.

Ahad, 28 Ogos 2016

5000 DI DATARAN MERDEKA



TERIMA KASEH

5000 ANAK

SEMUA BANGSA

TURUN BERDEMO

SATUKAN TENAGA

TANGKAP MO1







 



























BERSIH 5

1 JUTA 

DATARAN 




------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Auta je lebih. Yang datang adalah lebih 2000. Termasuk LBGT

Tanpa Nama berkata...

Cadangan untuk bersih 5

TT aku ada satu cadangan boleh tak team kau set bersih 5 ni macam "Woodstock" atau "occupy wall street" maksudnya stage utama(bersih,politik party,NGO) area Dataran. Stage 2(anak muda/mahasiswa) area sogo. Stage 3(street show,theater,busking,) di hadapan banggunan kwsp. Kita campsite malam sampai ke esokan siang hari. Dan waktu tu aku mintak tolong suruh badan2 NGO atau anak muda print out kain rentang poster(bersize besar) kita pacak seluruh kawasan campsite. Luahkan kata2 ketidakpuasan tentang sistem kita. Biar nampak macam "revolusi" penuh dgn kain rentang.

Aku rasa waktu tu pasti gempak dan berlainan dari bersih yang lepas. Sebab anak muda bosan jugak datang bersih just nak dengar ceramah politik. Kita nak something new. Jiwa anak muda. Aku harap kali ni bersih 5 memberi kelainan dari yang lepas.

Sekadar cadangan
Sg buloh