.

Selasa, 27 September 2016

DIMANA NIK ABDUH





PARTI SURGA NERAKA
PAS tukar ke PASN....Parti Surga Neraka on SILA JUMPA NIK ABDUH
Anonymous
at 6:54 PM

FATWA SYIOK
pasal RM RM ularmak keluar fatwa syiok sendiri . sudahlah jangan dok perbodohkan org islam yg lain . on SILA JUMPA NIK ABDUH
Anonymous
at 5:57 PM

FATWA PELIK
Fatwa pelik ni..! Yang layak memimpin tu,orang macam mana gamak nya? Kena minta fatwa PAS bab dosa pahala dalam memileh pemimpin supaya selamat.Orang macam Hadi Awang tu boleh kut jadi TPM sebagai tuan penasehat kapada mahluk yang di berkati penerima sumbangan dari kerabat Arab sebab banyak buat kerja Ugama. on SILA JUMPA NIK ABDUH
652203 4423143
at 5:53 PM

ADA EPF
Waduh.... Ini sudah macam FOUR STAR GENERAL jaga DOSA PAHALA Dapat EPF tak ????? Ada MASYOOOOKKKKKKKKKKKKKK on SILA JUMPA NIK ABDUH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:02 PM




GERMAN
kalau tengok gambar lucah jerman? on SILA JUMPA NIK ABDUH
Anonymous
at 5:01 PM






-------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Musykil lagi aku ni. Dulu cita cita aku nak jadi musyidul, tak layak, tu dapat musykil je. Aku nak tanye je, jangan marah aaa, adakah nik abduh ni derhaka pesan arwah ayahanda beliau? Bukan ke arwah tgna pesan jangan berpadu jangan bersekongkol jangan berbaik hal politik dengan umno? Atau adakah arwah tgna memang dah buang sedara si abduh ni? Haduh, jangan marah cuma bertanya

chomeycute Chomey berkata...

Cerita lebai Malang maseh berulang lagi.kah kah kah...