.

Selasa, 23 Ogos 2016

JUAL AGAMA CARI MAKAN







SIAPA NAK BERI KERJA
bukan tak percaya bro ..cuma menggunakan khalifah islam sbg cari makan.kalo tak nak makan apa?belajar di middle east perlukan belanja dan peruntukkan. kalo balik msia nanti takda keje, siapa nak bayar loan, siapa nak bagi kerja.belajar hukum hakam, balik sini pun kerja dgn hukum hakam.

belajar utk dpt kerja bukan nak bangunkan manusia atau fikiran manusia. kalo semua org jd kritikal mcm bro isham, nanti perniagaan agama tak laku. disebalik agama adalah ekonomi bro isham oii..tak caya? 

bro isham bole tanya mufti2 saudi, apa hukum bunuh org yg tak bersalah tak kira la dia kafir ke atau dia islam tapi dihatinya tersembunyi kekafir..hadi pernah kata, hudud yg dia nak buat bukan hudud sebenarnya tetapi adalah akta syariah.

maknanya, student2 middle east yg belajar hukum hakam akan ada peluang pekerjaan selepas graduan dari universiti azhar, mekah atau madinah atau lain2..dana dari org2 kaya saudi, latihan oleh cia, peralatan senjata dari amerika si pembuat2 senjata.tempat latihan diturki, on TAK PERCAYA - LIHAT INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/21/16



----------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Org Melayu ni, bab dibodohkan dgn ayat agama, mmg cukup stim. Xder reserved, x berbelah bahagi.

Pemimpin2 UMNO dan PAS tahu sangat akan kelaku Melayu bila disantau ayat2 agama. Mereka sanggup jadi bodo piang walaupun ditipu bulat2, asalkan kaitkan dgn tuhan, kaitkan dgn nabi, semuanya akan jadi tugas suci murni tak berbelah bahagi.

Sbb tu MP2 UMNO dan PAS hidup senang lenang dan kaya berpencen. Sultan2 boleh dilantik menjadi kutua agama. Agama pun kena ada kutua..kahkahkah.. Modal mereka ialah air liur, sembur saja ayat2 santau dan jampi agama, gerenti senang kene pukau punya. Hasilnya duit akan disedekahkan setiap bulan oleh orang ramai.

Paling best nak bodohkan Melayu ialah sembur saja konsep qada dan qadar, konsep bersyukur, konsep sedekah, nescaya ada yg sanggup kerat kepalabutuh dan hiris puki bagi sbg sedekah pun ada. Takat gelang emas, anak dara, wang ringgit, geran tanah ni, benda biasa jadi sedekahan.

Untung pakai serban ketayap ni. Buat muka lembik sikik, cair siot. Hang x mau pakai serban ka TT?