Khamis, 27 Oktober 2016

BILA NAJIB CAKAP HAL KEBENARAN







BILA NAJIB

CAKAP HAL

KEBENARAN 

MAKA BABI

AKAN TERBANG

GENTING JADI

ASRAMA ANAK

YATIM

Zaid: Najib tidak layak bercakap mengenai kebenaran

Najib  adalah orang terakhir yang seharusnya bercakap mengenai kebenaran, kata bekas Menteri di jabatan Perdana Menteri, Zaid Ibrahim dalam satu catatan di blog beliau.
"Beliau gesa umat Islam untuk mempunyai kemahiran dan mampu menentukan kebenaran, tetapi bagaimana umat Islam mahu mengetahui apa yang benar apabila beliau menggunakan Akta Rahsia Rasmi, polis, peguam negara, agensi penyiasat, parlimen dan apa sahaja yang ada untuk menutup kebenaran?" kata Zaid.

NAJIB  CAKAP

KEBENARAN

MACAM TONTOWI

JADI PENGKRITIK

FILEM JERMAN






---------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

kalau ada kocek billion babi sanggup terbang bro... tak kan tak tau pulak... serambi atau tidak semua jalan...steady cium tangan...kalau sanggup jilat tangan...boleh dapat dedak.projek...hidup mewah bro...manusia cam tu lah kah kah kah

Awanama berkata...

jgn lupa ustaz azhar idrus juga bole jadi pengkritik jerman porn ..bab2 jilat menjilat, bab2 kulom ni ustaz azhar idrus pandai..berapa ramai pengikut2 yg dah ikut bab2 kulom dan jilat ni?takkan tak buat..jual minyak dhab utk kemutan dan panjang lagi suci ..

Awanama berkata...

TONTOWI tuh ada lagi kan

Lahap elaun Rakyat tapi apa bende hasil nya pun gak tau....

Kira KARUNG sama PAK ALAMAK ngga ????

Anak siapa tuh , pinter banget hingga ke GERMAN

DIDI KOTA BELUD berkata...

ada baru beb..adaaaaa....kalau najib bicara kebenaran....indonesia akan kiamat.....kakakakakkaakak

Nazrio berkata...

Tanya orang bataK ...apa tu Epeng.? Lagi....Terus Cuba himpit veteran seLepas mencaLat keLuar Putih-putih tu nama apa.? Tuu nama tahiK paLat