL 

KAH KAH KAH

-------------

4 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Amat betul lah tu .. UMNO, Zahid dan Najib tak pernah ajar Ketua UMNO jadi Samseng. Ye tak ye jugak .. takan lah Lanon dan Penyamon di ajar cam na nak jadi Samseng.

Tanpa Nama berkata...

lanun dan penyamun.........
kah kah kah......
semuanya fulusikum...........

Tanpa Nama berkata...

Sepetol ?????

POWER macam tu.......

Sesapa boleh dapat Sepetol ke ????,

Sepetol POWER okay

Tanpa Nama berkata...

ini terbaik..ada hati mamat ni nak jaga bik mama..kalo dia jaga bik mama, pistol najib nak letak mana?pistol najib dah takda telur..telurnya sudah dibuat roti telur oleh mamak madey..lembaga2 1mdb sume sudah menyorok dlm kopek big mama..bila pahlawan 2 ekor ni nak join..calon khirn toyo nak letak mana? khir toyo top kat sabak tu...